Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να επιλέξεις ένα θέμα..δεν πειράζει που δεν ταιριάζει κάποιο.Βρες το πιο ''κοντινό'' σε αυτό που σε απασχολεί και γράψε το αίτημα ή την απορία σου.

Έστειλα προς το παρόν κανονικό mail και αν δεν απαντήσουν θα το κάνω και αυτό . Αλλά στις περισσότερες επιλογές με έστελνε κατευθείαν στο faq

υπάρχει μια διαφορά κάπου 4,5% , πρέπει να είναι 3% η διαφορά φπα και 1,5% από το paypal

Και εγώ που δεν χρησιμοποίησα paypal? Οποιαδήποτε άλλη χρέωση πέραν του φπα θα έπρεπε να γίνει από την τράπεζα , όχι από αυτούς!

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό που θα μπορούσα να δικαιoλογήσω είναι ότι έχουν λάθος ισοτιμία λίρας-ευρώ στο site και όταν χρεώνουν βάζουν την κανονική. Αλλά και αυτό δεν είναι απολύτος νόμιμο γιατί μπορεί να θεωρηθεί παραπλάνηση

Και πάλι υπάρχει διαφορά 1,2 ευρώ σε μένα αν ισχύει το πιο πάνω σύμφωνα με την ισοτιμία που βλέπω στο google

Πάντως απότι διάβασα στο site τους πάντα η πληρωμή γίνεται σε λίρες . Οπότε η επιλογή του ευρώ είναι μόνο εικονική για "ευκολία" στη χρήση

Επεξ/σία από guardianx71
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδες.Μια ερωτηση μονο.Σχετικα με την ποιοτητα των προϊοντων.Ειναι γνησια?Κ συγκεκριμενα για τα NIKE AIR MAX SKYLINE ειναι γνησια η μαϊμου??Ευχαριστω 

Πάντως απότι διάβασα στο site τους πάντα η πληρωμή γίνεται σε λίρες . Οπότε η επιλογή του ευρώ είναι μόνο εικονική για "ευκολία" στη χρήση

αν είναι έτσι , τότε είτε paypal είτε κάρτα έχουν διαφορετική ισοτιμία για αυτό δικαιολογείται αυτή η διαφορά 

αν είναι έτσι , τότε είτε paypal είτε κάρτα έχουν διαφορετική ισοτιμία για αυτό δικαιολογείται αυτή η διαφορά 

Από το terms and conditions τους

Method of Payment

You may pay by VISA, Master Card, Switch, Maestro, or Electron. Please ensure you provide the cardholder's name as it is shown on the card, and the billing address corresponds as it appears on the card statement. Payment will be taken in GB pounds (£), and if applicable, your card will be charged according to the exchange rate at that time. Etail Services Limited’s overseas delivery charges are collected by us on behalf of Etail Services Limited during the checkout procedure and we undertake to make your payment to Etail Services Limited on your behalf following receipt of your payment to us.

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σ'εμένα...όντως περίεργη φάση και επειδή δε μου έχει ξανατύχει,χαλάστηκα γιατί είναι πάνω από 200 ευρώ και δεν ξέρω τι θα γίνει.Ελπίζω να επικοινωνήσουν άμεσα.Μπήκα και στο account μου στο paypal και η χρέωση υπάρχει κανονικά.

Αφού την.έκανες με PayPal πάλι καλά γτ υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω, ένας κύριος λίγες σελίδες πριν πλήρωσε με κάρτα κ έμπλεξε τα μπούτια του κ λογικά τα κλαίει τα λεφτά.

Εμένα δε βλέπω να μου στέλνουν παραγγελία...ακόμη ready to ship γράφει. Αν κ έχει γαμάτες τιμές δε νομίζω να ξαναγοράσω, είναι 50-50 να πάνε όλα καλά ή όλα στραβά κ να κλαις τα λεφτακια σου

αν είναι έτσι , τότε είτε paypal είτε κάρτα έχουν διαφορετική ισοτιμία για αυτό δικαιολογείται αυτή η διαφορά

Εμένα η χρέωση στο PayPal έγινε σε ευρό πάντως

Εμένα η χρέωση στο PayPal έγινε σε ευρό πάντως

Nαι είναι λογικά το " and if applicable, your card will be charged according to the exchange rate at that time" . Στο τέλος αφού παραγγείλεις και σταλούν τότε τα κάνουν σε ευρώ με την σωστή ισοτιμία , γιαυτό και βλέπουμε στο order που είναι το αρχικό την λάθος τιμή , και στο history που ανανεώνεται και στο invoice τις διορθωμένες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

101.7 έλεγε στο check out 101.7 ευρό χρέωση γράφει κ στο PayPal

Στο My Account - Order History Summary τί βλέπεις στο order total χωρίς να μπείς μέσα στην παραγγελία. Επίσης η παραγγελία σου έφυγε? Στο μαιλ με το tracking δεις πόσα σε χρέωσαν τελικά. Η τελική χρέωση γίνεται όταν σταλούν , τώρα είναι απλά δεσμευμένα. Οπότε αν δεν έχουν φύγει ακόμη μην παραξενευτείς αν δεις δεύτερη χρέωση . Εγώ πιστεύω ότι τελικά θα σε χρεώσει 108 ευρώ.

Το λέω γιατί η διαφορά στις δύο τιμές που είπες (108 με 101.7) με τις δικές μου (174 με 167) είναι ουσιαστικά ίδιες . 1.04% χονδρικά πάνω . Ακριβός το ίδιο και στου pOLoS

Tα rates του site που χρησιμοποιούν σε προβολη ευρώ πρέπει να είναι από τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο του 2011 που είχε πέσει η λίρα σε σχέση με το ευρώ. Ίσως και μερικούς μήνες ποιο πριν.

Επεξ/σία από guardianx71

Άλλο πάλι και τούτο...μόλις ολοκλήρωσα( ; )παραγγελία επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το paypal.Με το που πληρώνω και περιμένω τα κλασικά''thank you for your order'',μου βγαίνει ένδειξη από το σύστημά τους''There was a problem,please try again''.Πριν κάνω ο,τιδήποτε,πάω στα mail μου και μόλις είχε έρθει απόδειξη από το paypal για την πληρωμή αλλά όχι και order confirmation email από το sportsdirect!

Toυς έστειλα mail και ελπίζω να βρω άκρη σύντομα.Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;

τελικά έβγαλες άκρη?

μόλις έπαθα το ίδιο , μου έστειλε το paypal mail ότι έγινε πληρωμή , αλλά στο ιστορικό βγάζει canceled 

edit: ξαναπροσπάθησα και πάλι το ίδιο και μετά από λίγο στο paypal  Status:Canceled

κάποιο πρόβλημα θα έχει το site τους

τελικά έβγαλες άκρη?

μόλις έπαθα το ίδιο , μου έστειλε το paypal mail ότι έγινε πληρωμή , αλλά στο ιστορικό βγάζει canceled 

Ωραία πράγματα  :fear: Κανένα νεότερο δεν έχω δυστυχώς.Τους έστειλα δύο email χθες και ένα σήμερα το απόγευμα αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Εμένα στο ιστορικό δε μου βγάζει cancelled...γενικότερα δε μου βγάζει το παραμικρό σχετικά με αυτή την παραγγελία αλλά μόνο για τις παλιότερες.Μόνο την ώρα εκείνη αντί της ένδειξης ''Τhank for your order'',μου έβγαλε'' Sorry there was a prοblem.Please try again'' και αυτό ήταν.

Σήμερα που ανοίγω τη σελίδα του sportsdirect,έχει κρατημένα όλα τα αντικείμενα που είχα βάλει στο καλάθι και το σύνολο που έχω πληρώσει.

Mε paypal πλήρωσες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα στάλθηκε το πακέτο, 101,7 τελική χρέωση κ στο mail

ΥΓ.

Απο mail αποστολης

Grand Total:
€101.73

Απο mail paypal

You submitted an order in the amount of 101.73 EUR to Sportsdirect.com.

Απο invoice

101,73 €

Επεξ/σία από arxangelos

Ωραία πράγματα  :fear: Κανένα νεότερο δεν έχω δυστυχώς.Τους έστειλα δύο email χθες και ένα σήμερα το απόγευμα αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Εμένα στο ιστορικό δε μου βγάζει cancelled...γενικότερα δε μου βγάζει το παραμικρό σχετικά με αυτή την παραγγελία αλλά μόνο για τις παλιότερες.Μόνο την ώρα εκείνη αντί της ένδειξης ''Τhank for your order'',μου έβγαλε'' Sorry there was a prοblem.Please try again'' και αυτό ήταν.

Σήμερα που ανοίγω τη σελίδα του sportsdirect,έχει κρατημένα όλα τα αντικείμενα που είχα βάλει στο καλάθι και το σύνολο που έχω πληρώσει.

Mε paypal πλήρωσες;

ναι με paypal

προσπάθησα πάλι και τώρα έγινε κανονικά η παραγγελία , οι άλλες που δεν έγινα έχουν status: canceled στο paypal

QUeaSUQ.png

αφού σου βγάζει τα πράγματα στο καλάθι δεν έχουν λάβει τη παραγγελία , ξαναπροσπάθησε να την κάνεις και η προηγούμενη στο paypal θα ακυρωθεί αν δεν έχει ήδη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...