leros2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ααααα θα μας τρελάνουν οι Άγγλοι... είχα στείλει mail την μέρα της προσφοράς και μου είχαν απαντήσει ότι δυστυχώς δεν το στέλνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η σου απάντησε κανένας βλάκας ή δεν στέλνουν πια ποδήλατα. Εγώ το αγόρασα Απρίλιο-Μαιο κάπου εκεί. Edit: Σήμερα έρχονται και τα πραγματάκια μου που παρήγγειλα παραμονή χριστουγέννων. Σαν να περιμένω τον Αγιο Βασίλη νιώθω κάθε φορά...χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ ήξερα ότι στέλνουν ποδήλατα! Σε κομμάτια, προφανώς, για να το μοντάρεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ερωτηση...ειναι κανενας αλλος να εχει βαλει παραγγελια απο παραμονη πρωτοχρονιας και να ειναι ακομα "Processing" η παραγγελια του? Εχει γινει τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 έδωσα εγώ μια παραγγελία την πρωτοχρονιά και σήμερα ξεκόλλησε από εκεί και είναι με το κούριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cathy-κι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτο τοsite που βγάζει μετά απο την παραγγελία https://greatbritishdiscounts.co.ukγια να γραφτείς και να πάρεις πίσω 10 λίρες το ξέρετε? έχει γραφτεί κανείς? Έχει γραφτεί κανείς..??? Λέει ´οτι έχει free trial για 30 μέρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ερωτηση...ειναι κανενας αλλος να εχει βαλει παραγγελια απο παραμονη πρωτοχρονιας και να ειναι ακομα "Processing" η παραγγελια του? Εχει γινει τιποτα αλλο? Η δικιά μου που έγινε παραμονή πρωτοχρονιάς είναι σε στάδιο "Awaiting Courier Pickup". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ερωτηση...ειναι κανενας αλλος να εχει βαλει παραγγελια απο παραμονη πρωτοχρονιας και να ειναι ακομα "Processing" η παραγγελια του? Εχει γινει τιποτα αλλο? Αυτό και σε εμένα: έδωσα εγώ μια παραγγελία την πρωτοχρονιά και σήμερα ξεκόλλησε από εκεί και είναι με το κούριερ. Η δικιά μου που έγινε παραμονή πρωτοχρονιάς είναι σε στάδιο "Awaiting Courier Pickup". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα ολοκληρώθηκε ή όλη διαδικασία επιστροφής και αποστολής ενός ζευγαριού παπουτσιών προς και απο την Αγγλία .... Αν θυμάμαι καλά, πήρες επιστροφή των μεταφορικών απο Paypal; Πρέπει να κάνω μια επιστροφή. Στην Site: φόρμα της επιστροφής, τι γράφουμε εκει που λέει Type of article ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 μπουφαν, γαντια, κλπ για σκι/σνοουμπορντ. ποια να δω; οικονομικα θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batzelas1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Βοήθεια !!!!! Ειμαι 1.90- 87 κιλά και θέλω να πάρω μια ζακέτα everlast.Tι να πάρω ρε παιδιά large ή xlarge. Εχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω.Σύμφωνα με τα size των everlast, για στήθος 104 cm που έχω θα πρέπει να πάρω large αλλά φοβάμαι μήπως έιναι κοντό στα μανίκια. Μήπως το έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο να μου πεί ? Ευχαριστώ!!! http://www.sportsdirect.com/everlast-fleece-and-sherpa-hooded-fleece-mens-550928?colcode=55092890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ίδιο ύψος έχουμε και παρόμοια κιλά.Θα σου πρότεινα να πάρεις XL διότι τη ζακέτα θα τη φοράς με κάτι από μέσα. Εγώ XL προτιμώ και στην Everlast αλλά εξαρτάται πάντα και από το πώς σου αρέσει να τα φοράς,χαχόλικα ή κάπως πιο στενά. Tα μανίκια της everlast δεν είναι κοντά πάντως,μην τα φοβάσαι. Ρίξε μια ματιά και εδώ σε ένα άλλο προϊόν της εταιρείας με πολλά reviews που θα σε βοηθήσουν στη σωστή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batzelas1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό και σε εμένα: Θενξ για τις απαντησεις. Εμενα ακομα processing ειναι παντως παραγγελια απο 31/12, και πληρωμη απο pay pal ειναι pending. Θα περιμενω κανα δυο μερες ακομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εμενα ειναι ακομα awaiting courier pickup, πατησα διπλα στο track order και βλεπω οτι σημερα εφυγε απο βρυξελλες.....η παραγγελια εγινε 01/01/15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα