Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτιδήποτε έχω πάρει, έχω αφήσει και review στο SD. Είναι τεράστια βοήθεια. Βέβαια όσοι παίρνετε συγκεκριμένες μάρκες θα ξέρετε τι μέγεθος σας ταιριάζει.

Tip: Να πάρετε την κούπα. Μισόλιτρο εργαλείο που δεν χορταίνεις να πίνεις από εκεί. Την έχω αγαπήσει λέμε! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιτέλους μετά απο μέρες ταλαιπωρίας, βλέπω το δεματάκι μου να έχει φύγει σήμερα το πρωί απο Αγγλια.

Εγώ βρε παιδιά συνήθως παίρνω παιδικά για κορίτσι.

Θα σας πω για τα βρακάκια που της παρήγγειλα...χαχαχα

Πήραμε και μερικά παπούτσια AVIA δυο αντρικά και ένα για μένα. Την αλλη βδομάδα όταν με το καλό έρθουν θα γραψω για όλα.

• Like 1

Αν ενδιαφέρεται κανείς από Πάτρα για αυτή τη βαλίτσα http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290 της Dunlop που χρησιμοποιείται και σαν χειραποσκευή στις αεροπορικές πτήσεις ας στείλει ένα πμ γιατί τελικά την πήρα για φίλη και δεν τη θέλει. Είναι το μέγεθος των 19".

Παιδιά εμένα ήρθαν όλα καλά.

Λϊγο με ένα νούμερο είχα πρόβλημα. Εγραψα review ότι ειναι λίγο στενό

Κάνανε ένα λάθος σε ένα παιδικό

Καρτελάκι crocs 2-3 στην σακούλα

κρεμάστρα και καρτελάκι μέσα στην σακούλα νούμερο 2-3

Τα παπούτσια μεσα 4-5

Αυτό γενικά είναι κάτι που μπορεί να πάθει. Αλλο κουτί συσκευασία από αυτό που είναι μέσα. Αλλά στα είκοσι πράγματα ένα λάθος

Δε θα τα στείλω πίσω γιατί το πόδι του μικρού θα μεγαλώσει... 

Αν ενδιαφέρεται κανείς από Πάτρα για αυτή τη βαλίτσα http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290 της Dunlop που χρησιμοποιείται και σαν χειραποσκευή στις αεροπορικές πτήσεις ας στείλει ένα πμ γιατί τελικά την πήρα για φίλη και δεν τη θέλει. Είναι το μέγεθος των 19".

Καλημέρα,

θα την έπαιρνα γιατί η μία από τις 2 που έχουμε σε αυτές τις διαστάσεις, δε στέκεται όρθια όταν τη γεμίσεις. Όμως, διάβασα στα σχόλια ότι κι αυτή το ίδιο πρόβλημα έχει.. Ποια είναι η τιμή της? Πάντως, το μέγεθος αυτό βολεύει πολύ όχι μόνο για low-cost εταιρείες αλλά και για τριήμερες εκδρομούλες κ.λ.π.

Καλημέρα,

θα την έπαιρνα γιατί η μία από τις 2 που έχουμε σε αυτές τις διαστάσεις, δε στέκεται όρθια όταν τη γεμίσεις. Όμως, διάβασα στα σχόλια ότι κι αυτή το ίδιο πρόβλημα έχει.. Ποια είναι η τιμή της? Πάντως, το μέγεθος αυτό βολεύει πολύ όχι μόνο για low-cost εταιρείες αλλά και για τριήμερες εκδρομούλες κ.λ.π.

είδες τι γράφει...  

I purchased the cabin size and the 22 inch size for my hols. Brilliant bags for luggage but both keep falling over when loaded. I complained at Shop about this and I was told I am using this 2 wheel trolley bag wrong. If you notice there are studs on the side and it is on these that we should lay our cases, then hopefully they should not topple over! Now I have been instructed on full use of Dunlop cases my holidays should be great! I was also told the alternative is to have a four wheel trolley bag! Hope this was useful.

• Like 1

είδες τι γράφει...  

I purchased the cabin size and the 22 inch size for my hols. Brilliant bags for luggage but both keep falling over when loaded. I complained at Shop about this and I was told I am using this 2 wheel trolley bag wrong. If you notice there are studs on the side and it is on these that we should lay our cases, then hopefully they should not topple over! Now I have been instructed on full use of Dunlop cases my holidays should be great! I was also told the alternative is to have a four wheel trolley bag! Hope this was useful.

Ναι, και με προβλημάτισε αυτό το σχόλιο να σου πω την αλήθεια...Γιατί δεν το σχολίασε κάποιος άλλος από τους αγοραστές ή δεν το εφάρμοσε? Να είναι αυτή η λύση λες? Γιατί με τη δική μου που είχε το ίδιο πρόβλημα, δεινοπαθήσαμε 15 μέρες στο εξωτερικό. Αφού ο άντρας μου σκέφτηκε να μου την πετάξει και να αγοράσουμε άλλη εκεί!

αυτή λεει για το πλαί... αν κατάλαβα καλά.

Γενικά οι δικές μου βαλίτσες έχουν σιδεράκια που μαζεύουν για να στήνεται όρθια (άλλη μάρκα) σαν αυτά 30-9100626MRUC1316166X.jpg

μήπως έχει κι αυτήν τίποτα σιδεράκια κρυφά από κάτω και τα έχετε κλειστά?

Τι έχει στο πλάι? που λεει , εχει καρφάκια να να πατάει ξαπλωμένη?

4 ποδαράκια θα έχει λογικά όπως οι περισσότερες, αλλά αυτό δεν είναι λύση...

αυτή λεει για το πλαί... αν κατάλαβα καλά.

Γενικά οι δικές μου βαλίτσες έχουν σιδεράκια που μαζεύουν για να στήνεται όρθια (άλλη μάρκα) σαν αυτά 30-9100626MRUC1316166X.jpg

μήπως έχει κι αυτήν τίποτα σιδεράκια κρυφά από κάτω και τα έχετε κλειστά?

Τι έχει στο πλάι? που λεει , εχει καρφάκια να να πατάει ξαπλωμένη?

4 ποδαράκια θα έχει λογικά όπως οι περισσότερες, αλλά αυτό δεν είναι λύση...

Αχ, σε ευχαριστώ για τον κόπο σου!!! Η δική μου είναι στο πατάρι...Το μεσημέρι που θα έρθει ο άντρας μου θα την κατεβάσουμε να την ψάξουμε!!! Δεν έχω παρατηρήσει βέβαια κάτι τέτοιο..Η κυρία στο σχόλιο μιλούσε για "studs" τα οποία νομίζω ότι είναι καρφιά. Καλά,όντως- το να πατάει ξαπλωμένη, δεν είναι λύση...

όχι απλά έχω πολλές βαλίτσες!!! Μου τις σπάνε και έχω καταλήξει με διάφορες μάρκες

τα stands είναι κάτι που δεν είναι καρφί

είναι σαν αυτό μάλλον... και τα λεει καρφράκι ενώ είναι παπουτσάκια (τα 4 μαύρα στο πλαί) 

%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%

όχι απλά έχω πολλές βαλίτσες!!! Μου τις σπάνε και έχω καταλήξει με διάφορες μάρκες

τα stands είναι κάτι που δεν είναι καρφί

είναι σαν αυτό μάλλον... και τα λεει καρφράκι ενώ είναι παπουτσάκια (τα 4 μαύρα στο πλαί) 

%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%

Η κυρία όμως αναφέρει "studs" κι όχι "stands". Να τα γράφει λάθος??

Κοίταξα 2 βαλίτσες που έχω εύκαιρες κι έχουν αυτά τα 4 στο πλάι (ψιλοάχρηστα τα θεωρώ) αλλά στο κάτω μέρος, απέναντι από τα ροδάκια έχουν και 2 ποδαράκια πλαστικά.Αρκετά μεγάλα και γερά, γι'αυτό στέκονται όρθιες μια χαρά και γεμάτες. Αυτή που είναι στο πατάρι σίγουρα δεν έχει σταθερά ποδαράκια. Θα την κοιτάξω μήπως έχει κάτι που να βγαίνει αν και νομίζω ότι θα το είχαμε προσέξει αν είχε...

Αν παρατηρήσεις το μεγαλύτερο μέγεθος σε αυτές εδώ http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290

θα διαπιστώσεις ότι αυτές έχουν ποδαράκια (ή είναι ιδέα μου?). Η μικρή όμως, σαν αυτή που δίνει το παιδί εδώ, δε φαίνεται να έχει κάτι τέτοιο..

Σε προηγούμενες παραγγελίες μου οι οποίες ερχόταν μέσω Γερμανίας ερχόταν πολύ πιο γρήγορα δηλαδή παραγγελία Δευτέρας πρωί και είχα το δέμα Πέμπτη μεσημέρι στη πόρτα μου και μένω και επαρχία ενώ τώρα που έρχεται μέσω Ουγγαρίας από την περασμένη Παρασκευή το δέμα θα το έχω πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη δηλαδή από 3 εργάσιμες πήγε στις 7-8 εργάσιμες.Δεν ξέρω αν στο χρόνο παράδοσης παίζει ρόλο η μείωση των μεταφορικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...