Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι μου λέει ''No result found for your DHL query. Please try again.''

μηπως φταιει πως εχω παραγγηλη με standard και οχι με εξπρες οταν με ρωταγε τον τροπο αποστολης?

Δημοσ.

Πάλι μου λέει ''No result found for your DHL query. Please try again.''

μηπως φταιει πως εχω παραγγηλη με standard και οχι με εξπρες οταν με ρωταγε τον τροπο αποστολης?

Όχι δεν φταίει αυτό. Αν τους έγραψες στο fb αύριο λογικά θα σου απαντήσουν. Πάρε κι ένα τηλ στην DHL Ελλάδας. Δεν έχω ευκαιρο τον αριθμό τώρα, γιατι γράφω από τάμπλετ.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως έχει τύχει σε κανέναν από εσάς να ακυρώσει ποτέ παραγγελία από το sports direct; 

Αν ναι μετά από πόσες μέρες επέστρεψαν τα λεφτά που είχαν δεσμευτεί στο paypal ή στην κάρτα;

Και εγώ όσο ήταν σε status στο paypal pending την ακύρωσα αλλά δεν κινείται τόσο γρήγορα όσο περίμενα αφού το sports direct δεν καθυστέρησε την ακύρωση της παραγγελίας καθόλου. Τι να κάνουμε θα περιμένουμε...

Να αναφέρω τις εξελίξεις για να γνωρίζει κάποιος αν πέσει σε αντίστοιχη περίπτωση.

Όταν ενημέρωσα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας τους, ότι θέλω να ακυρώσω την παραγγελία, την ακύρωσαν μέσα σε 20 λεπτά. Από εκεί και πέρα όμως δεν έκαναν κάποια ενέργεια για να ακυρώσουν και την πληρωμή μου μέσω paypal.

Επικοινώνησα σήμερα (έπειτα από 3 μέρες) μαζί τους μέσω email για να τους ενημερώσω ότι δεν έχουν ακυρώσει ακόμα την πληρωμή μου. Μου απάντησαν μέσα σε λίγα λεπτά ότι ζητούν συγνώμη και θα το τακτοποιήσουν αμέσως.

Πράγματι η πληρωμή ακυρώθηκε και τα χρήματα επέστρεψαν άμεσα διαθέσιμα στην κάρτα μου. Από την εμπειρία μου διαπίστωσα ότι αν αντιληφθείτε έστω και μια μικρή καθυστέρηση στις συναλλαγές σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να δείτε τι συμβαίνει.

Δημοσ.

Να αναφέρω τις εξελίξεις για να γνωρίζει κάποιος αν πέσει σε αντίστοιχη περίπτωση.

Όταν ενημέρωσα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας τους, ότι θέλω να ακυρώσω την παραγγελία, την ακύρωσαν μέσα σε 20 λεπτά. Από εκεί και πέρα όμως δεν έκαναν κάποια ενέργεια για να ακυρώσουν και την πληρωμή μου μέσω paypal.

Επικοινώνησα σήμερα (έπειτα από 3 μέρες) μαζί τους μέσω email για να τους ενημερώσω ότι δεν έχουν ακυρώσει ακόμα την πληρωμή μου. Μου απάντησαν μέσα σε λίγα λεπτά ότι ζητούν συγνώμη και θα το τακτοποιήσουν αμέσως.

Πράγματι η πληρωμή ακυρώθηκε και τα χρήματα επέστρεψαν άμεσα διαθέσιμα στην κάρτα μου. Από την εμπειρία μου διαπίστωσα ότι αν αντιληφθείτε έστω και μια μικρή καθυστέρηση στις συναλλαγές σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να δείτε τι συμβαίνει.

Εγώ την ακύρωση μου την είχα εξ αρχής, κάνει με email και έγινε μεσα σε 4 ώρες. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε αν αυτό το παπούτσι έχει κανονική/μεγάλη ή μικρή εφαρμογή;; 

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-canons-ii-junior-trainers-091515?colcode=09151569

Και γενικά η lonsdale .. γιατί καλοβλέπω και αυτό.

