Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eλπίζω γιατι είναι δικό τους λάθος.

+οτι απο τι τη άνοιξα λίγο αυτή είναι τεράστια οπότε θα είναι σίγουρα ποιο ακριβή.

Εσένα όλα οκ τα πράγματα?

Το σακάκι το πήρα medium και μου είναι τσίτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλαταρά μου εσύ!

Μην ζηλευειςςς :D :D

Εμένα δεν μου κάνει στα χέρια...

Πολύ body μαζευτήκαμε...xaxaxa

αυριο που θα τα παρω θα σου πω πως θα ναι το Large ;)

μολις παρελαβα αλλα νομιζω οτι το σακακι εχει ενα κατασκευαστηκο προβλημα στο δεξι ωμο...τεσπα για 7 ευρο καλο ειναι αν και το Large ειναι τσιμα τσιμα στους στο στηθος και στους ωμους

Γεια σας!Θελω να παραγγειλω κατι φουτερακια Lonsdale! Κανονικα φοράω medium-large αναλογα (ειμαι 1.72 περιπου 70 κιλα)

Τι νουμερο μου προτεινεται να παρω γιατι ακουσα οτι τα νουμερα δεν ειναι σωστα!

Με το θέμα "PENDING" εχουμε κανένα νέο απο κανέναν; Μόλις πήγα να πληρώσω μου πέταξε error αλλα με χρέωσε στο paypal. Η συναλλαγη ειναι "pending" ακόμα, εχει μια βδομάδα απο τις 22ιαν που παρήγγηλα και τους έχω στείλει 3 email και σήμερα αλλα τίποτα. Τι μπορούμε να κάνουμε μάυτο? Να κανακάνω την παραγγελία γιατι την βιάζομαι η θα έχω πρόβλημα; Το παυπαλ στις 20-2-13 θα ακυρώση τη συναλλαγη αλλα δεν παίζει να περιμένω μέχρι τότε.

• Like 1

Γεια σας!Θελω να παραγγειλω κατι φουτερακια Lonsdale! Κανονικα φοράω medium-large αναλογα (ειμαι 1.72 περιπου 70 κιλα)

Τι νουμερο μου προτεινεται να παρω γιατι ακουσα οτι τα νουμερα δεν ειναι σωστα!

Ειμαι 1,74 , 70 κιλα κ πηρα ενα φουτερ Lonsdale σε medium κ μου ηταν μεγαλο. Ηθελα small.

Θα σου προτεινα small λοιπον (εκτος κ αν σου αρεσουν φαρδια).

Οκ ευχαριστω θα το εχω υποψην.ολα τα σχεδια αυτης της εταιριας βγαινουν σε φαρδια γραμμη γιατι ηθελα να αγορασω και κατι ζακετες και προβληματιστικα σαν αυτην http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripes-bonded-tricot-mens-zip-top-554116

Παιδιά η πληρωμή μέσω paypal πότε περνάει από αυτούς ? Πήρα κάτι polo shirts για τον πατέρα μου και βλέπω στο status του paypal λέει pending και στο sportsdirect δεν την βλέπω την παραγγελία. Επίσης βλέπω ότι δεν τα έχει αφαιρέσει και από το my bag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...