Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ναι και φωτογραφία.. να* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 αφου λεει LEEDS αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ναι έχει κολλήσει εκεί από τις 5 Νοεμβρίου,αλλά στο Sportsdirect λέει Your order is with the courier. τον κούριερ για να το πάει στο αεροδρόμιο και μετά να φύγει για κάποιο άλλο αεροδρόμιο; αυτό περιμένει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Φίλε έχει αργήσει μίλησε τους στο facebook Είναι έτοιμη αλλά δε την στέιλανε ή εχεις λάθος νούμερο tracking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 οκ και πότε λες να έρθει Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εμένα κάνει 7 μέρες αν ξεκινήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πολύ συχνά δεν είναι τώρα τελευταία τα προβληματα με τη μεταφορά; θέλω να ρίξω μια παραγγελία αλλά επειδή είμαι οριακά να μην προλάβω πριν φύγω μάλλον δεν θα το κάνω. Με αυτά και με τα άλλα χάνουν πελάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 και εμένα πολύ περίεργο μου φάνηκε που δεν έγραφε τίποτα άλλο εκτός από LEEDS,ENGLAND στο dhl tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 πραγματικά έχουν αρχίσει να μου σπάνε τα νεύρα στην επικοινωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Φίλε Άρη μπορείς να μου πείς πότε έκανες παραγγελία μήπως μπορώ να βοηθήσω μιας και έχω κάνει κι εγώ μία από τις 4/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Την έκανα Τρίτη 4/11 στις 23:00 περίπου, εσύ;Τι σου λέει εσένα στο dhl tracking; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Την ίδια μέρα την έκανα κι εγώ γύρω στις 15:40. Λογικά θα έπρεπε να έχουν φύγει μαζί και να έχουμε το ίδιο tracking.. Ορίστε το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 το πρόβλημα με το δικό μου πακέτο είναι πως δεν έχει φύγει από το Leeds και δεν ξέρω τι να κάνω,έστειλα μηνύματα και ούτε απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Που τους έστειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 facebook και στο contact us στο sportsdirect.com.α και στο email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα