Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ανοιξε το δεμα κατα την μεταφορα και περιμενω απο τις 25 Μαρτιου που το εχουν παραλαβει να μου στειλουν καινουργιο tracking number... εχετε καμια ιδεα πως να επικοινωνησω μαζι τους γιατι το mail τους ειναι αγνωστη λεξη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανοιξε το δεμα κατα την μεταφορα και περιμενω απο τις 25 Μαρτιου που το εχουν παραλαβει να μου στειλουν καινουργιο tracking number... εχετε καμια ιδεα πως να επικοινωνησω μαζι τους γιατι το mail τους ειναι αγνωστη λεξη?

Στείλε τους μήνυμα στο FB - συνήθως απαντούν σύντομα.

Γιατί θα οδηγάει μέσα στο Πάσχα των καθολικών?

Δεν το ξέρω αυτό. Πάντως, πριν 2 ώρες ξεκίνησε το ταξίδι του από Βουδαπέστη προς Αθήνα! Τσέκαρα το χρονικό μιας άλλης παραγγελίας μου που είχε φύγει αντίστοιχα Παρασκευή μεσημέρι και το εμφανίζει ότι έφτασε Αθήνα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα. Αν δεν επηρεαστεί λοιπόν απο το Πάσχα, την ίδια μέρα θα φτάσει πάλι Αθήνα.

εμένα πάντως δεν κουνήθηκαν καθόλου. Παρκαρισμένα Βουδαπέστη

Κι εμένα , στάσιμο το tracking status από Παρασκευή μεσημέρι (ταξιδεύουν προς Αθήνα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη φορά είναι on topic γιατί πολύ απλά αναδικνύει ότι τα μεταφορικά είναι μούφα και μας κοροιδεύουν με τις 5 εργάσιμες

Σε πληροφορώ ότι πολύ κόσμος δε θα παρείγγελνε πράγματα αμα το έγραφε ότι θα έρθουν μετά από 15 μέρες.

Είμαι από τους λίγους που απαντώ σε όλους όποτε χρειάζονται βοήθεια και οι απορίες σχετικά με το Πάσχα ήταν πάνω στο πλαίσιο της κουβέντας.

Γράφουμε σχεδόν πάντα review και ειδικά η κυρία το κάνει και αναλυτικά. Αρα σε μεγάλο βαθμό βοηθάμε το τόπικ

Επεξ/σία από coyote2
  • Like 2

Αυτή τη φορά είναι on topic γιατί πολύ απλά αναδικνύει ότι τα μεταφορικά είναι μούφα και μας κοροιδεύουν με τις 5 εργάσιμες

Σε πληροφορώ ότι πολύ κόσμος δε θα παρείγγελνε πράγματα αμα το έγραφε ότι θα έρθουν μετά από 15 μέρες.

Είμαι από τους λίγους που απαντώ σε όλους όποτε χρειάζονται βοήθεια και οι απορίες σχετικά με το Πάσχα ήταν πάνω στο πλαίσιο της κουβέντας.

Γράφουμε σχεδόν πάντα review και ειδικά η κυρία το κάνει και αναλυτικά. Αρα σε μεγάλο βαθμό βοηθάμε το τόπικ

Θεωρώ ότι δε χρειάζεται να μπαίνουμε στον κόπο να απολογούμαστε απαντώντας σε ειρωνικά σχόλια, πόσο μάλλον  εσύ ,coyote2, που όπως κι εσύ είπες , έχεις βοηθήσει πολύ τα άλλα μέλη σε τυχόν απορίες τους!

• Like 1

εμενα το δικο μου εκανε ακριβως 5 εργασιμες να φτασει!

αλλα εχω ενα προβληματακι.... πηρα ενα παπουτσι στο μεγαλυτερο νουμερο αλλα και παλι ειναι μικρο... τι κανω σε αυτην τη περιπτωση? μπορω να παρω κατι αλλο? ή να το επιστρεψω και refund?

ρωταω γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερο νουμερο στο συγκεκριμενο παπουτσι...

εμενα το δικο μου εκανε ακριβως 5 εργασιμες να φτασει!

αλλα εχω ενα προβληματακι.... πηρα ενα παπουτσι στο μεγαλυτερο νουμερο αλλα και παλι ειναι μικρο... τι κανω σε αυτην τη περιπτωση? μπορω να παρω κατι αλλο? ή να το επιστρεψω και refund?

ρωταω γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερο νουμερο στο συγκεκριμενο παπουτσι...

Μόνο 5 εργάσιμες???!!!

Το επιστρέφεις κι αν μάλιστα έχεις πληρώσει μέσω Paypal, τότε τους στέλνεις φωτογραφία της απόδειξης από ΕΛΤΑ και  σου επιστρέφουν και τα μεταφορικά νομίζω..Θα σε κατατοπίσει κάποιος καλύτερα, σχετικά με αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...