coyote2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως αυτό με τη σακούλα σκέτη είναι ένα πρόβλημα. Τα πετάνε στα σκουπίδια οι πεθερές!!!! 1
dith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά τις σπάνε, αλλά συνήθως το κριτήριο είναι τα ασυνήθιστα σχήματα και όχι το μέγεθος ή το βάρος. Αν δεν έχεις και τίποτα άλλο, το δικό σου θα έρθει μάλλον σαν ένα δέμα. 56 αντικείμενα συνολο 415 γιουρια με την εκπτωση. Μαζευτηκε ολο το σοι βλέπεις... Ελπίζω μόνο μη φυγει τίποτα απο την σκουπιδοσακούλα και άντε να βρεις άκρη με το μπακάλικό τους....
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες καμια αποψη για Karrimor? Σε adidas φοράω 45 κ 1/3, αρα 10.5 για Karrimor τι να διαλέξω; Εχουν αγγλικό ή αμερικανικο μετρο;
coyote2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Αγγλικό έχουν. Οι περρισότεροι τα αγοράζουν ελάχιστα μεγαλύτερα Νομίζω ότι θα πάρεις το 11 που είναι το 46 απο UK To 10,5 δε θα είναι οριακό? Είναι δύσκολη η πρώτη φορά πάντως. Δες τα review τους
magdalhnh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες καμια αποψη για Karrimor? Σε adidas φοράω 45 κ 1/3, αρα 10.5 για Karrimor τι να διαλέξω; Εχουν αγγλικό ή αμερικανικο μετρο; Εχω πάρει κάποια running karrimor για φίλους. Το 10 σίγουρα 44 και το 12 σίγουρα 46. Επομένως είσαι για το 11.5
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχουν πολλα review σε αυτό που θελω. Adidas με το 10.5 ειμαι οκ και λιγο πιο ανετος απο οτι θα ηθελα, τα 10ρια ειναι λιγο στενα. 10,25 ειναι το νουμερο μου αλλά δεν εχει Μαλλον θα παω στο 11 και ότι γινει.
coyote2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω πάρει κάποια running karrimor για φίλους. Το 10 σίγουρα 44 και το 12 σίγουρα 46. Επομένως είσαι για το 11.5 τι εννοείς? Οτι φίλος σου που φοράει 46 τον βόλεψε το 12 (που ειναι πρακτικά 47)?
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα και σε ενα review που διαβασα κατι αναλογο λεει: Disappointed with the size. SD's size chart says UK shoe size 12 is EU 47 and EU 46 is UK 11. When they arrived the box said UK12 & EU 46. They feel small. I am showe size 12 and these feel like 11.
coyote2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό είναι πάρα πολύ κουφό να το γράφει διότι δεν συμβαδίζει με κανέναν πίνακα Εγω αγόρασα 7 και ήταν 41 και έγραφε και 41 (γυναικείο) και 10 και ήταν 44 και εγραφε 44 ήταν και μεγαλύτερο από 43 αρκετά (αντρικό) Ολα αυτά τα έπαθα γιατί διάβασα ότι αγοράζουμε μεγαλύτερα νούμερα Οχι όμως να λεει αλλα στο κουτί και άλλα στο site Παραγγελία αυγούστου. Σε 2 μέρες θα έρθουν μπότες και αλλα γυναικία. Νομίζω πάντως ότι δε πρέπει να πας πάνω από 11UK
NaGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τα adidas γενικά είναι λίγο πιο στενά απο το ίδιο νούμερο nike ή asics εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το 11. ίσως σου βγει ελάχιστα πιο μεγάλο. το 10 όμως δεν θα σου κάνει. 56 αντικείμενα συνολο 415 γιουρια με την εκπτωση. Μαζευτηκε ολο το σοι βλέπεις... Ελπίζω μόνο μη φυγει τίποτα απο την σκουπιδοσακούλα και άντε να βρεις άκρη με το μπακάλικό τους.... για τόσα πολλά μάλλον θα σπάσει. όμως αν έχεις πολλά παπούτσια, 3-4 ζευγάρια και πάνω, τότε παίζει και η εκδοχή του κουτιού όπως είπε και κάποιος προηγουμένως. η "σκουπιδοσακούλα" πάντως δύσκολα σκίζεται καταλάθος. άσε που είναι και διπλή ορισμένες φορές. δεν νομίζω δλδ οτι τίθεται θέμα να χάσεις κάτι. 1
apostolisk4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα εκανα μια παραγγελία το Σάββατο ξημερώματα 312 ευρώ και βαρος 12 κιλά .τα μεταφορικά μου τα έβγαλε ενα ευρώ .ή κατασταση της παραγγελίας λέει waiting courier pickup .θέλω να ρωτησω τα εξης .σε πόσες μέρες θα είναι στα Γρεβενά που μένω και αν θα πρεπει να πληρωσω κάτι παραπανω επειδή είναι πολλά κιλά .και τέλος τα παρρηγειλα όλα largε γιατί αυτο είναι το νουμερο μου λέτε να έχω πρόβλημα ? Σας ευχαριστώ .
magdalhnh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοείς? Οτι φίλος σου που φοράει 46 τον βόλεψε το 12 (που ειναι πρακτικά 47)? Ακριβώς αυτό εννοώ. Αρχικά πήραμε 2 ζευγάρια 10 UK για άτομο που φοράει το 44 και του ηρθε κουτί. Οταν είδε τα παπούτσια, άλλος φίλος που φοράει 46, μου ζήτησε να του παραγγήλω ένα ζευγάρι. Υπολόγισα ότι αφου το 10 είναι το 44, το 12 θα είναι το 46 και του το παρήγγειλα και του κάνει. Kαι στο κουτί τους έγραφε 12UK/46EU Καλησπέρα εκανα μια παραγγελία το Σάββατο ξημερώματα 312 ευρώ και βαρος 12 κιλά .τα μεταφορικά μου τα έβγαλε ενα ευρώ .ή κατασταση της παραγγελίας λέει waiting courier pickup .θέλω να ρωτησω τα εξης .σε πόσες μέρες θα είναι στα Γρεβενά που μένω και αν θα πρεπει να πληρωσω κάτι παραπανω επειδή είναι πολλά κιλά .και τέλος τα παρρηγειλα όλα largε γιατί αυτο είναι το νουμερο μου λέτε να έχω πρόβλημα ? Σας ευχαριστώ . Αποστόλη δεν θα πληρώσεις τίποτα περισσότερο. Θα ρθει το κουριερ στην πορτα σου, θα σου δώσει την σακούλα/ες και τέλος. Δεν ξέρω να σου πω αν θα σου κάνουν τα ρουχα που πήρες. Αναλόγως την γραμμή. Αλλα έχουν φαρδιά γραμμή και παίρνουμε ένα νούμερο μικρότερο, αλλά στενή γραμμή και άλλα είναι κανονικά. Δεν διάβασες τα σχόλια πριν παραγγείλεις; Να τα διαβάζεις πάντα. 2
apostolisk4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς δεν τα διάβασα.ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες θαειναι εδώ ?
coyote2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το 1 ευρώ το εμφανίζει στην πρώτη απόδειξη το παίρνει από την τράπεζα και μετά το αφαιρεί από την τράπεζα ξανά για να μη το πληρώσεις χρεώνει 201 χρεώνει 200 και μετά αφαιρεί 201. Μάλλον κάτι σαν εγγύηση για το paypal θα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα