Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε 'σεις τι να κάνω?? Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ακόμη τπτ...

Και ούτε στα 3678 mail μου απαντάνε

Αρχάγγελε το ίδιο βγάζει και σε μένα...

Μήπως περιμένουν αρκετές παραγγελίες ωστε να τα στείλουν όλα μαζί?

Δεν στέκει αλλά η αυτό θα ισχύει η κολλάει το site της dhl...

Εσένα μήπως ξεκολλησε? Ποτέ έκανες παραγγελία?

Δημοσ.

Ρε 'σεις τι να κάνω?? Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ακόμη τπτ...

Και ούτε στα 3678 mail μου απαντάνε

Εσένα μήπως ξεκολλησε? Ποτέ έκανες παραγγελία?

Αν είσαι με paypal ακύρωσε την και γράψε αυτό που είπε η dhl . Όλοι οι άλλοι μέσα σε 1 μέρα έχουν πάει Γερμανία και μετά Ελλάδα. Δεν δικαιωλογήτε αυτό

Δημοσ.

Αν είσαι με paypal ακύρωσε την και γράψε αυτό που είπε η dhl . Όλοι οι άλλοι μέσα σε 1 μέρα έχουν πάει Γερμανία και μετά Ελλάδα. Δεν δικαιωλογήτε αυτό

η πληρωμη εγινε δεν μπορω να την ακυρωσω πρεπει να κανω dispute...να περιμενω μεχρι κ παρασκευη ??

Δημοσ.

Dispute εννοώ!  Από ότι θυμάμαι 45 μέρες από την πληρωμή μπορείς να κάνεις dispute. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι , τότε πότε θα το κάνεις σε αυτό το διάστημα εσύ αποφασίζεις. Πάντως εγώ θα έλεγα να το προχωρήσεις , καθώς ακόμη και αν δεν βλέπουν τα δικά σου mail , αυτό του Paypal που θα λέει δεν σου δίνουμε τα λεφτά σίγουρα θα το δουν. Και αν το δυν ίσως και να φιλοτιμηθούν να την προοθήσουν κανονικά και να λήξη χωρίς να φτάσει σε claim

Δημοσ.

μολις απαντησαν με ενα αυτοματοποιημενο E-Mail που μου λενε οτι η παραγγελια εχει παρθει απο το κουριερ με συγκεκριμενο tracking number ....στο σιτε της DHL το track παλι τα ιδια βγαζει, κολλημενη στο LEEDS

Thank you for your query.

Your order has been collected by our courier. Your unique tracking reference
number is 51******11 which will enable you to track the progress of your
delivery. Please click the tracking reference to trace your delivery.

Δημοσ.

lol. Λες να διαβάζουν και αυτοί insomnia? Σου έγραψαν πιο είναι το tracking  ή όχι? Το τσεκάρεις αν ισχύει με την dhl και αν όχι μετά κάνεις dispute. Από εκεί και πέρα αν είναι μαλακία του sportsdirect ή της dhl δεν σε νοιάζει. Βάλε στο dispute και τις πληροφορίες από το tracking για να δείξεις πόσο καθυστέρησε και τέλος

Δημοσ.

το tracking που μου στειλανε ειναι το ιδιο με εκεινο που στελνουν καθε φορα οταν υποτιθετε εχει σταλει η παραγγελια...το πακετο ακομη στο LEEDS ειναι παντως

Παρασκευη πρωι εχει φυγει DISPUTE

Δημοσ.

Έτσι. Και πολύ το αργείς να σου πώ! Και εγώ και άλλοι μετά από την παραγγελία σε 3-4 μέρες τα είχαμε. Και τώρα κοντά. Όχι πριν απο μισό-ένα μήνα να πεις ότι πέσαμε στον καιρό!

Δημοσ.

το tracking που μου στειλανε ειναι το ιδιο με εκεινο που στελνουν καθε φορα οταν υποτιθετε εχει σταλει η παραγγελια...το πακετο ακομη στο LEEDS ειναι παντως

Παρασκευη πρωι εχει φυγει DISPUTE

στο Your Order History τι σου βγάζει για τη παραγγελία ?

Δημοσ.

Aρχάγγελε και εγώ πλήρωσα στης 15 του μήνα και έχει κολλήσει στη dhl απο της 17.

Eγω θα περιμένω λόγω καιρού μέχρι τη άλλη εβδομάδα αλλα αν παραλάβει ο polos θα επικοινωνήσω με το paypal αμέσως...

Σε προηγούμενη παραγγελία μου είχε έρθει μέσα σε 4 ημέρες.

polos σε μένα βγάζει With Courier.

Δημοσ.

Έτσι. Και πολύ το αργείς να σου πώ! Και εγώ και άλλοι μετά από την παραγγελία σε 3-4 μέρες τα είχαμε. Και τώρα κοντά. Όχι πριν απο μισό-ένα μήνα να πεις ότι πέσαμε στον καιρό!

Ναι κ η πλάκα είναι ότι του Polos η παραγγελία εφυγε

στο Your Order History τι σου βγάζει για τη παραγγελία ?

With courier γράφει

Aρχάγγελε και εγώ πλήρωσα στης 15 του μήνα και έχει κολλήσει στη dhl απο της 17.

Eγω θα περιμένω λόγω καιρού μέχρι τη άλλη εβδομάδα αλλα αν παραλάβει ο polos θα επικοινωνήσω με το paypal αμέσως...

Σε προηγούμενη παραγγελία μου είχε έρθει μέσα σε 4 ημέρες.

polos σε μένα βγάζει With Courier.

Ακριβώς τα ίδια με σενα απλά εγώ πλήρωσα στις 16 νομίζω

Δημοσ.

Ε οπότε στέλνω τώρα email που είναι η παραγγελία και αν δεν απαντήσουν η δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή άυριο βράδυ η πέμπτη επικοινωνώ με paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...