Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρα δεν έγινε η παραγγελία...Όταν ακυρωθεί η παραγγελία από το PayPal ξανά κάν τη...το παθαίνει το σύστημα τους

Πρεπιε να περιμένει 1 (ενα!!!) μήνα, το ίδιο έπαθα και εγώ. Τους έστειλα εμαιλ και μου ζήτησαν το unique order, τους το έστειλα και περιμένω. Την κυριακή μου απάντησαν. άντε να δούμε....

Μάλιστα... και πόσο πέρνει για να ακυρωθεί?

πάνε στο παυπαλ σου και ανοιξε την συναλαγη, κάπου λεει: Order Expiration Date :τάδε

εγω εκανα παραγγελια στις 22/1 και μου έχει 20/2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΧω παραγγειλει (μονος κ μαζι με αλλα ατομα) , πραγματικα πολλες φορες κ ποτέ δεν ειχα οποιοδηποτε προβλημα...

Μς τι browser? μήπως παίζει κάποιο ρόλο?

δε πρέπει να φταίει το sportsdirect, μάλλον κάτι γίνεται με το paypal το τελευταίο καιρό ,πήγα να κάνω παραγγελία σε ένα άλλο eshop και πάλι μου έβγαλε πρόβλημα με τη πληρωμή 

ή αντιμετωπίζει πρόβλημα το paypal με τη τράπεζα

όσοι είχατε πρόβλημα , με τι τράπεζα έχετε συνδέσει το paypal ? εγώ με visa electron της Πειραιώς

δε πρέπει να φταίει το sportsdirect, μάλλον κάτι γίνεται με το paypal το τελευταίο καιρό ,πήγα να κάνω παραγγελία σε ένα άλλο eshop και πάλι μου έβγαλε πρόβλημα με τη πληρωμή

ή αντιμετωπίζει πρόβλημα το paypal με τη τράπεζα

όσοι είχατε πρόβλημα , με τι τράπεζα έχετε συνδέσει το paypal ? εγώ με visa electron της Πειραιώς

κ γω την ίδια κάρτα έχω αλλά όλες οι αγορές έγιναν απροβλημάτιστα

Μς τι browser? μήπως παίζει κάποιο ρόλο?

Δεν παιζει ρολο. Καθε φορα παραγγελνω μαζι με αλλα ατομα (και απο το pc τους).

Για το ιστορικο εχω chrome...

Έστειλα και εγώ στο paypal και ελπίζω να την ακυρώσουν πριν τον μήνα

Οχι στο paypal φιλε. Στειλε στο sportsdirect. μολις τώρα μου την ακύρωσαν. 2 μέρες μετά απο το εμαιλ μου. Αλλα στείλτε σε αυτο το εμαιλ "[email protected]". Το αλλο δεν απαντάει σε εμένα τουλάχιστον.

Τώρα σκέφτομαι να ξαναπροσπαιήσω μέσω paypal ή με κάρτα? Είναι τρελό ρίσκο, όχι τπτ αλλα η αναμονή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...