pOLoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 έχω κάνει 2 παραγγελίες έως τώρα , 270€ η πρώτη και 372€ η δεύτερη, παρατήρησα ότι και στις 2 παραγγελίες η τελική χρέωση είναι +12€ στη πρώτη και +16€ στη δεύτερη, κάτι γίνεται με την ισοτιμία ή με το paypal και με χρεώνουν παραπάνω σε euro πληρώνεται ή λίρες ?
arxangelos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εγώ που την έκανα σε ΕΥΡΌ (€) μου χρέωσε 101.5 όταν πήγαινα να την κάνω σε αγγλική λίρα (£) πήγαινε να μου χρεώσει 89£ δλδ 108€
guardianx71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Kαι τo paypal δεν πέρνει ένα 2.5% για τις υπηρεσίες του?
arxangelos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δε δικαιολογει τα ποσά που αναφέρει ο φίλος κ το PayPal αν δεν κάνω λάθος χρεώνει προμήθεια όταν δέχεσαι χρήματα στον λογαριασμό σου, όχι όταν στέλνεις-πληρώνεις
guardianx71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Χμ... Αύριο που θα πάω στην τράπεζα θα μπορώ να πω πόσο ακριβώς μου τράβηξαν και εμένα , αν και στην απόδειξη ,αλλά και online τα ίδια μου λέει . Φαν΄ταζομαι υπολογίζει και τα μεταφορικά και δεν τα ξεχνάει . Το ποιο πιθανό πάντως είναι τα + που που χρεώνει σε λίρες το sportdirect όπως είπε ποιο πάνω ο arxangelos συν το συνάλαγμα της τράπεζας . Με ποια τράπεζα έκανες τις αγορές?
efkola Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Άλλο πάλι και τούτο...μόλις ολοκλήρωσα( ; )παραγγελία επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το paypal.Με το που πληρώνω και περιμένω τα κλασικά''thank you for your order'',μου βγαίνει ένδειξη από το σύστημά τους''There was a problem,please try again''.Πριν κάνω ο,τιδήποτε,πάω στα mail μου και μόλις είχε έρθει απόδειξη από το paypal για την πληρωμή αλλά όχι και order confirmation email από το sportsdirect! Toυς έστειλα mail και ελπίζω να βρω άκρη σύντομα.Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;
pOLoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 <p>Χμ... Αύριο που θα πάω στην τράπεζα θα μπορώ να πω πόσο ακριβώς μου τράβηξαν και εμένα , αν και στην απόδειξη ,αλλά και online τα ίδια μου λέει . Φαν΄ταζομαι υπολογίζει και τα μεταφορικά και δεν τα ξεχνάει . Το ποιο πιθανό πάντως είναι τα + που που χρεώνει σε λίρες το sportdirect όπως είπε ποιο πάνω ο arxangelos συν το συνάλαγμα της τράπεζας . Με ποια τράπεζα έκανες τις αγορές?</p> εχω βαλει μεσα και τα μεταφορικα, τραπεζα πειρειως εχω οταν μπω μεσα στις πληροφοριες τις παρεγγελειας βγαζει μαζι με τα μεταφορικα οτι ειναι 372€ , οταν ειμαι ομως στη σελιδα με ολες τις παραγγελειες βγαζει οτι κοστιζει 388€ και αυτο το ποσό έχω χρεωθεί στη κάρτα, το ίδιο και για την άλλη παραγγελεία
arxangelos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ειναι να μην πεσεις σε περιεργη φαση, εμενα η παραγγελεια απο το πρωι ειναι σε STATUS: ready to shiped
guardianx71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εχω βαλει μεσα και τα μεταφορικα, τραπεζα πειρειως εχω οταν μπω μεσα στις πληροφοριες τις παρεγγελειας βγαζει μαζι με τα μεταφορικα οτι ειναι 372€ , οταν ειμαι ομως στη σελιδα με ολες τις παραγγελειες βγαζει οτι κοστιζει 388€ και αυτο το ποσό έχω χρεωθεί στη κάρτα, το ίδιο και για την άλλη παραγγελεία Πράγματι και εγώ βλέπω από 167 έχει 174.32. Ίσως είναι η διαφορά φπα? 20% αντί του ελληνικού 23%. Αλλά και πάλι από μένα υπολοίπονται 2 ευρώ και εσένα 5. Συνάλαγμα αυτά?
efkola Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ειναι να μην πεσεις σε περιεργη φαση, εμενα η παραγγελεια απο το πρωι ειναι σε STATUS: ready to shiped Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σ'εμένα...όντως περίεργη φάση και επειδή δε μου έχει ξανατύχει,χαλάστηκα γιατί είναι πάνω από 200 ευρώ και δεν ξέρω τι θα γίνει.Ελπίζω να επικοινωνήσουν άμεσα.Μπήκα και στο account μου στο paypal και η χρέωση υπάρχει κανονικά.
guardianx71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Βλέπω ότι και στο delivery με έχουν χρεώσει αντί για 17.24 που έγραφε στο συγκεκριμένο order , 17.99. Πως επικοινώνισες μαζί τους ? Μέσω mail? Γιατί η φόρμα επικοινωνίας είναι ότι νάναι
efkola Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Από τη φόρμα επικοινωνίας στείλε,γιατί σε δυσκολεύει;
guardianx71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Γιατί χωρίς θέμα μου λέει error και κάποιο θέμα δεν ταιριάζει και σε άλλα με στέλνει κατευθείαν στο faq PS Είναι για το θέμα με την διαφορά στις χρεώσεις όπως του pOLoS πιο πάνω
efkola Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να επιλέξεις ένα θέμα..δεν πειράζει που δεν ταιριάζει κάποιο.Βρες το πιο ''κοντινό'' σε αυτό που σε απασχολεί και γράψε το αίτημα ή την απορία σου.
pOLoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πράγματι και εγώ βλέπω από 167 έχει 174.32. Ίσως είναι η διαφορά φπα? 20% αντί του ελληνικού 23%. Αλλά και πάλι από μένα υπολοίπονται 2 ευρώ και εσένα 5. Συνάλαγμα αυτά? υπάρχει μια διαφορά κάπου 4,5% , πρέπει να είναι 3% η διαφορά φπα και 1,5% από το paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα