Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ SPORTSDIRECT ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ INTERNET ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ Μ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΤΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ SPORTSDIRECT?

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο παλια το ειχα ακουσει και εγω αλλα πριν πολλα χρονια.

Βγαλε μια προπληρωμενη και θα εισαι μια χαρα. Δεν υπαρχει ρισκο. 

Δημοσ.

φίλε είσαι οφφ τόπικ

και όχι τίποτα άλλο αλλά παίζει και να μην πάρεις ενημέρωμενες και πλήρεις απαντήσεις και να σου στοιχίσει σε χρόνο κόπο μπορεί και χρήμα

καλύτερα να κοιτάξεις/ρωτήσεις στο κατάλληλο τοπικ.

Δημοσ.

Εμαθα πρόσφατα για αυτήν την σελίδα λολ. Εχει πολύ καλές τιμές.

Θέλω να ρωτήσω. Μεταφορικά έξοδα πόσο κοστίζουν αυτήν την στιγμή?

Δημοσ.

δε ξέρω μπορεί να έχεις και δίκιο

το θέμα είναι ότι έχουν τόσο λίγο στοκ στις προσφορές που τελικά δεν αγοράζεις αυτό που θέλεις αλλά μόνο αυτό που έχει 

Και για να έχει προσφορά πρέπει να είναι λίγο παλιό αυτό που πουλάει. Καλά μοντέλα έχει λίγα.

Βέβαια και στην Ελλάδα αυτά τα μοντέλα ακριβά τα έχουν.

Για να βρεις καλή τιμή στην Ελλάδα πρέπει να φοράς το νούμερο 48

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μετά από 3 μήνες, έκανα προχτές τη νέα μου παραγγελία (4 ζευγάρια αθλητικά Nike, τα 3 εκ των οποίων είναι μπεμπέ και τα θεωρώ πάμφτηνα: 20-24 ευρώ, ενώ είχα βρει και με 16 αξιοπρεπέστατα. Δε ξέρω βέβαια εδώ τα αντίστοιχα μπεμπέ πόσο κοστίζουν αλλά σίγουρα αρκετά περισσότερο...).

Μεταφορικά πλήρωσα 10 ευρώ. Ο τρόπος κι ο χρόνος μεταφοράς παραμένει ο ίδιος? Με παραξένεψε αυτό το Barlin που γράφει και οι 5 μέρες...Πάντως, Κυριακή βράδυ έκανα την παραγγελία κι από χτες βράδυ γράφει "awaiting courrier pick up." Ελπίζω να τα έχω τη Μ.Πέμπτη!

Δημοσ.

που να ξέρω

σκέφτηκα να βάλω και ένα ποδήλατο μέσα για να κάνω τσεκ....

ας το κάνει κάποιος άλλος.

Ας βάλει 3 ποδήλατα να δουμε τι θα του πει το σύστημα!!

Σημειώνω κάτι που διαπίστωσα και θεωρώ ότι έιναι χρήσιμο

Πας να πάρεις ένα παπούτσι και στο λεει ότι εχει λίγα.

Βάζεις μερικά ακόμα στο καλάθι από το ίδιο νούμερο.

Οσο βάζεις ακόμα και αν έχεις ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπτό αριθμό (συνήθως γύρω στο 6 με 8) μετά σου βγάζει ότι exceed the stock

Ετσι χτες κατάλαβα ότι είχε ένα μόνο από κάποιο σχέδιο και προχώρησα την παραγγελία άμεσα για να μη χάσω κάτι που ήθελα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Βρε παιδια μου αρεσει πολυ αυτη η μπλουζα http://www.sportsdirect.com/everlast-usa-hoody-mens-536008?colcode=53600825 αλλα με προβληματιζει η συνθεση 100% πολυεστερας!Το εχει παρει κανεις η εστω καποιο παρομοιο να μου πει λεπτομεριες?Ειναι καλο για το δερμα η θα σκυλοβρωμαω με το παραμικρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...