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-latimer-junior-trainers-092195?colcode=09219522

Επίσης αν γνωρίζουμε την εφαρμογή και αυτών:

http://www.sportsdirect.com/firetrap-dynamic-suede-mens-moccasins-114161?colcode=11416103

http://www.sportsdirect.com/firetrap-lumid-casual-shoes-112142?colcode=11214213

Φίλε μου βρέθηκα στο Λονδίνο την εβδομάδα που μας πέρασε και τυχαία αγόρασα το αντίστοιχο αντρικό παπούτσι με 28pounds(το καφέ από τα δυο πρώτα Links). Φοράω κανονικά 45 με 45.5 και το πήρα 46. Να σημειώσω οχι επειδή το πήρα αλλά είναι πολύ ωραίο παπούτσι και ποιοτικό.

Δημοσ.

Γίνεται και με κάρτα visa (πιστωτική ή χρεωστική) κανονικά. Απλώς προτιμάμε το paypal λόγω της προστασίας που προσφέρει στον αγοραστή από κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην αγορά.

Καλησπερα κι απο μενα.Εκανα μια παραγγελια πριν μια βδομαδα για μερικα μπλουζακια και ενα ζευγαρι αθλητικα.Σημερα προσεξα οτι στην παραγγελια εγραφε οτι το ενα μπλουζακι θα το παραλαβουν στις 16 Μαρτιου και τοτε θα την στειλουν την παραγγελια.Εστειλα mail να μου την στειλουν την παραγγελια χωρις το μπλουζακι.Ποια θα ειναι η εξελιξη απο δω κι υστερα;Η παραγγελια εγινε με visa χρεωστικη.

Δημοσ.

Αφού τους έστειλες email θα τα φροντίσουν όλα αυτοί και λογικά θα σου επιστρέψουν στην κάρτα το κόστος από το μπλουζάκι που ήταν preorder.

• Like 1
Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία την Κυριακή αλλά δεν μου έστειλαν tracking number ακόμα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί σε όλες τις παλιότερες ερχόταν την ίδια μέρα. Είναι νορμάλ?

Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία την Κυριακή αλλά δεν μου έστειλαν tracking number ακόμα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί σε όλες τις παλιότερες ερχόταν την ίδια μέρα. Είναι νορμάλ?

Προσωπικά ποτέ δεν πήρα tracking την ίδια μέρα. Θελουν και τον χρόνο τους για να συλλέξουν τα πράγματα. 

Μου έτυχε όμως πολλές φορές να μην έρθει το tracking number με email, αλλά να υπάρχει στο ιστορικό των παραγγελιών.

Πήγαινε στην παραγγελία σου μέσα απο το site τους και δες αν δεξιά γράφει track your order. Κάνε ένα κλικ εκεί και θα δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου βρέθηκα στο Λονδίνο την εβδομάδα που μας πέρασε και τυχαία αγόρασα το αντίστοιχο αντρικό παπούτσι με 28pounds(το καφέ από τα δυο πρώτα Links). Φοράω κανονικά 45 με 45.5 και το πήρα 46. Να σημειώσω οχι επειδή το πήρα αλλά είναι πολύ ωραίο παπούτσι και ποιοτικό.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θα ρισκάρω να πάρω το 6αρι γιατί το 7 θα μου είναι σίγουρα μεγάλο. Αν δε βγει θα το γυρίσω μέσω της διαδικασίας του paypal που νομίζω συνεχίζει να σου αποζημιώνει τα έξοδα επιστροφής.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..Μηπως ξερει κανενας ποτε περιπου θα ναι Ρεθυμνο η παρακατω παραγγελια με τα παρακατω στοιχεια;;Ευχαριστω πολυ

Thursday, February 12, 2015 Location Time Pieces 6 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 12:10

1 Pieces

5 Processed at BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 12:10

1 Pieces

Wednesday, February 11, 2015 Location Time Pieces 4 Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 15:48

1 Pieces

Tuesday, February 10, 2015 Location Time Pieces 3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 06:38

1 Pieces

2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 01:51

1 Pieces

Monday, February 09, 2015 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

Δημοσ.

Παρήγγελλα αθλητικά σορτσάκια και όταν τα παρέλαβα  το ένα από αυτά είχε επάνω του το αντικλεπτικό κούμπωμα που συνήθως έχουν τα μεγάλα καταστήματα. (Τώρα τραβά να βρεις μηχάνημα να το ξεκουμπώσει!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...