arxangelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 τωρα πραγματικα περιμενεις να τους στειλεις κατι πισω κ να κανουν αλλαγη?? σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας μου ακουγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Eλπίζω γιατι είναι δικό τους λάθος. +οτι απο τι τη άνοιξα λίγο αυτή είναι τεράστια οπότε θα είναι σίγουρα ποιο ακριβή. Εσένα όλα οκ τα πράγματα? Το σακάκι το πήρα medium και μου είναι τσίτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ακόμη δε τα πήρα, μένω επαρχία κ λογικά ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Εγω large το πήρα αλλά είμαι πολύ ανοιχτός στις πλάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Πλαταρά μου εσύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εμένα δεν μου κάνει στα χέρια... Πολύ body μαζευτήκαμε...xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Πλαταρά μου εσύ! Μην ζηλευειςςς :D Εμένα δεν μου κάνει στα χέρια... Πολύ body μαζευτήκαμε...xaxaxa αυριο που θα τα παρω θα σου πω πως θα ναι το Large Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 μολις παρελαβα αλλα νομιζω οτι το σακακι εχει ενα κατασκευαστηκο προβλημα στο δεξι ωμο...τεσπα για 7 ευρο καλο ειναι αν και το Large ειναι τσιμα τσιμα στους στο στηθος και στους ωμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_Larissa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας!Θελω να παραγγειλω κατι φουτερακια Lonsdale! Κανονικα φοράω medium-large αναλογα (ειμαι 1.72 περιπου 70 κιλα) Τι νουμερο μου προτεινεται να παρω γιατι ακουσα οτι τα νουμερα δεν ειναι σωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REVOLVER1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Με το θέμα "PENDING" εχουμε κανένα νέο απο κανέναν; Μόλις πήγα να πληρώσω μου πέταξε error αλλα με χρέωσε στο paypal. Η συναλλαγη ειναι "pending" ακόμα, εχει μια βδομάδα απο τις 22ιαν που παρήγγηλα και τους έχω στείλει 3 email και σήμερα αλλα τίποτα. Τι μπορούμε να κάνουμε μάυτο? Να κανακάνω την παραγγελία γιατι την βιάζομαι η θα έχω πρόβλημα; Το παυπαλ στις 20-2-13 θα ακυρώση τη συναλλαγη αλλα δεν παίζει να περιμένω μέχρι τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας!Θελω να παραγγειλω κατι φουτερακια Lonsdale! Κανονικα φοράω medium-large αναλογα (ειμαι 1.72 περιπου 70 κιλα) Τι νουμερο μου προτεινεται να παρω γιατι ακουσα οτι τα νουμερα δεν ειναι σωστα! Ειμαι 1,74 , 70 κιλα κ πηρα ενα φουτερ Lonsdale σε medium κ μου ηταν μεγαλο. Ηθελα small. Θα σου προτεινα small λοιπον (εκτος κ αν σου αρεσουν φαρδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_Larissa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οκ ευχαριστω θα το εχω υποψην.ολα τα σχεδια αυτης της εταιριας βγαινουν σε φαρδια γραμμη γιατι ηθελα να αγορασω και κατι ζακετες και προβληματιστικα σαν αυτην http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripes-bonded-tricot-mens-zip-top-554116 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astral7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ειναι κανεις κοντα στις διαστασεις 1.79, 74 κιλα περιπου που να εχει παρει φουτερ Lonsdale? γτ εχω και εγω την απορια να το παρω small η medium? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 small πιστεύω καλά θα σου είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά η πληρωμή μέσω paypal πότε περνάει από αυτούς ? Πήρα κάτι polo shirts για τον πατέρα μου και βλέπω στο status του paypal λέει pending και στο sportsdirect δεν την βλέπω την παραγγελία. Επίσης βλέπω ότι δεν τα έχει αφαιρέσει και από το my bag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Άρα δεν έγινε η παραγγελία...Όταν ακυρωθεί η παραγγελία από το PayPal ξανά κάν τη...το παθαίνει το σύστημα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα