Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω μια συγκεκριμένη φόρμα αλλά τα σχόλια από κάτω με έχουν μπερδέψει. Είμαι 1.80 κ 81kg, να πάω σε medium ή σε large??? 

Την έχει κανένας από εδώ να βοηθήσει?

http://www.sportsdirect.com/donnay-essential-jog-pants-mens-489023?colcode=48902325G

To Large είναι μια χαρά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια παιδια...!!! :-D

Συμφωνώ αλλά ότι έχω πάρει στην κόρη μου 13 νούμερο(είναι 12 χρονών και αδύνατη) της πηγαίνει μια χαρά παντελόνια,μπλούζες,ζακέτες κτλ τώρα γιατί το συγκεκριμένο αμάνικο έχει τόση μεγάλη φόρμα δεν ξέρω και τα σχόλια δεν βοήθησαν πολύ στην συγκεκριμένη περίπτωση.Απλά λέω την εμπειρία μου για κάποιον που θέλει να το αγοράσει για παιδί αδύνατο θα πρέπει να προσέξει το νούμερο.

Όσον αφορά το θέμα μήκους, ο άντρας μου που έχει το ίδιο ύψος με το παιδί που ρωτάει, φοράει S. Πάντως, και 1 Μ που έχει από Lonsdale (η οποία έχει την ίδια φόρμα με την Everlast), δεν έχει μεγάλη διαφορά από το S τώρα που το σκέφτομαι...Του πάει το ίδιο σε μήκος,απλά του είναι λίγο πιο φαρδιά- όχι ενοχλητικά φαρδιά όμως. 

Γι'αυτό, το συμπέρασμά μου είναι ότι αν τη θέλεις πιο στενή (εννοώπιο μαζεμένη, δεν εννοώ κολλητή), πάρε το S. Αν δε σε πειράζει να είναι αρκετά φαρδιά (που εδώ δεν είναι ενοχλητικά φαρδιά στα 65 περίπου κιλά, θα είναι σε σένα που έχεις λίγα κιλά ακόμα?..), τότε πάρε το Μ.

Αλλιώς, πάρε 1 Μ και την άλλη S ώστε να είσαι σίγουρος για επόμενη αγορά. Νομίζω ότι θα τις φορέσεις και τις 2 ούτως ή άλλως. :-)

Λοιπον πηρα 2 small και 1 medium και βλεπουμε.Μακαρι να ειναι τοσο μεγαλη η φορμα τους σαν small και να μου κανουν[ο αλλος λεει ειναι 176/77 και εχει παρει small],διαφορετικα θα τα δωσω στον αδερφο μου.

• Like 1

Link.png Site: Gelert Horizon 3in1 Mens Jacket

Μπουφάν με αφαιρούμενο εσωτερικό fleece.

είναι λίγο πιο μακρύ απο το συνηθισμένο, περίπου 3 δάχτυλα, αλλά δεν φτάνει να είνα parka.

το εσωτερικό fleece είναι πολύ μαλακό, ενώ το εξωτερικό ύφασμα επίσης δεν δίνει την πλαστική αίσθηση αδιάβροχου που έχουν πολλά άλλα.(δεν το λέω σαν προτέρημα ή μειονέκτημα απλά σαν διαπίστωση)

Η τιμή των 30 ευρώ που έχει τώρα το χακί είναι ελάχιστη για τη ποιότητα του, και είναι σίγουρα vfm αν σας καλύπτει το χρώμα.

Τι μέγεθος προτείνεις για 1.75/65 κιλά;

Medium θα ναι καλό;

Τι μέγεθος προτείνεις για 1.75/65 κιλά;

Medium θα ναι καλό;

Σε μάκρος θα είναι οκ, σε φάρδος ίσως σου είναι λίγο μεγάλο. ανάλογα και τι θα φοράς απο μέσα.

Μάλλον για Μ θα πήγαινα εγώ.

• Like 2

παιδια η παραγγελια μου ειναι χωρισμενη σε 2 δεματα τα οποια απο 12.30(δευτερα 3 νοεμβριου) ,συμφωνα με το dhl tracking, ειναι στο department facility στην βουδαπεστη,ποτε λετε να φτασουν αθηνα;

έχω μια παραγγελέια των 180 λιρών και μου βγαζει αυτές τοις μεθόδους :

Using the Etail - Standard Service, Your order should be with you in 4-5 Working days.

£0.83

Using the Etail - Express Service, Your order should be with you in 3-5 working days

£28.99

και αλλη μια  

Please remember to print your order confirmation and bring this with you along with identification. Goods will only be held for 30 days. £9.99

ποια να επιλέξω για να έρθουν πάτρα;;;;;

επίσεις είμαι 1,97 και 103 κιλά

τι νούμερο λέτε να πάρω σε αυτά :

λέτε να είναι καλό το (xl) πάντως η τελευταία φόρμα μου φένεται πως έχει κάπως στενή φόρμα 

ευχαριστώ 

για τα δύο πρώτα το XL είναι οκ προς άνετο.

για τα άλλα δεν ξέρω.

επέλεξε τις τιμές σε ευρώ, δεν κερδίζεις κάτι σε ισοτιμία αν βάλεις λίρες.

εγώ θα έβαζα το στάνταρ τρόπο αποστολής, με 1 ευρώ. 

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γτ καθυστερει το Paypal και μου βγαζει παλι στην πληρωμη pending? Τι στο καλο φταιει? Πριν ενα μηνα παλι τα ιδια, αργησε καμμια 30αρια ωρες να το δεχτει....Ποτε δεν ειχα προβλημα με την καρτα, ουτε με το Paypal....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...