tassos_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στην πρωτη αγορα εχει καποια εκπτωση ? Γενικα παιζει καμια εκπτωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Σας εχει τυχει ποτε κάτι τετοιο? Απο , 05 Οκτώβριου , οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτή τη φορά η παραγγελία μου έχει αργήσει πολύ , άλλες φορές σε 1 μέρα τα είχα 1€ πλήρωσα για μεταφορικά (140€ αγορά σύνολο) dhl.bmp EDIT μιλησα με τα κεντρικα και μου ειπαν οτι κανει 6-7 μερες γιατι ερχονται οδικως πλεον , παλια ερχοταν σε 2-3 την ειπα και μου ειπε οτι εχει 3 χρονια που εχει αλλαξει .... !! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2014 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τελικά και εμένα μου χρέωσε 1 ευρώ, Δεν τα αφαίρεσε όπως τον Σεπτέβριο. Sorry που σας είχα πει οτι τα αφαιρεί αλλά έτσι είχε κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HankMoody Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 περιπου μια βδομαδα κανουν πλεον να ερθουν τα δεματα +1 μερα για μας που δεν ειμαστε στην Αθηνα. Υπολογιστε 2 μερες απο Βουδαπεστη-Αθηνα συν μια μερα για επαρχια. Αν μεσολαβει ΣΚ παει απο Δευτερα η παραδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Σας εχει τυχει ποτε κάτι τετοιο? Απο , 05 Οκτώβριου , οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL Παιδια αυτο Επιστροφή στον αποστολέα κατόπιν εντολής το εχετε ξαναδει ? Ακομα ετσι ειναι , τους εστειλα και εμαιλ αλλα τιποτα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HankMoody Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 hamer αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως στον προορισμο γραφει KILKIS-UK καποιο λαθος θα εχουν κανει απο το μαγαζι. Αργουν να απαντησουν στα μειλ, πρεπει να περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μιας και σκέφτομαι να κάνω κάτι αγορές παίζει κανα εκπτωτικό κουπόνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magas6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με ποια εταιρία κουριερ έρχονται συνήθως οι παραγγελίες από sportsdirect ? μένω Αγρίνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με dhl έρχονται Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magas6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στο Αγρινιο ομως δεν εχει dhl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μιας και σκέφτομαι να κάνω κάτι αγορές παίζει κανα εκπτωτικό κουπόνι; Ολοι αυτο περιμενουμε για να ορμηξουμε... αν κ πιστευω θα μας αργησει λιγο αλλωστε το 10% δεν εχει καιρο που εληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 μέχρι τώρα που το παρακολουθώ έχουμε ένα κουπόνι τον Ιούλιο και ένα το Σεπτεμβριο Όποιος ενδιαφέρεται για σήμερα τρέχει κουπονάκι με -20%(SUN20). Μάλιστα έχω και δωρεάν μεταφορικά με προιόντα αξίας ~130 ευρώ. όταν είχε βγει το καλοκαίρι αυτή τη προσφορά το εμαιλ στο είχε στείλει το sportsdirect ή κάποιο άλλο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το μεσημεροαπόγευμα...νομός Αττικής.Πουκάμισα,καλτσούλες και ένα μάλλινο jacket/coat.Η παραγγελία έγινε στις 2 Οκτωβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στο Αγρινιο ομως δεν εχει dhl Speedex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα