arxangelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 LEEDS - UK χθες EAST MIDLANDS - UK σημερα Τι είσαι συ ρε polos? Απ τους μοναδικούς που αγοράζεις αβέρτα κ απροβλημάτιστα
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ρε 'σεις τι να κάνω?? Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ακόμη τπτ... Και ούτε στα 3678 mail μου απαντάνε Αρχάγγελε το ίδιο βγάζει και σε μένα... Μήπως περιμένουν αρκετές παραγγελίες ωστε να τα στείλουν όλα μαζί? Δεν στέκει αλλά η αυτό θα ισχύει η κολλάει το site της dhl... Εσένα μήπως ξεκολλησε? Ποτέ έκανες παραγγελία?
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ρε 'σεις τι να κάνω?? Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ακόμη τπτ... Και ούτε στα 3678 mail μου απαντάνε Εσένα μήπως ξεκολλησε? Ποτέ έκανες παραγγελία? Αν είσαι με paypal ακύρωσε την και γράψε αυτό που είπε η dhl . Όλοι οι άλλοι μέσα σε 1 μέρα έχουν πάει Γερμανία και μετά Ελλάδα. Δεν δικαιωλογήτε αυτό
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν είσαι με paypal ακύρωσε την και γράψε αυτό που είπε η dhl . Όλοι οι άλλοι μέσα σε 1 μέρα έχουν πάει Γερμανία και μετά Ελλάδα. Δεν δικαιωλογήτε αυτό η πληρωμη εγινε δεν μπορω να την ακυρωσω πρεπει να κανω dispute...να περιμενω μεχρι κ παρασκευη ??
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Dispute εννοώ! Από ότι θυμάμαι 45 μέρες από την πληρωμή μπορείς να κάνεις dispute. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι , τότε πότε θα το κάνεις σε αυτό το διάστημα εσύ αποφασίζεις. Πάντως εγώ θα έλεγα να το προχωρήσεις , καθώς ακόμη και αν δεν βλέπουν τα δικά σου mail , αυτό του Paypal που θα λέει δεν σου δίνουμε τα λεφτά σίγουρα θα το δουν. Και αν το δυν ίσως και να φιλοτιμηθούν να την προοθήσουν κανονικά και να λήξη χωρίς να φτάσει σε claim
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μολις απαντησαν με ενα αυτοματοποιημενο E-Mail που μου λενε οτι η παραγγελια εχει παρθει απο το κουριερ με συγκεκριμενο tracking number ....στο σιτε της DHL το track παλι τα ιδια βγαζει, κολλημενη στο LEEDS Thank you for your query.Your order has been collected by our courier. Your unique tracking referencenumber is 51******11 which will enable you to track the progress of yourdelivery. Please click the tracking reference to trace your delivery.
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 lol. Λες να διαβάζουν και αυτοί insomnia? Σου έγραψαν πιο είναι το tracking ή όχι? Το τσεκάρεις αν ισχύει με την dhl και αν όχι μετά κάνεις dispute. Από εκεί και πέρα αν είναι μαλακία του sportsdirect ή της dhl δεν σε νοιάζει. Βάλε στο dispute και τις πληροφορίες από το tracking για να δείξεις πόσο καθυστέρησε και τέλος
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το tracking που μου στειλανε ειναι το ιδιο με εκεινο που στελνουν καθε φορα οταν υποτιθετε εχει σταλει η παραγγελια...το πακετο ακομη στο LEEDS ειναι παντως Παρασκευη πρωι εχει φυγει DISPUTE
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Έτσι. Και πολύ το αργείς να σου πώ! Και εγώ και άλλοι μετά από την παραγγελία σε 3-4 μέρες τα είχαμε. Και τώρα κοντά. Όχι πριν απο μισό-ένα μήνα να πεις ότι πέσαμε στον καιρό!
pOLoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το tracking που μου στειλανε ειναι το ιδιο με εκεινο που στελνουν καθε φορα οταν υποτιθετε εχει σταλει η παραγγελια...το πακετο ακομη στο LEEDS ειναι παντως Παρασκευη πρωι εχει φυγει DISPUTE στο Your Order History τι σου βγάζει για τη παραγγελία ?
dreaming123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Aρχάγγελε και εγώ πλήρωσα στης 15 του μήνα και έχει κολλήσει στη dhl απο της 17. Eγω θα περιμένω λόγω καιρού μέχρι τη άλλη εβδομάδα αλλα αν παραλάβει ο polos θα επικοινωνήσω με το paypal αμέσως... Σε προηγούμενη παραγγελία μου είχε έρθει μέσα σε 4 ημέρες. polos σε μένα βγάζει With Courier.
pOLoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το καιρό , κάτι άλλο θα έχει γίνει το δικό μου σήμερα έφτασε Αθήνα
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Έτσι. Και πολύ το αργείς να σου πώ! Και εγώ και άλλοι μετά από την παραγγελία σε 3-4 μέρες τα είχαμε. Και τώρα κοντά. Όχι πριν απο μισό-ένα μήνα να πεις ότι πέσαμε στον καιρό!Ναι κ η πλάκα είναι ότι του Polos η παραγγελία εφυγε στο Your Order History τι σου βγάζει για τη παραγγελία ? With courier γράφει Aρχάγγελε και εγώ πλήρωσα στης 15 του μήνα και έχει κολλήσει στη dhl απο της 17. Eγω θα περιμένω λόγω καιρού μέχρι τη άλλη εβδομάδα αλλα αν παραλάβει ο polos θα επικοινωνήσω με το paypal αμέσως... Σε προηγούμενη παραγγελία μου είχε έρθει μέσα σε 4 ημέρες. polos σε μένα βγάζει With Courier. Ακριβώς τα ίδια με σενα απλά εγώ πλήρωσα στις 16 νομίζω
dreaming123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ε οπότε στέλνω τώρα email που είναι η παραγγελία και αν δεν απαντήσουν η δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή άυριο βράδυ η πέμπτη επικοινωνώ με paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα