Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η βαλίτσα των 19''(49 Χ 31,5 Χ 20 cm)δεν υπάρχει καν ως επιλογή στο sportsdirect(λογικά έχει εξαντληθεί),ξέρουμε αν το ακριβώς επόμενο μέγεθος των 22''(58 X 38 X19,5 cm) στη dunlop μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειραποσκευή στη Ryanair;;Στο  site τους πάντως αναφέρουν ως μέγιστες διαστάσεις τις 55 Χ 40 Χ 20 cm.

Ταξίδεψα με αυτή την εταιρεία έχοντας βέβαια βαλίτσα εντός των επιτρεπόμενων ορίων,οπότε ούτως ή άλλως δε θα είχα πρόβλημα αλλά έβλεπα σε διάφορα αεροδρόμια επιβάτες με μεγαλύτερη βαλίτσα κι οι υπάλληλοι τους έλεγαν να τη βάλουν στο ειδικό μεταλλικό κουτί κι αν χωράει,θα τη δεχτούν.  Από ό,τι έχω καταλάβει, άλλοι ζητάνε να τη βάλεις στο κουτί, άλλοι όχι..άλλοι είναι αυστηροί με τις διαστάσεις κι άλλοι πιο ελαστικοί..είναι πού θα πέσεις..πάντως,θα σου πρότεινα, αν βρεις αλλού βαλίτσα 19" να την προτιμήσεις ώστε να είσαι 100% ήσυχος..χωράει κι αυτή αρκετά ρούχα. Με 2 τέτοιες περάσαμε 15 μέρες (άλλο που κάναμε τα ψώνια μας και τελικά αγοράσαμε 1 μεγάλη κατά την επιστροφή :-D  )

Όποια και να πάρεις, να προσέξεις αν έχει ποδαράκια ή κάτι για να στέκεται όρθια γιατί αν δεν έχει, θα σε παιδεύει..

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αφού σας ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου, που μου ανοίξατε τα μάτια, μιας και βρήκα αρκετά ρούχα καθημερινής χρήσης σε πολύ καλές τιμές θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Θέλω να πάρω ένα αμάνικο και βρήκα  απο lee cooper δυο παραλλαγές. Το πρώτο στα 26€ και το δεύτερο στα 16€ ! Σε εμένα φαίνονται ακριβώς τα ίδια από τις εικόνες και επειδή το δευτερο δεν έχει περιγραφή να συγκρίνω, ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο. Σκέφτομαι ότι ίσως είναι το ίδιο γιλέκο απλά σε διαφορετικό listing οπότε συμφαίρει η αγορά του πρώτου, ή ακόμα πιο πιθανό ότι το δεύτερο/φθηνότερο ίσως είναι πιο λεπτό - φθινοπωρινό, ενώ το ακριβότερο πιο χοντρό σε επένδυση. Τι πιστεύετε;

Είμαι 187/83 και λέω να πάρω το Large σε περίπτωση που κάποιος έχει να μου προτείνει άλλο νούμερο. :)

Παιδιά αφού σας ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου, που μου ανοίξατε τα μάτια, μιας και βρήκα αρκετά ρούχα καθημερινής χρήσης σε πολύ καλές τιμές θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Θέλω να πάρω ένα αμάνικο και βρήκα  απο lee cooper δυο παραλλαγές. Το πρώτο στα 26€ και το δεύτερο στα 16€ ! Σε εμένα φαίνονται ακριβώς τα ίδια από τις εικόνες και επειδή το δευτερο δεν έχει περιγραφή να συγκρίνω, ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο. Σκέφτομαι ότι ίσως είναι το ίδιο γιλέκο απλά σε διαφορετικό listing οπότε συμφαίρει η αγορά του πρώτου, ή ακόμα πιο πιθανό ότι το δεύτερο/φθηνότερο ίσως είναι πιο λεπτό - φθινοπωρινό, ενώ το ακριβότερο πιο χοντρό σε επένδυση. Τι πιστεύετε;

