Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή μπήκε χέρι από κάποιον στη dhl?

Η μπλε σακούλα του sports ήταν σκισμένη όταν παρέλαβες?

αποτι φανηκε ναι στην dhl εγινε ολη η "δουλεια" . να σου πω την αληθεια δεν προσεξα τη σακουλα.... αλλα μου εκανε περιεργεια που ηταν μονο η μπλε σακουλα χωρις τη αυρη που βαζουν απεξω...

Δημοσ.

Το θεωρώ απίθανο. Μάλλον δεν έβαλαν το προιόν εξαρχής μέσα.

μην το θεωρεις καθολου απιθανο.... την πρωτη φορα που επικοινωνησα μαζι τους και τους ειπα το προβλημα επικοινωνησαν με την dhl αγγλιας και τους ειπαν το βαρος του πακετου το οποιο ηταν μεγαλυτερο απο το βαρος του πακετου στην Ελλαδα...

ο νοών...... νοείτω

Δημοσ.

γεια σας μαγκες!

ειχα κανει μια παραγγελια την κυριακη(για πρωτη φορα στο sportsdirect) και ειπα να ερθει σε 4-5 εργασιμες μερες...!

μεχρι σημερα(Πεμπτη) ειμουν χαλαρος και πιστευα πως δεν θα εχω θεμα...ομως σημερα μπηκα να δω πως πηγαινει  η αποστολη και βλεπω να λεει awaiting courier pickup...

μετα εψαξα λιγο και πατησα το μπλε κουμπακι δεξια που με εστειλε στο σαιτ της dhl...εκει μου βγαζει εναν κωδικο της παραγγελειας αλλα μου λεει πως δεν βρισκει τιποτα...γιατι ετσι?

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε αν αυτό το παπούτσι έχει κανονική/μεγάλη ή μικρή εφαρμογή;; 

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-canons-ii-junior-trainers-091515?colcode=09151569

Και γενικά η lonsdale .. γιατί καλοβλέπω και αυτό.

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-latimer-junior-trainers-092195?colcode=09219522

Επίσης αν γνωρίζουμε την εφαρμογή και αυτών:

http://www.sportsdirect.com/firetrap-dynamic-suede-mens-moccasins-114161?colcode=11416103

http://www.sportsdirect.com/firetrap-lumid-casual-shoes-112142?colcode=11214213

Δημοσ.

Το νούμερο μου είναι 40 στα περισσότερα αθλητικά και 39 στα loafers. Επίσης 38 στα πάνινα lee cooper και στα πάνινα soviet και λογικά και στα vision γιατί όλοι λένε ότι έχουν τεράστια φόρμα.

Στα lonsdale δεν έχει γράψει κανείς review. Εδώ είμαστε μεγάλη κοινότητα,όλο και κάποιος θα έχει αγοράσει τα παραπάνω. Συνήθως αν είναι μεγάλη η φόρμα στα ανδρικά,είναι μεγάλη και στα παιδικά/εφηβικά- αυτό συμβαίνει στα lee cooper/soviet που αναφέρω πιο πάνω.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως έχει τύχει σε κανέναν από εσάς να ακυρώσει ποτέ παραγγελία από το sports direct; 

Αν ναι μετά από πόσες μέρες επέστρεψαν τα λεφτά που είχαν δεσμευτεί στο paypal ή στην κάρτα;

Δημοσ.

Γίνεται και με κάρτα visa (πιστωτική ή χρεωστική) κανονικά. Απλώς προτιμάμε το paypal λόγω της προστασίας που προσφέρει στον αγοραστή από κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην αγορά.

Δημοσ.

γεια σας μαγκες!

ειχα κανει μια παραγγελια την κυριακη(για πρωτη φορα στο sportsdirect) και ειπα να ερθει σε 4-5 εργασιμες μερες...!

μεχρι σημερα(Πεμπτη) ειμουν χαλαρος και πιστευα πως δεν θα εχω θεμα...ομως σημερα μπηκα να δω πως πηγαινει  η αποστολη και βλεπω να λεει awaiting courier pickup...

μετα εψαξα λιγο και πατησα το μπλε κουμπακι δεξια που με εστειλε στο σαιτ της dhl...εκει μου βγαζει εναν κωδικο της παραγγελειας αλλα μου λεει πως δεν βρισκει τιποτα...γιατι ετσι?

Γεια σου Μάριε. Έχει συμβεί πολλές φορές να δώσουν λάθος tracking number. Μπορεί να παραλάβεις, εκεί που δεν το περιμένεις. Εχει συμβεί σε πολλούς. 

Κάνε όμως και μια ερώτηση στην σελίδα του sportsdirect στο facebook για να έχεις την ελπίδα να σου απαντήσουν. 

Παιδιά μήπως έχει τύχει σε κανέναν από εσάς να ακυρώσει ποτέ παραγγελία από το sports direct; 

Αν ναι μετά από πόσες μέρες επέστρεψαν τα λεφτά που είχαν δεσμευτεί στο paypal ή στην κάρτα;

Ακύρωσα παραγγελία όσο το status στο paypal ήταν pending. Από την στιγμή που άλλαξε σε cancelled, τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν 4 μέρες μετά. Με κάρτα της Πειραιώς. 

Δημοσ.

Και εγώ όσο ήταν σε status στο paypal pending την ακύρωσα αλλά δεν κινείται τόσο γρήγορα όσο περίμενα αφού το sports direct δεν καθυστέρησε την ακύρωση της παραγγελίας καθόλου. Τι να κάνουμε θα περιμένουμε...

Δημοσ.

ευχαριστω μαγδαληνη που μου απαντησες!!

θα το κοιταξω αυτο που μου ειπες με το φβ!

αα και κατι αλλο τωρα εκει που μου ελεγε awaiting courier pickup λεες with courier...ειναι καλο αυτο?

Δημοσ.

ευχαριστω μαγδαληνη που μου απαντησες!!

θα το κοιταξω αυτο που μου ειπες με το φβ!

αα και κατι αλλο τωρα εκει που μου ελεγε awaiting courier pickup λεες with courier...ειναι καλο αυτο?

Ναι καλό είναι! Κάπου θα λέει track your order κλικαρε το θα σε παει στην DHL

Και εγώ όσο ήταν σε status στο paypal pending την ακύρωσα αλλά δεν κινείται τόσο γρήγορα όσο περίμενα αφού το sports direct δεν καθυστέρησε την ακύρωση της παραγγελίας καθόλου. Τι να κάνουμε θα περιμένουμε...

Αν δεν έγινε το status cancelled είναι ευθύνη καθαρά sportsdirect, να ξέρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...