Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορισμένα γραφεία της dhl δουλεύουν και Σάββατο. Πάρε τλφ να δεις αν είναι ανοιχτό και αν έχει πάει,και να περάσεις να παραλάβεις εφόσον βιάζεσαι.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μια γρήγορη ερώτηση το sportdirect έχει μεταφορικά με 1 ευρο;; τι άλλαξε ξερει κάποιος;;

πήγα να βάλω δοκιμαστικά παραγγελία 140 ευρό και μου έβγαλε 2 επιλογες,μια με 1 ευρο και 4-5 μερες παραδωσης και μια με 5.99 και 30 μερες παραδωσης..λιγο περίεργο,μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ γιατι αδυνατώ λόγο έλλειψης χρόνου να διαβασω τις άλλες σελίδες; ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

το έναευρω δε το χρεώνει

το αφαιρεί μια μερα μετά

Που φαινεται οτι το αφαιρει?

Γιατι εμενα δεν το επεστρεψε ή δεν το βλεπω...

Δημοσ.

Παιδια εκανα μια παραγγελια το Σαββατο 20/9. Στο σαιτ του σπορτςντιρεκτ στην κατασταση της παραγγελοας μου λεει with courier αλλα δεν μου στειλανε κανενα email για να το κανω track. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

εκανα την παραγγελια χθες παρασκευη μεσημερι 26 / 9 

μου ηρθε φυσικα αμεσως το mail με την επιβεβαιωση της παραγγελιας

πιστευετε θα την εχω μεχρι την παρασκευη που μας ερχεται ? 

γιατι ελεγε στην παραγγελια 4-5 εργασιμες ημερες 

Δημοσ.

Ισχύει για αγορές άνω των 100€. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ακόμα ο,τι σου το επιστρέφει αλλά το επιβεβαιώνει ο συμφορουμίτης από πάνω. Επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε για πόσο ισχύει.

Δημοσ.

Παίδες συγγνώμη τη γνώμη σας θα ήθελα για επιλογή παππουτσιού (αισθητική) αλλά και μαγαζιού.

Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι παππουτσιών αντισφαίρισης Nike Air Vapor Advantage...το βρήκα σε δύο χρώματα,

- ένα με άσπρο από τη σελίδα της ίδιας της Nike (με δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ και δωρεάν επιστροφές), όπου με 57€ παίρνω κι ένα ζευγάρι κάλτσες

- ένα με βάση το μπλε από το sportsdirect όπου μου βγαίνει το σύνολο 59€ με μεταφορικά.

Ερωτήσεις:

1) ποιό θα διαλέγατε αισθητικά; Εγώ είμαι υπέρ του πιο κλασικού στυλ, αλλά το μπλε μου αρέσει λίγο περισσότερο, με το άσπρο φοβάμαι λίγο μήπως με τη χρήση προκύψει χρωματική διαφορά μεταξύ του ασπρου του δέρματος μπροστά στα δάχτυλα και του άσπρου του υφάσματος παραπάνω και χτυπάει άσχημα...αν το μπροστινό αυτό είναι μπλε δεν θα φαίνεται τόσο.

2) Ποιό μαγαζί θα προτείνατε; Έχει αγοράσει κανείς από της Nike; Λέει δωρεάν επιστροφές και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Με το sportsdirect είχατε κάποιο παράπονο; Λέει πάντως ότι χρεώνονται στον πελάτη οι επιστροφές αν δεν υπάρχει ζημιά στο παππούτσι.

Δοκίμασα σε ένα μαγαζί το παππούτσι αλλά χρειαζόμουν το αμέσως επόμενο νούμερο, οπότε αυτό που παρήγγειλα δεν το έχω δοκιμάσει. Είμαι όμως αρκετά σίγουρος ότι με ένα μεγαλυτερο νούμερο θα είναι όλα καλά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα σαλτάρω σήμερα. Δεν μπορώ να κάνω την αγορά μου.

Να θυμίσω: δίνω το πρωι εντολή πληρωμής στο paypal και μου βγάζει κατάσταση pending και όχι completed.

Επικοινωνώ με την Τραπεζα μου και μου λένε ότι δεν έχει δεσμευτεί το ποσό, αλλά να περιμένω πρώτα απο το Paypal να ακυρώσει την συναλλαγή και μετά να κάνω νέα.