Είμαι 187/83 και λέω να πάρω το Large σε περίπτωση που κάποιος έχει να μου προτείνει άλλο νούμερο. :)

Το πήρε ο άντρας μου πέρυσι τον Απρίλη στα 16ευρώ. Προσπαθώ να ανοίξω το προϊόν από το ιστορικό μου αλλά μου γράφει ότι δεν υπάρχει. Το περιγράφει lee cooper two zip gilet mens. Η κουκούλα μοιάζει με το φθηνότερο από τα δύο. Είναι φουσκωτό και χοντρό. Τον έχει καταβολέψει. Ενας φίλος όμως που το πήρε για το ποδήλατο, του πέφτει ζεστό. Εμείς πήραμε και το γυναικείο. Είναι πολύ όμορφα. Δεν αφαιρείται η κουκούλα, και το κορδονάκι που έχει για να το κρεμάς, κόπηκε και στα δύο πολύ γρήγορα. Δεν έχει εσωτερικές τσέπες. Είναι 1,85 και 85 κιλά και πήρε το large. Οταν το πήραμε εμείς το είχε σε μπλε και σε μαύρο. Το μπλε τελικά μας άρεσε περισσότερο. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Το συ

Το συγκεκριμένο γιλέκο το πήρα προ χθες .είναι τέλειο πολύ ζεστό φουσκωτό και μοδατο γενικά πιστεύω αξίζει τα λεφτά του .είμαι 1.85 85 κιλά και το λαρτζ είναι οτι πρεπει

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ γα την άμεση και αναλυτική ανταπόκριση! :-D

Μαγδαληνή θα ήθελα τη βοήθεια σου. Εκανα παραγγελια την προηγούμενη εβδομάδα με το εκπτωτικό κουπόνι κι ενώ έλαβα mail επιβεβαίωσης και από το sd και από το pp, την επόμενη μέρα έλαβα μήνυμα απο το sd ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε. Το status στο paypal είναι ακόμα pending. Το sd μου απάντησε αμεσα στα μηνύματά μου "I am sorry but the order was cancelled due to the payment being rejected. If you still require the items, please attempt a new order." Με το paypal δνε μπορώ να βγάλω άκρη. Τελικά χθες κατάφερα να στείλω ένα complaint form στο οποιο τους ζητάω να ακυρώσουν τη συναλλαγή, και τους ρωτάω γιατί δεν έγινε η πληρωμή κι αν θα έχω πρόβλημα σε μελλοντικές αγορές, και μου έστειλαν την αυτόματη απάντηση ότι θα μου απανήσουν σε 4!!! εώς 8 εβδομάδες!!!. έχω κάνει πολλές αγορές και από το sd και με πληρωμή μέσω pp και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Η κάρτα μου έχει διαθέσιμο όριο. Έχασα την εκπτωση, κάποια δώρα που ήθελα σε συγκεκριμένες ημ/νιες και ανησυχώ μήπως μου το ξανακάνουν. Πες μου σε παρακαλώ με ποιο τρόπο επικοινώνησες με το paypal και ανταποκρίθηκαν αμέσως και πώς τελικά διορθώθηκε το πρόβλημά σου. Ευχαριστώ πολύ

Ενημερωτικά, σε διευκρινίσεις που ζήτησα από το sd μου απάντησαν "for whatever reason we did not get the payment so the order was cancelled." Ταυτοχρονα το Paypal μου έστειλε ένα ερωτηματολόγιο να συμπληρώσω μετά απο το email που τους έστειλα. Και σήμερα μου τηλεφώνησαν από Paypal (έκανα και Practice στα αγγλικά μου!!!) και μου είπαν ότι η συναλλαγή μου ήταν ακόμα σε status pending γιατί ο πωλητής δεν είχε προχωρήσει σε καμία ακύρωση. Δηλ. γι άυτούς, η αγορά μου ήταν ακόμα σε εκκρεμότητα κι εφόσον δεν ολοκληρωθεί από το sd θα ακυρωθεί αυτόματα σε 30 μέρες. Τα χρήματά μου βέβαια παραμένουν δεσμευμένα όλο αυτό το διάστημα από το paypal. Επίσης με διαβεβαιώσαν ότι ο λογ/σμος μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και οι απαντήσεις που μου έστειλε το  sports direct δεν είναι σωστές. Τελικά μετά από 10 λεπτά τηλεφώνημα, μου είπαν ότι παρόλο που δεν συνηθίζεται, θα ακυρώσουν την παραγγελία μου ώστε να αποδεσμευτούν τα χρήματά μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω. Αν επιθυμώ την παραγγελία να την ξανακάνω, αφού επιβεβαιώσω ότι τα προϊόντα που θελω είναι διαθέσιμα. Δεν θα επικοινωνήσουν αυτοι με το sd αλλά ακόμα κι αν το κάνουν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μετά από όλα αυτά, ξανέστειλα μήνυμα στο sd και περιμένω να δω αν και τι θα μου απαντήσουν. ΠΑρόλα αυτά θα συνεχίσω να ψωνίζω, γιατί συμφέρει παρα πολύ, ειδικά για μια τετραμελή οικογένεια με δύο παιδιά μαθητές. Απλά σε περίπτωση εκπτωτικού κουπονιού, δεν θα ξαναεξαντλήσω την ημ/νία λήξης, ώστε να έχω περιθώριο να ξανακάνω την παραγγελία αν χρειαστεί. Η συγκεκριμένη παραγγελία ήταν η 12η μου.

Δημοσ.

Το πήρε ο άντρας μου πέρυσι τον Απρίλη στα 16ευρώ. Προσπαθώ να ανοίξω το προϊόν από το ιστορικό μου αλλά μου γράφει ότι δεν υπάρχει. Το περιγράφει lee cooper two zip gilet mens. Η κουκούλα μοιάζει με το φθηνότερο από τα δύο. Είναι φουσκωτό και χοντρό. Τον έχει καταβολέψει. Ενας φίλος όμως που το πήρε για το ποδήλατο, του πέφτει ζεστό. Εμείς πήραμε και το γυναικείο. Είναι πολύ όμορφα. Δεν αφαιρείται η κουκούλα, και το κορδονάκι που έχει για να το κρεμάς, κόπηκε και στα δύο πολύ γρήγορα. Δεν έχει εσωτερικές τσέπες. Είναι 1,85 και 85 κιλά και πήρε το large. Οταν το πήραμε εμείς το είχε σε μπλε και σε μαύρο. Το μπλε τελικά μας άρεσε περισσότερο. Ελπίζω να βοήθησα!

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση, με κάλυψες πλήρως! Απ΄ότι παρατήρησαν και τα παιδιά πιο πριν, το φθηνότερο με τα 16ευρώ είναι το παιδικό. Ενώ το αντρικό έχει πλέον 26ευρώ - ενόψει χειμώνα μάλλον το ακρίβυναν από οταν το πήρε ο άντρας σου.

Το συ

Το συγκεκριμένο γιλέκο το πήρα προ χθες .είναι τέλειο πολύ ζεστό φουσκωτό και μοδατο γενικά πιστεύω αξίζει τα λεφτά του .είμαι 1.85 85 κιλά και το λαρτζ είναι οτι πρεπει

Ευχαριστώ πολύ Αποστόλη! Και γω στο Large είμαι μάλλον.

Εντωμεταξύ όσο χαζεύεις σε αυτό το site όλο και βρίσκεις διάφορα που θες. Τώρα χαλβαδιάζω απο lee Cooper το κανονικό μπουφάν, που είναι σαν το αμάνικο στο ίδιο "φουσκωτό" στυλ και φαίνεται τούμπανο για τον χειμώνα. Αυτό εδώ

Δημοσ.

Επειδή η βαλίτσα των 19''(49 Χ 31,5 Χ 20 cm)δεν υπάρχει καν ως επιλογή στο sportsdirect(λογικά έχει εξαντληθεί),ξέρουμε αν το ακριβώς επόμενο μέγεθος των 22''(58 X 38 X19,5 cm) στη dunlop μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειραποσκευή στη Ryanair;;Στο  site τους πάντως αναφέρουν ως μέγιστες διαστάσεις τις 55 Χ 40 Χ 20 cm.

aegean και easyjet μπορεί.

δεν απαντά ευθέως στο ερώτημα σου, αλλά αν έχεις συγκριτική εμπειρία ίσως να μπορείς να βγάλεις απο εκεί συμπέρασμα.

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς από Πάτρα για αυτή τη βαλίτσα http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290 της Dunlop που χρησιμοποιείται και σαν χειραποσκευή στις αεροπορικές πτήσεις ας στείλει ένα πμ γιατί τελικά την πήρα για φίλη και δεν τη θέλει. Είναι το μέγεθος των 19".

Η βαλίτσα είναι μια χαρά ακριβώς στο μέγεθος έχω ταξιδέψει τουλάχιστον 5 φορές με Ryanair & easyjet χωρίς κανένα πρόβλημαΠαρτην άφοβαΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia Apphttps://www.dropbox.com/s/fc10dhy79s0am7c/20141002_065521.jpg?dl=0Σήμερατο πρωί από το αεροδρόμιο την τράβηξα το μπλε κουτί όπως φαίνεται είναι της Ryanair
  • Like 3
Δημοσ.

<p>έτσι την βάζουν στο κουτί? όρθια? Ορθιες δε χωράνε όλες σχεδόν?</p>

Το κουτί της Ryanair είναι κάθετο δηλαδή μπαίνει όρθια η βαλίτσα εν αντίθεση με την easyjet που το κουτί είναι οριζόντιο αλλά δεν υπάρχει διαφορά τα εκατοστά είναι ίδια.

Και σορυ για το οφτοπικ

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Το αμάνικο αυτό το πήραμε κι εμείς πέρυσι. Είναι χοντρό, ποιοτικό, πάρα πολύ ζεστό και πολύ όμορφο! Ο άντρας μου το πήρε σε navy (26 ευρώ)  κι εγώ σε μωβ, με τη διαφορά ότι δεν πήρα το γυναικείο αλλά το κοριτσίστικο, επιλέγοντας το μέγεθος 13 ετών (XLB) και το οποίο είχε 16 ευρώ.

Είμαι 1.60 και 48 κιλά και μου πάει πάρα πολύ καλά. Κι είναι και λίιιγο άνετο. Συμβουλή προς τις κοπέλες με τις διαστάσεις μου λοιπόν, να δουν κι αυτή τη δυνατότητα. Στην επόμενη αγορά μου θα παραγγείλω το ίδιο σε λευκό.  B) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουτί της Ryanair είναι κάθετο δηλαδή μπαίνει όρθια η βαλίτσα εν αντίθεση με την easyjet που το κουτί είναι οριζόντιο αλλά δεν υπάρχει διαφορά τα εκατοστά είναι ίδια.

Και σορυ για το οφτοπικ

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ποιο offtopic.... Λυθηκαν απορίες ετών!!!!!! 

και για να γελάσουμε λίγο

(Μη το σβήσεις διαχειριστή είναι του μαγαζιου σχετικό)

Επεξ/σία από coyote2
  • Like 1
Δημοσ.

Το αμάνικο αυτό το πήραμε κι εμείς πέρυσι. Είναι χοντρό, ποιοτικό, πάρα πολύ ζεστό και πολύ όμορφο! Ο άντρας μου το πήρε σε navy (26 ευρώ)  κι εγώ σε μωβ, με τη διαφορά ότι δεν πήρα το γυναικείο αλλά το κοριτσίστικο, επιλέγοντας το μέγεθος 13 ετών (XLB) και το οποίο είχε 16 ευρώ.

