guardianx71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα... και πόσο πέρνει για να ακυρωθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REVOLVER1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Άρα δεν έγινε η παραγγελία...Όταν ακυρωθεί η παραγγελία από το PayPal ξανά κάν τη...το παθαίνει το σύστημα τουςΠρεπιε να περιμένει 1 (ενα!!!) μήνα, το ίδιο έπαθα και εγώ. Τους έστειλα εμαιλ και μου ζήτησαν το unique order, τους το έστειλα και περιμένω. Την κυριακή μου απάντησαν. άντε να δούμε.... Μάλιστα... και πόσο πέρνει για να ακυρωθεί?πάνε στο παυπαλ σου και ανοιξε την συναλαγη, κάπου λεει: Order Expiration Date :τάδε εγω εκανα παραγγελια στις 22/1 και μου έχει 20/2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Έστειλα και εγώ στο paypal και ελπίζω να την ακυρώσουν πριν τον μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω αν αξιζει να αγοραζουμε απο αυτους αλλο...ολο προβληματα ειναι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 είναι ρίσκο , παραγγέλνεις και δε ξέρεις τι σε περιμένει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εγω εκανα πριν απο λιγο παραγγελια,στο paypal λεει Pending,ελπιζω μεσα στις επομενες μερες να εχουμε εξελιξεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ΕΧω παραγγειλει (μονος κ μαζι με αλλα ατομα) , πραγματικα πολλες φορες κ ποτέ δεν ειχα οποιοδηποτε προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REVOLVER1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ΕΧω παραγγειλει (μονος κ μαζι με αλλα ατομα) , πραγματικα πολλες φορες κ ποτέ δεν ειχα οποιοδηποτε προβλημα...Μς τι browser? μήπως παίζει κάποιο ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 δε πρέπει να φταίει το sportsdirect, μάλλον κάτι γίνεται με το paypal το τελευταίο καιρό ,πήγα να κάνω παραγγελία σε ένα άλλο eshop και πάλι μου έβγαλε πρόβλημα με τη πληρωμή ή αντιμετωπίζει πρόβλημα το paypal με τη τράπεζα όσοι είχατε πρόβλημα , με τι τράπεζα έχετε συνδέσει το paypal ? εγώ με visa electron της Πειραιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 δε πρέπει να φταίει το sportsdirect, μάλλον κάτι γίνεται με το paypal το τελευταίο καιρό ,πήγα να κάνω παραγγελία σε ένα άλλο eshop και πάλι μου έβγαλε πρόβλημα με τη πληρωμή ή αντιμετωπίζει πρόβλημα το paypal με τη τράπεζα όσοι είχατε πρόβλημα , με τι τράπεζα έχετε συνδέσει το paypal ? εγώ με visa electron της Πειραιώς κ γω την ίδια κάρτα έχω αλλά όλες οι αγορές έγιναν απροβλημάτιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αλλαξε status,σε Ready to ship,μεχρι στιγμης ολα καλα..Kαι στο paypal completed.. Τωρα ελπιζω να τα στειλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μς τι browser? μήπως παίζει κάποιο ρόλο? Δεν παιζει ρολο. Καθε φορα παραγγελνω μαζι με αλλα ατομα (και απο το pc τους). Για το ιστορικο εχω chrome... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REVOLVER1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έστειλα και εγώ στο paypal και ελπίζω να την ακυρώσουν πριν τον μήνα Οχι στο paypal φιλε. Στειλε στο sportsdirect. μολις τώρα μου την ακύρωσαν. 2 μέρες μετά απο το εμαιλ μου. Αλλα στείλτε σε αυτο το εμαιλ "[email protected]". Το αλλο δεν απαντάει σε εμένα τουλάχιστον. Τώρα σκέφτομαι να ξαναπροσπαιήσω μέσω paypal ή με κάρτα? Είναι τρελό ρίσκο, όχι τπτ αλλα η αναμονή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Και στους 2 έστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εγώ παρέλαβα τελικά την παραγγελία που λέγαμε στις προηγούμενες σελίδες τη Δευτέρα το μεσημέρι από τον υπάλληλο της DHL στην πόρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα