Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας εχει τυχει ποτε κάτι τετοιο?

Απο , 05 Οκτώβριου , οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL

dhl.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη φορά η παραγγελία μου έχει αργήσει πολύ , άλλες φορές σε 1 μέρα τα είχα 

1€ πλήρωσα για μεταφορικά (140€ αγορά σύνολο) 

dhl.bmp

EDIT μιλησα με τα κεντρικα και μου ειπαν οτι κανει 6-7 μερες γιατι ερχονται οδικως πλεον , παλια ερχοταν σε 2-3 την ειπα και μου ειπε οτι εχει 3 χρονια που εχει αλλαξει .... !! 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

τελικά και εμένα μου χρέωσε 1 ευρώ, Δεν τα αφαίρεσε όπως τον Σεπτέβριο. Sorry που σας είχα πει οτι τα αφαιρεί αλλά έτσι είχε κάνει

Δημοσ.

περιπου μια βδομαδα κανουν πλεον να ερθουν τα δεματα +1 μερα για μας που δεν ειμαστε στην Αθηνα.

Υπολογιστε 2 μερες απο Βουδαπεστη-Αθηνα συν μια μερα για επαρχια. Αν μεσολαβει ΣΚ παει απο Δευτερα η παραδοση

Δημοσ.

Σας εχει τυχει ποτε κάτι τετοιο?

Απο , 05 Οκτώβριου , οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL

dhl.jpg

Παιδια αυτο Επιστροφή στον αποστολέα κατόπιν εντολής το εχετε ξαναδει ?

Ακομα ετσι ειναι , τους εστειλα και εμαιλ αλλα τιποτα ακομα

Δημοσ.

hamer αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως στον προορισμο γραφει KILKIS-UK καποιο λαθος θα εχουν κανει απο το μαγαζι.

Αργουν να απαντησουν στα μειλ, πρεπει να περιμενεις.

Δημοσ.

Με ποια εταιρία κουριερ έρχονται συνήθως οι παραγγελίες από sportsdirect ? μένω Αγρίνιο

Δημοσ.

Μιας και σκέφτομαι να κάνω κάτι αγορές παίζει κανα εκπτωτικό κουπόνι;

Ολοι αυτο περιμενουμε για να ορμηξουμε... αν κ πιστευω θα μας αργησει λιγο αλλωστε το 10% δεν εχει καιρο που εληξε

Δημοσ.

μέχρι τώρα που το παρακολουθώ έχουμε ένα κουπόνι τον Ιούλιο και ένα το Σεπτεμβριο 

Όποιος ενδιαφέρεται για σήμερα τρέχει κουπονάκι με -20%(SUN20).

Μάλιστα έχω και δωρεάν μεταφορικά με προιόντα αξίας ~130 ευρώ.

όταν είχε βγει το καλοκαίρι αυτή τη προσφορά το εμαιλ στο είχε στείλει το sportsdirect ή κάποιο άλλο site?

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το μεσημεροαπόγευμα...νομός Αττικής.Πουκάμισα,καλτσούλες και ένα μάλλινο jacket/coat.Η παραγγελία έγινε στις 2 Οκτωβρίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...