zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Κάνε λίγο υπομονή τότε μέχρι τη Δευτέρα που πιστεύω ότι θα σου απαντήσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 αυτό κάνω,αλλά περιέργο να έχει κάτσει εκεί τόσες μέρες και όλη μέρα σήμερα να μου λέει your order is with the courier; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Υποθέτω πως τη βλακεία την έχει κάνει η DHL και δεν έχει ενημερώσει το tracking.. Σου ήρθε e-mail που να λέει : "Your SportsDirect.com order SD*************** has been sent to the courier for delivery." ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ναι μου έστειλαν emal με το τίτλο: Your SportsDirect.com order SD************** has been sent to the courier for delivery. και μέσα στο email ένα despatch note με τα αντικείμενα που πήρα.Αυτό μου το έστειλαν σήμερα το πρωί στις 8:29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ε τότε ξεκίνησε μάλλον Δευτέρα μπορεί να δεις την κίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 την κίνηση εννοείς να αρχίσει να ταξιδεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ε τότε ξεκίνησε μάλλον Δευτέρα μπορεί να δεις την κίνηση Εμένα που είναι "Departed Facility in GATWICK - UK", υπάρχει περίπτωση να φτάσει Βουδαπέστη σήμερα/αύριο ή πάω κι εγώ για Δευτέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Βουδαπεστη φτάνει και σκ αρκεί να ταξιδεύει παρασκευη νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Βουδαπεστη φτάνει και σκ αρκεί να ταξιδεύει παρασκευη νομίζω. Εμένα σύμφωνα με το tracking που έδωσα παραπάνω έφυγε Παρασκευή πρωί αλλά ακόμα τίποτα.. :/ Δεν είναι περίεργο? Συνήθως έχω δει ότι κάνει 1 μέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τα σκ δεν έχουμε ανανέωση των status. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδιά ακόμα να μου απαντήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Φίλε υπάρχει περίπτωση και να έχει φύγει Σε περιπτώσεις που φοβάσαι τότε τηλεφωνείς στην DHL και σου λένε ακριβώς που είναι Ακόμα και αν κοιμάται ο οδηγός (τσέκαρε στο ελληνικό σιτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ο φίλος από πάνω λέει πως τα σαββατοκύριακα δεν έχει ανανέωση το tracking; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 εγω σου είπα να πάρεις τηλέφωνο Το τι αλλάζει το ΣΚ δεν έχει σχέση με το που είναι το πακέτο και το τι βλέπει η dhl Πότε τα παρηγγειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 μη συμπεριφέρεστε στο τοπικ σαν να είναι το help canter του sportsdirect. πελάτες είμαστε και εμείς και μοιραζόμαστε εμπειρίες. αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι για αυτό είναι το sportsdirect ή η DHL. απο Gatwick για Βουδαπέστη είναι συνήθως δύο ημέρες, ημερολογιακές. Αν πέσει ΣΚ τότε θα δείτε την αλλαγή στο tracking της DHL Δευτέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα