Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο φίλος από πάνω λέει πως τα σαββατοκύριακα δεν έχει ανανέωση το tracking;

Εδω εισαι παρομοια περιπτωση.

http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-του-sportsdirectcom/?p=53543903

Διαβασε την περιπτωση του crupo απο το post 2940 εως την στιγμη που παρελαβε (post 2996)

Κατα πασα πιθανοτητα εχει κανει μ@λ@κια η dhl και δεν ενημερωνει το status.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα ... μια μικρη βοηθεια ... για αγορά και αποστολή εδω Ελλαδα στην διευθυνση που εχω δηλωσει ...

δηλωνω στο delivery options ... check to Etail Και μετα 1η ή 2η επιλογή. ?? με τι στελνουν με Etail standard Και με τι με express ?

ευχαριστώ

Παρέλαβα σήμερα, αφού είχε "μείνει" Βουδαπέστη από Πέμπτη 5/11.

Ισχύει αυτό που έγραψε ο christakos07:

Τα σκ δεν έχουμε ανανέωση των status.

Έλαβα μήνυμα στο κινητό και mail στις 10:54  "...10 Nov 14 10:24 AM - With delivery courier - ATHENS,GREECE..."

Στις 13:22 παρέλαβα, όπως φαίνεται στο συνημμένο screenshot.

Σε λίγες μέρες το review της παραγγελίας.

post-289893-0-64607100-1415660519_thumb.jpg

Χαιρεται παιδες!

σημερα εκανα μια παραγγελεια απο το sports direct γυρω στα 235 ευρω

στα εξοδα αποστολης εγραφε 1 ευρω/12 ευρω και 20..

εγω παρ'ολα αυτα πατησα 1 ευρω B)

μηπως μου βαζει 1 ευρω λογο μεγαλης παραγγελιας?

η θα χρεωθω και αλλα χρηματα οταν ερθει η dhl στο σπιτι μου?

και κατι τελευταιο!tracking number δεν εχω παρει ακομα και το μονο που μπορει να μοιαζει σε tracking number 

ειναι ενας αριθμος SD4000......ORDER ID

Τα φωτα σας αν ειναι ευκολο  και καλως σας βρηκα!

Παιδια 2 ρουχα δεν μου κανουν που ηρθαν.Το θεμα ειναι οτι δεν μαρεσουν κιολας.Μπορω να ζητησω αλλαγη με κατι αλλο ή μονο αλλαγη μεγεθους?

Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι 1 ευρώ(έτσι ξέρω τουλάχιστον).
Θα σου στείλουν σε λίγη ώρα(μπορεί και αύριο) email στο email σου που θα σου δίνει το tracking number για να το βάλεις στη σελίδα της dhl.
Ο αριθμός SD*********** είναι ο αριθμός της παραγγελίας σου από το Sports Direct ,δεν είναι αυτό το tracking number της dhl.Τον χρειάζεσαι αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι για την παραγγελία σου.

Παιδια 2 ρουχα δεν μου κανουν που ηρθαν.Το θεμα ειναι οτι δεν μαρεσουν κιολας.Μπορω να ζητησω αλλαγη με κατι αλλο ή μονο αλλαγη μεγεθους?

φίλε: http://www.kathimerini.gr/790438/article/texnologia/diadiktyo/dwrean-epistrofh-proiontwn-gia-toys-ellhnes-xrhstes-toy-paypal

Δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργεί σωστά αλλά δεν πειράζει, φυσικά πρέπει να έκανες τις αγορές σου με Paypal

Παιδιά μία απορία,στο tracking number μου λέει πως έγινε Departed Facility στη Βουδαπέστη, τι εννοεί ακριβώς;

• Like 2

Καλησπέρα.

Επειδή έχω πάνω από χρόνο να παραγγείλω έχει αλλάξει κάτι στον χρόνο παράδοσης ;

Χτες νωρίς το πρωί έγινε η παραγγελία , Πότε υπολογίζεται να τα έχω ;

Καλησπερα ... μια μικρη βοηθεια ... για αγορά και αποστολή εδω Ελλαδα στην διευθυνση που εχω δηλωσει ...

δηλωνω στο delivery options ... check to Etail Και μετα 1η ή 2η επιλογή. ?? με τι στελνουν με Etail standard Και με τι με express ?

ευχαριστώ

pls help...

Καλησπέρα.

Επειδή έχω πάνω από χρόνο να παραγγείλω έχει αλλάξει κάτι στον χρόνο παράδοσης ;

Χτες νωρίς το πρωί έγινε η παραγγελία , Πότε υπολογίζεται να τα έχω ;

εγώ έχω παραγγείλει από 4/11 στις 23:20 το βράδυ και τώρα είναι Βουδαπέστη,λογικά αύριο πρέπει να ξεκινήσουν να έρθουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κάποια βασικά γιατί βλέπω πολλούς και μπερδεύονται.

Παλιά τα πράγματα από την στιγμή της παραγγελίας, σε 3-4 ημέρες ήταν σπίτι σου !!!Προφανώς αεροπορικώς.

Πρίν από 4 χρόνια , έδινα περίπου 50€ μεταφορικά για αυτό μαζευόμασταν πολλά άτομα για να μοιραστούμε τα έξοδα.
Το κόστος συνεχώς μειωνόταν, φτάνοντας σε πολλές περιπτώσεις και στα 10€ για αεροπορικώς.

Έσφιξαν όμως φαίνεται οι κ@λοι (λογικό).

Πλέον τα πράγματα έρχονται οδικώς , για αυτό κάνουν 8-9 ημέρες.

Φαντάζομαι περιμένουν πρώτα να μαζευτούν πολλές παραγγελίες για να πάνε με μια φορτωτική.

Για αυτό θα δείτε ότι από την στιγμή της παραγγελίας, αυτή να παραμένει σε καθεστώς "waiting courier pickup", ακόμα και 2-3 ημέρες (καμιά φορά και παραπάνω).

Όταν η παραγγελία γίνει shipped , θα σας έρθει email με το tracking number της DHL.

Οπότε βλέπετε το site και άρα την πορεία της παραγγελίας.

Όταν φτάσει Βουδαπέστη , θέλει 2-3 ημέρες ακόμα.

Όταν δείτε στην DHL ότι η παραγγελία έφτασε Ελλάδα, τους καλέιτε στο 210 9890000 . Εάν μένετε επαρχία σας λένε τον νέο αριθμό της τοπικής υπηρεσίας courier που θα την προωθήσει, συνήθως η Speedex.(http://www.speedex.gr/)

Τα πράγματα πλέον είναι απλά. Ή περνάτε οι ίδιοι από κατάστημα που σας βολεύει ή το περιμένετε σπίτι όταν θα σας πουν. Αυτά  :-D

Επεξ/σία από liakjim

Όταν δείτε στην DHL ότι η παραγγελία έφτασε Ελλάδα και βρίσκεστε επαρχία, τους καλέιτε στο 210 9890000 και σας λένε τον νέο αριθμό της τοπικής υπηρεσίας courier που θα την προωθήσει, συνήθως η Speedex.(http://www.speedex.gr/)

Φιξντ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...