Είμαι 1.60 και 48 κιλά και μου πάει πάρα πολύ καλά. Κι είναι και λίιιγο άνετο. Συμβουλή προς τις κοπέλες με τις διαστάσεις μου λοιπόν, να δουν κι αυτή τη δυνατότητα. Στην επόμενη αγορά μου θα παραγγείλω το ίδιο σε λευκό.  B)

Σ'ευχαριστώ και σενα για την απάντηση! Έχω καταλάβει ότι ειναι ποιοτικά αυτά τα lee cooper, απλά δεν εχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάρω το αμάνικο ή το κανονικό μπουφάνακι της lee cooper που φαίνονται ίδια και ίσως το φορέσω πιο πολύ απότι το αμάνικο τον χειμώνα!

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά, σε διευκρινίσεις που ζήτησα από το sd μου απάντησαν "for whatever reason we did not get the payment so the order was cancelled." Ταυτοχρονα το Paypal μου έστειλε ένα ερωτηματολόγιο να συμπληρώσω μετά απο το email που τους έστειλα. Και σήμερα μου τηλεφώνησαν από Paypal (έκανα και Practice στα αγγλικά μου!!!) και μου είπαν ότι η συναλλαγή μου ήταν ακόμα σε status pending γιατί ο πωλητής δεν είχε προχωρήσει σε καμία ακύρωση. Δηλ. γι άυτούς, η αγορά μου ήταν ακόμα σε εκκρεμότητα κι εφόσον δεν ολοκληρωθεί από το sd θα ακυρωθεί αυτόματα σε 30 μέρες. Τα χρήματά μου βέβαια παραμένουν δεσμευμένα όλο αυτό το διάστημα από το paypal. Επίσης με διαβεβαιώσαν ότι ο λογ/σμος μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και οι απαντήσεις που μου έστειλε το  sports direct δεν είναι σωστές. Τελικά μετά από 10 λεπτά τηλεφώνημα, μου είπαν ότι παρόλο που δεν συνηθίζεται, θα ακυρώσουν την παραγγελία μου ώστε να αποδεσμευτούν τα χρήματά μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω. Αν επιθυμώ την παραγγελία να την ξανακάνω, αφού επιβεβαιώσω ότι τα προϊόντα που θελω είναι διαθέσιμα. Δεν θα επικοινωνήσουν αυτοι με το sd αλλά ακόμα κι αν το κάνουν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μετά από όλα αυτά, ξανέστειλα μήνυμα στο sd και περιμένω να δω αν και τι θα μου απαντήσουν. ΠΑρόλα αυτά θα συνεχίσω να ψωνίζω, γιατί συμφέρει παρα πολύ, ειδικά για μια τετραμελή οικογένεια με δύο παιδιά μαθητές. Απλά σε περίπτωση εκπτωτικού κουπονιού, δεν θα ξαναεξαντλήσω την ημ/νία λήξης, ώστε να έχω περιθώριο να ξανακάνω την παραγγελία αν χρειαστεί. Η συγκεκριμένη παραγγελία ήταν η 12η μου.

Επομένως είχα δίκιο πως η ακύρωση γίνεται απο το SD.

Εγώ δεν είπα πολλά στο email που είχα στείλει στο Sd.

" Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η παραγγελία μου με ID τάδε, δεν ολοκληρώθηκε. Παρακαλώ ακυρώστε την όσον το δυνατόν συντομότερα" και το κάνανε μέσα στις επομενες ώρες, παρόλο που μου απάντησαν τότε ότι δεν βλέπουν καμια παραγγελία με αυτο το ID number.

Ισως παίζει ρόλο και ποιός υπάλληλος του SD αναλαμβάνει την υπόθεση σου.

Την τρίτη παρέλαβα, αλλά δεν μπορώ να κάνω ακομα review, επειδή κάποια πράγματα ήταν για άλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...