Είχα στείλει προηγουμένως μήνυμα στο paypal αλλά και στο sportsdirect. Με μεγάλη μου έκπληξη και οι δυο ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Το μεν Paypal ακύρωσε την συναλλαγή μέσα σε 3-4 ωρίτσες , το δε sportsdirect μου είπε ότι δεν βλέπει κάποια παραγγελία για να ακυρώσει και να προσπαθήσω για νέα.

Ελα όμως που έγινε πάλι το ίδιο. Νεα παραγγελία και πάλι pending και στο site του sportsdirect δεν φαίνεται να έχει γίνει καμια παραγγελία. Τώρα τους είπα να το κοιτάξουν , μήπως φταίνε αυτοί και δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή μου.

Το κακό της υπόθεσης είναι, ότι ήδη έχω χάσει κάποια προιόντα που ήθελα, αφου βγηκαν out of stock.

Οι υπόλοιποι κάνατε κανονικά και απροβλημάτιστα την παραγγελία σας σήμερα;

Μαγδαληνή θα ήθελα τη βοήθεια σου. Εκανα παραγγελια την προηγούμενη εβδομάδα με το εκπτωτικό κουπόνι κι ενώ έλαβα mail επιβεβαίωσης και από το sd και από το pp, την επόμενη μέρα έλαβα μήνυμα απο το sd ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε. Το status στο paypal είναι ακόμα pending. Το sd μου απάντησε αμεσα στα μηνύματά μου "I am sorry but the order was cancelled due to the payment being rejected. If you still require the items, please attempt a new order." Με το paypal δνε μπορώ να βγάλω άκρη. Τελικά χθες κατάφερα να στείλω ένα complaint form στο οποιο τους ζητάω να ακυρώσουν τη συναλλαγή, και τους ρωτάω γιατί δεν έγινε η πληρωμή κι αν θα έχω πρόβλημα σε μελλοντικές αγορές, και μου έστειλαν την αυτόματη απάντηση ότι θα μου απανήσουν σε 4!!! εώς 8 εβδομάδες!!!. έχω κάνει πολλές αγορές και από το sd και με πληρωμή μέσω pp και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Η κάρτα μου έχει διαθέσιμο όριο. Έχασα την εκπτωση, κάποια δώρα που ήθελα σε συγκεκριμένες ημ/νιες και ανησυχώ μήπως μου το ξανακάνουν. Πες μου σε παρακαλώ με ποιο τρόπο επικοινώνησες με το paypal και ανταποκρίθηκαν αμέσως και πώς τελικά διορθώθηκε το πρόβλημά σου. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Μαγδαληνή θα ήθελα τη βοήθεια σου. Εκανα παραγγελια την προηγούμενη εβδομάδα με το εκπτωτικό κουπόνι κι ενώ έλαβα mail επιβεβαίωσης και από το sd και από το pp, την επόμενη μέρα έλαβα μήνυμα απο το sd ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε. Το status στο paypal είναι ακόμα pending. Το sd μου απάντησε αμεσα στα μηνύματά μου "I am sorry but the order was cancelled due to the payment being rejected. If you still require the items, please attempt a new order." Με το paypal δνε μπορώ να βγάλω άκρη. Τελικά χθες κατάφερα να στείλω ένα complaint form στο οποιο τους ζητάω να ακυρώσουν τη συναλλαγή, και τους ρωτάω γιατί δεν έγινε η πληρωμή κι αν θα έχω πρόβλημα σε μελλοντικές αγορές, και μου έστειλαν την αυτόματη απάντηση ότι θα μου απανήσουν σε 4!!! εώς 8 εβδομάδες!!!. έχω κάνει πολλές αγορές και από το sd και με πληρωμή μέσω pp και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Η κάρτα μου έχει διαθέσιμο όριο. Έχασα την εκπτωση, κάποια δώρα που ήθελα σε συγκεκριμένες ημ/νιες και ανησυχώ μήπως μου το ξανακάνουν. Πες μου σε παρακαλώ με ποιο τρόπο επικοινώνησες με το paypal και ανταποκρίθηκαν αμέσως και πώς τελικά διορθώθηκε το πρόβλημά σου. Ευχαριστώ πολύ

Οταν κατα την πρώτη εντολή πληρωμής, βγήκε error στο site του SD, έστειλα email στο SD στις διευθύνσεις [email protected] και [email protected] και μου απάντησαν απο το [email protected].

Μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποια συναλλαγή με αυτό το ID αλλά παρόλα αυτά η συναλλαγή λίγες ώρες μετά έγινε canceled.

Αρχικά πίστεψα ότι φρόντισε για την ακύρωση το paypal, αλλά όταν στην προσπάθεια μου για νέα παραγγελια, πήρα το ίδιο error απο την σελίδα του SD, ενώ την ίδια στιγμή στο paypal εμφανίστηκε και δεύτερη συναλλαγή με status pending, γι αυτή την δεύτερη συναλλαγή, δεν πρόλαβα να ζητήσω απο το paypal την ακύρωση της, αφού ακυρώθηκε λίγες ώρες μετά απο δεύτερο email που έστειλα στο SD ξαναζητώντας ακύρωση της συναλλαγής ( δίνοντας πάντα τον αριθμό ID της συναλλαγής ). Απο το SD πάλι πηρα απάντηση ότι δεν βλέπουν αυτόν τον αριθμό συναλλαγής, αλλά η ακύρωση έγινε και υπενθυμίζω ότι δεν είχα προλάβει να γράψω στο Paypal.

Στην συνέχεια προσπάθησα άλλες δυο φορές να κάνω την παραγγελία μου, με ξανα-μανα το ίδιο status αλλά δεν ασχολήθηκα με ακύρωση και δεν έστειλα κανένα email στο SD.

Αυτές οι τελευταίες δυο συναλλαγές, παραμένουν αυτή τη στιγμή pending στο paypal, αλλά πλεόν αυτό δεν μας ενδιαφέρει, γιατί σύμφωνα με την τράπεζα, επειδή η κάρτα δεν είχε μέσα πλέον το ποσό ( αφού είχε δεσμευτεί ), οι συναλλαγές δεν βρήκαν αντίκρυσμα και δεν χρειάζεται να ασχοληθώ περαιτέρω, αφού κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα , θα ακυρωθούν αυτόματα απο το paypal.

Ολα τα παραπάνω, με οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι για την ακύρωση φρόντισε το SD και όχι το paypal.

Δες τις φωτο που δείχνω , με ποιο τρόπο επικοινώνησα με το paypal.

Πατάς Help απο πάνω δεξιά και σε πάει εδώ

post-235148-0-52564900-1411891896_thumb.jpg

Μετά κλικ στο Email us και κάνεις τις παρακάτω επιλογές. Στο πλαίσιο του μηνύματος γράφεις τον αριθμό ID της συναλλαγης σου και ζητάς την ακύρωση της.

post-235148-0-48212000-1411891960_thumb.jpg

4-5 μέρες μετά την ακύρωση την συναλλαγής αποδεσμεύτηκε το ποσό και φάνηκε στον λογαριασμό μου.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας. Θέλω να παραγγείλω απο το sportsdirect κάποια φούτερ και καμιά ζακέτα αλλά έχω τις εξής απορίες. Καταρχάς η μία ζακέτα που θέλω ειναι αυτη: http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripe-track-fleece-hoody-mens-554139?colcode=55413940 και το φούτερ αυτό εδώ. http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripe-hoody-mens-535016?colcode=53501648

Θέλω να μου πείτε πρώτον αν γίνεται να κάνω την παραγγελία με μια prepaid card (θα βγάλω στη τράπεζα μεσα στις επόμενες μέρες)

και δεύτερον τι μεγέθη εχουν γενικοτερα τα ρουχα τους. Είμαι 175 και 65 κιλα κ συνηθως φοραω medium(με ελαχιστες εξαιρέσεις small).

Δημοσ.

Κι εγ πω το ίδιο πρόβλημα παρηγγειλα μια μεγάλου μεγέθους βαλίτσα και αντ αυτού μου έστειλαν μια βαλίτσα μεγέθους χειραποσκευης. Εχω τραβήξει φωτογραφίες το προϊόν την απόδειξη ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα ότι ειναι δικό τους λάθος. Θα επικοινωνήσω μαζί τους μέσω Facebook διότι απαντάνε πιο γρήγορα. Απλά με προβληματίζει αυτο με τα έξοδα αποστολής, διότι η βαλίτσα θα κοστίσει αρκετά για να τα στείλω πίσω. Ειναι βέβαιο ότι θα μου κάνουν re found το πόσο στο ακέραιο; Sent from my iPad using Insomnia

Επικοινώνησες μέσω fb? Τι σου είπαν?

Τα παπούτσια ζυγίζουν περίπου 1 κιλό και απο το site των ΕΛΤΑ το κόστος (συστημένο) βγαίνει περίπου στα 25,27€!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...