demitriSbv Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα παραγγελία από Sportsdirect την Τετάρτη 10/9. Στο ιστορικό της DHL λεέι ότι την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 12:47 έφυγε από Ουγγαρία. Λογικά αναμένω κι'άλλο ε; Πότε λέτε να έρθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα το πρωί θα βρίσκεται Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demitriSbv Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα το πρωί θα βρίσκεται Αθήνα. Άρα καπου στο μεσημερακι θα τα έχω σπίτι; Αθήνα μένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα καπου στο μεσημερακι θα τα έχω σπίτι; Αθήνα μένω Η DHL κανει παραδοσεις απο τις 11 με τις 5κ30 το απογευμα περιπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις και με τον ανθρωπο που έχει το πακέτο στα χέρια του. Σε συνδέουν με τον Courier. Μιλάμε για εταιρία όχι ....λαλακ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 που βαζω ρε παιδια το κουπονι ετσι οπως εκαναν το site τωρα ; δε το βρισκω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 που βαζω ρε παιδια το κουπονι ετσι οπως εκαναν το site τωρα ; δε το βρισκω... Στο σημείο "payment", υπάρχει η ερώτηση " How would you like to pay for your order?" Από κάτω, σου παρουσιάζει τις κάρτες,το paypal και πιο κάτω έχει το " use a voucher". Πατάς εκεί, σου βγάζει 1 κουτάκι στο οποίο συμπληρώνεις το κουπόνι, μετά πατάς continue και συνεχίζεις την πληρωμή κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diyan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά μόλις παρελαβα και εγώ στις 11/9 έγινε η παραγγελία και σήμερα το πρωί ήταν αθήνα. Όλα μια χαρά αλλά μέσα έχει 6-7 αποδείξεις (ίδιες), μήπως ξέρετε γιατί είναι τόσες πολλές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Χρησιμοποίησα το voucher Μετά από 2 μέρες μου ήρθε εμαιλ από το site με τα voucher (spam....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demitriSbv Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ήρθαν τελικά σήμερα τα ρούχα. Μεσημεράκι. Η παραγγελία είχε γίνει στις 10/9. 8 μέρες περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotos.Athens Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια! Αφου ανακαλυψα αυτη την ιστοσελιδα ημουν πολυ ενθουσιασμενος και μετα απο ωρες surfing σε αυτη συγκεντρωσα πραγματα αξιας 230 ευρω τα οποια και παρηγγειλα την Κυριακη 14/9! Ολα πανε μια χαρα με το tracking, και στις 18/9 με πληροφορει οτι αναχωρησαν απο την Βουδαπεστη. Μπορει καποιος να μου πει αν ξερει αν παραδιδουν και Σ/Κ, και γενικα ποτε και πως θα τα παραλαβω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε όχι το σκ ειναι ακριβόσέρβις Εμείςέχουμε φτηνήμεταφορά με νταλίκα απο Βουδαπεστη Δευτέρα μπορείς να παραλάβεις. Παρε τηλ να μαθεις ...θα σου πουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotos.Athens Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 αρα ποτε θα φτασουν Αθηνα και απο που και πως θα τα παραλαβω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα σου έρθουν με courier στο σπίτι η εταιρεία λέγεται Dhl . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotos.Athens Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αα μια χαρα, πειραζει να μην ειμαι εγω σπιτι αλλα να ειναι καποιος αλλος απο την οικογενεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα