stelakis1914 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ξημερώματα Παρασκευής 2/1 στις 02:00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 -20% απο όλα κουπόνι ΤΑΚΕ20 λήγει αύριο Καλή Χρονιά έλεος πριν 2 μέρες έκανα 400 ευρώ παραγγελία τώρα το βγάλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Χθες μου ήρθαν τα πράγματα. Σήμερα άλλη παραγγελία... Αυτό το πράμα είναι εθισμός και δεν αφήνει € σε τσέπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanie Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Φαρμακωθηκα!Θα χασω την ευκαιρια γιατι δεν εχω λεφτα στην προπληρωμενη καρτα μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Θα φαρμακωθώ...περιμένω να παραλάβω παραγγελία την άλλη βδομάδα και μόλις έβαλα μία ακόμα στα 165 ευρώ με το γ@μοκούπονο που μου στείλανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μπορειτε να βαλετε τι αγοραζετε; Πηρα και εγω πραγματα αξιας 100 ευρω αλλα μετα δυσκολευομαι να βρω κατι, εχει αρκετη σαβουριτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ερώτηση. Εχω από προηγούμενη αγορά ένα κουπόνι 26 ευρώ. και σήμερα έχει το -20%. μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και τα 2, στην ίδια παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Carimor.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ τσίμπησα ένα sleeping bag που έψαχνα στο νετ και μου το έβγαλε σε χαμηλότερη τιμή και με το κουπόνι (TAKE20) βγήκε 38€ ήταν ήδη χώμα η τιμή και χωρίς μεταφορικά οπότε Καλή Χρονιά Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μπορειτε να βαλετε τι αγοραζετε; Πηρα και εγω πραγματα αξιας 100 ευρω αλλα μετα δυσκολευομαι να βρω κατι, εχει αρκετη σαβουριτσα και εγώ δυσκολεύομαι να βρω τι να αγοράσω.... αν και είμαι σε περίοδο σπαταλών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν βρίσκετε τι θέλετε να αγοράσετε καλό είναι να ΜΗΝ ψωνίσετε γιατί θα είναι μια αγορά που θα ικανοποιήσει μόνο την καταναλωτική σας μανία και τίποτα παραπάνω. Με εντελώς φιλική διάθεση το σχόλιο, για να μην έχουμε και καμιά παρεξήγηση! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom281 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αυτο ειναι το κακο με το sportdirect. Σε ωθει να αγοραζεις πραγματα που δεν χρειαζεσαι απλα και μονο επειδη η τιμη ειναι τζαμπα. Εχω γεμισει ενα σωρο παπουτσια π.χ. Και τωρα σκεφτομαι να χτυπησω και ενα ζευγαρι αθλητικα ακομα γιατι η τιμη που θα τα παρω ειναι εξωπραγματικη! Μαζι με αυτα βεβαια θα βαλω και αλλα πραγματα που δεν χρειαζομαι ουσιαστικα για να μην πληρωνω μεταφορικα μονο για τα παπουτσια. Παλευω για να κρατηθω και να μην κανω παραγγελια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Πφφφ με κάψατε...πριν δυο εβδομάδες έκανα παραγγελία κ τώρα ξαναέκανα,καταραμένο sportsdirect.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ρε μπάς και πρέπει να πάρουμε ποδήλατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Πλάκα πλάκα άμα πάρεις ποδήλατο πάλι 8,99€ θα είναι τα μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα