coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχει πάρει κανείς μποτάκια karrimor, ας πει εντυπώσεις για την ποιότητα τους... Είμαι στα εξής δύο... http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-mid-mens-walking-boots-182084?colcode=18208422 http://www.sportsdirect.com/karrimor-ksb-kinder-mens-walking-boots-182423?colcode=18242305 Ένας φίλος μου πηρε αυτά και τα χρησιμοποιεί και στην μηχανή. Λεει ότι ειναι πολύ καλά. Τα πήρε μισό νούμερα μεγαλύτερα για να μη ρισκάρει να μη μπαίνουν http://www.sportsdirect.com/karrimor-ksb-explore-d30-mens-walking-boots-182447?colcode=18244726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά θα μου σπάσουν τα νεύρα,παραγγελία: 10/12/14 και σήμερα είναι 16,και ακόμα δεν έχουν φύγει από uk,είναι σοβαροί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Κουραση αυτα τα θέματα με την DHL Η παραγγελία σου ειναι δυο δέματα. Πριν σου σπάσουν τα νευρα μπορείς απλά να πατήσεις στο +1 στο Βημα 3 και 6, και αν ειναι διαφορετικά σημαινει πως εχουν ήδη φυγει απο UK και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mens Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Κουραση αυτα τα θέματα με την DHL Η παραγγελία σου ειναι δυο δέματα. Πριν σου σπάσουν τα νευρα μπορείς απλά να πατήσεις στο +1 στο Βημα 3 και 6, και αν ειναι διαφορετικά σημαινει πως εχουν ήδη φυγει απο UK και τα δυο. Οντως, εγω να δεις τι τραβηξα. επειδη δεν υπηρχε σε κανενα +1 το 2ο πακετο, παραλαμβανω το πρωτο και μου λεει δεν υπαρχει δευτερο. Παιρνω τηλ στα κεντρικα και μου λενε δεν υπαρχει αλλο πακετο στο ονομα σας, μιληστε με την sportsdirect για να στειλουνε και το 2ο, εμεις εχουμε παραλαβει μονο ενα. Ε τελικα ηρθε μια μερα αργοτερα, χωρις να φαινεται πουθενα. Πακετο φαντασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχει πάρει κανείς μποτάκια karrimor, ας πει εντυπώσεις για την ποιότητα τους... Είμαι στα εξής δύο... http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-mid-mens-walking-boots-182084?colcode=18208422 http://www.sportsdirect.com/karrimor-ksb-kinder-mens-walking-boots-182423?colcode=18242305 τι ακριβώς ζητάς να μάθεις? για το μέγεθος ή για τη συμπεριφορά? για το μέγεθος, επειδή φοράω μεγάλο, δεν ξέρω αν είναι ασφαλής η αντιστοίχηση με μικρότερα. πάντως πήρα το μέγεθος που φοράω και στα αθλητικά μου Nike και Asics. επίσης έχω την εντύπωση οτι γενικά έχουν αρκετά έως πολύ πλατιά φόρμα ειδικά μπροστά. εμένα με βολεύει αλλά είναι ανάλογα τι πόδι έχεις. για τη συμπεριφορά. έχω το πρώτο http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-mid-mens-walking-boots-182084?colcode=18208422 σε μαύρο το είχα πάρει 28€ αλλά βλέπω ακρίβυνε τώρα. θα σου πρότεινα να το πάρεις σε καφέ, ανοιχτό(που είναι 10 ευρώ φθηνότερο) ή σκούρο. φαίνεται λίγο καλύτερη/ποιοτικότερη στο μάτι. σαν σόλα, είναι αρκετά εύκαμπτη. δεν έχει κάποιο σκληρό ένθετο για να την κάνει άκαμπτη όπως άλλες πιο ορειβατικές μπότες. έχει αρκετή απορροφητικότητα και ο εσωτερικός πάτος είναι επίσης καλής ποιότητας(για τη τιμή πάντα) το εξωτερικό έχει λάστιχο μπροστά, που είναι ημιάκαμπτο και προφυλάσσει επιπόλαιες κλωτσιές σε πέτρες και ευκολότερο καθαρισμό απο λάσπη. αλλά και πάλι μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. το υπόλοιπο εξωτερικό είναι ένας συνδυσμός απο ύφασμα/δέρμα που είναι πολύ μαλακό. εσωτερικά έχει και επένδυση, οπότε είναι ζεστό και επίσης πολύ μαλακό. το πόδι το κρατάει χαλαρά. εγώ μόλις τις πήρα τις πέρασα ένα χέρι αδιαβροχοποιητικό σπρέι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα σαν αδιαβροχοποίηση. για περπάτημα στο ελληνικό βουνό με μέτρια λάσπη και διάσπαρτες πέτρες, είναι οκ. 2-4ώρες βόλτες τις βγάζουν άνετα και ευχάριστα για το πόδι σου. για παραπάνω ώρες ή για πιο τεχνικές απαιτήσεις ίσως να κοίταζες σε κάτι άλλο. πάρε και ένα βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το θέμα δεν είναι ότι είναι διαφορετικά(διαφορετικά είναι και μόλις τώρα έφτασαν στην Ουγγαρία) το θέμα είναι πως έκαναν έξι μέρες για να φτάσουν στην Ουγγαρία,και στην προηγούμενη αγορά μου σε 7,5 μέρες ήταν σπίτι μου ωραία είναι Χριστούγεννα,αφού σίγουρα γίνονται περισσότερες παραγγελίες κανονικά και πιο πολλές θα έπρεπε να είναι φορτωτικέςκαι τέλος στις δύο φορές που έχω κάνει παραγγελία μου έχουν στείλει λάθος κωδικό παρακολούθησης DHL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis144 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας σημερα Τριτη η κατασταση της παραγγελιας μου εγινε ready to ship.Ποτε λετε να παραλαβω τα πραγματα?Λογω Χριστουγεννων θα αργησει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOLAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΑ 8,99 ΕΥΡΩ............ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟ SITE ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom281 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα το παραξενο ειναι πως ηταν τα μεταφορικα 1 ευρω. Τα 8,99 ειναι το φυσιολογικο. Site αλλα υπαρχουν. Οι τιμες του sportdirect οχι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν όμως η dhl να τα δίνει στην speedex που είναι σάπια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOLAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 8,99 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...!!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 8,99 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...!!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έχει χαλάσει το caps σου? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 έχει χαλάσει το caps σου? κόλλησε με τσίχλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Με τέτοιο υφάκι θα πάρει σίγουρα απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εντοπισατε κανενα κουπονι για τα χριστουγεννα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα