arxangelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οποτε μένω εγώ κ ο dreaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 παρέλαβα σήμερα μια χαρά, μόνο σε μια μπλούζα μου κάνανε λάθος στο νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ελα πες το, τωρα σοβαρα, με καμια αεροσυνοδο κοιμασαι ? με ποιααα?? μιλααααα :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Έκανα dispute στο PayPal να πάρω τα λεφτά πίσω...τα νεύρα μου κροσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αρχάγγελε εμένα σήμερα ήρθαν Ελλάδα. Δεν ξέρω τι και πώς αλλά έφυγε χθες το βράδυ απο Αγγλία πήγε Γερμανία και σήμερα το πρωί έφτασε Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisdag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 τελος καλο ολα καλα δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosbrxami Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδια.Πρωτη φορα λεω να κανω παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα τα τελευταια μηνυματα εδω που διαβασα με αποθαρρυναν και με αγχωσαν αν ολα πανε καλα.Λεω να κανω τελικα τη παραγγελια μιας και αξιζει το ρισκο απο αποψη τιμων!Σε περιπτωση που κατι παει στραβα απο αυτους θα παρω πισω τα λεφτα μου απο paypal?Δεν εχω ξανακανει αγορες ετσι οποτε δε ξερω τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση..Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 κάνε παραγγελία με PayPal κ αν προκύψει πρόβλημα κάνεις dispute κ παίρνεις το χρήμα πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Mιχάλη όταν τα λάβω στα χέρια μου τοτε θα είναι όλα μια χαρά! Αρχάγγελε δεν στέλνεις ένα email στο sportdirect να δεις τι γίνετε? Ρίξε μια ματιά και στο dhl μήπως προχώρησε όπως σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Mιχάλη όταν τα λάβω στα χέρια μου τοτε θα είναι όλα μια χαρά! Αρχάγγελε δεν στέλνεις ένα email στο sportdirect να δεις τι γίνετε? Ρίξε μια ματιά και στο dhl μήπως προχώρησε όπως σε μένα... μολις ξεκολλησαν μαλλον το paypal εκανε την δουλεια του δε ξερω ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Άντε επιτέλους. Στο είπα . Τα δικά σου mail μπορείνα τα γράφουνε , αλλά μόλις δουν ότι χάνουν λεφτά ξυπνάνε. Τώρα ελπίζουμε να έρθουν όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 όλα καλά τελικά, παρέλαβαν όλοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εγω αυριο θα τα παρω λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Κομπλέ όλοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Όλα καλά μόλις παρέλαβα. Αλλά κάνανε λάθος σε ένα προιόν είχα παραγγείλει μια σκηνή που ανοίγει μόνη της και μου έστειλαν μια που ανοίγει με διεργασία πασαλάκι κτλ... Πρέπει να τη στείλω πίσω με μεταφορικά δικά μου ωστε να μου στείλουν τη σωστή? Αν είναι έτσι δεν αξίζει κ τόσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα