Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Παιδες εχω ενα προβληματακι.</p>

<p>Αγορασα αυτο το μπουφαν <a href="http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-hooded-bomber-jacket-mens-608336">http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-hooded-bomber-jacket-mens-608336</a></p>

<p> </p>

<p>Ενω σαν μπουφαν ειναι καταπληκτικο , πανεμορφο ,πολυ ζεστο , βαρυ , το πηρα σε medium κ μου ειναι καπως μεγαλο. Επρεπε να το παρω σε small. Εχει σαν εταιρεια φαινεται φαρδια γραμμη , σαν τα Everlast. Ειμαι 1,74 υψος , 70 κιλα .</p>

<p> </p>

<p>Αν λοιπον σκεφτεται να το παρει καποιος (το προτεινω ειναι τρομερο μπουφαν) κ θα το επαιρνε σε medium , ας το παρει small κ τα ανταλλαζουμε :devil:</p>

Το θέλει κάποιος ; Μετακινουμαι μεταξύ Αθήνα - Ωρωπο .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδία, μια ερώτηση αντιμετοπίζει κανείς πρόβλημα με την πληρωμή μέσω paypal?

Το πρόβλημα που εμφανίζεται με το paypal είναι όταν προσπαθείς να πληρώσεις χωρίς να κάνεις register.

Εγώ το πάθαινα με όλους τους browsers πριν το register,έβγαζε error.Μόλις έκανα εγγραφή,προχώρησε κανονικά!

Στο φίλο σου που έχει παρόμοια κυβικά με τα δικά μου παρήγγειλες XL ή δεν κατάλαβα καλά;Η ποιότητα είναι καλή για τις 13 λίρες που κοστίζουν;

Μην ανησυχείς πάντως,δε θα σου ζητήσω τα ρέστα :)

Ναι και αυτος φοραει γενικα XL αλλα του ηταν μεγαλα οποτε στην επομενη παραγγελια και αυτος αγορασε L και του ηταν μπαμ τα ρουχα ... τωρα οσο αφορα ποιοτητα θεωρω πως ειναι αρκετα καλη ....επισης ειναι πολυ ζεστα ρουχα ... 

• Like 1

Παιδιά  μία ερώτηση για τα τηλέφωνα . Το κινητό το έβαλα μετά την εγγραφή στο site καθώς δεν το δεχόταν. Στην παραγγελία το πήρε ή θα πρέπει να τους πάρω εγώ τηλέφωνο?

Επίσης dhl δεν υπάρχει στην περιοχή μου (αν και νόμιζα ότι έστω μέχρι τα μέσα 2012 ότι υπήρχε , αλλά στο site τους δεν το βλέπω) . Θα έρθουν με ACS?

Πέρα από αυτά το πακετάκι αύριο θα είναι σπίτι μου. Τα παπούτσια με προπαραγγελία ήρθαν τελικά στις 14 αντί για 18 Ιανουαρίου και αυτή τη στιγμή είναι σύμφωνα με DHL tracking Θεσσαλονίκη

Παιζει κανενα κουπονι για εκπτωση?

Εγώ έβαλα το FXJH761BEO3W για 10% off σε παπούτσια . Γενικώς αν ψάξεις στο google sportsdirect.com voucher θα σου βγάλει site με όλα τα τελευταία . Το συγκεκριμένο νομίζω ισχύει για όλο τον Ιανουάριο

Οι τιμες τους ειναι εντελως ξεφτιλα!!! Μολις εκανα την πρωτη μου παραγγελια και τον αλλο μηνα αν πανε ολα καλα με αυτη ετοιμαζω πιο μεγαλη. Την εκανα με paypal φυσικα ετσι ωστε αν υπαρξει προβλημα να εχω την δυνατοτητα να παρω τα χρηματα μου πισω.

Επισης κατι πoυ παρατηρησα, αντι για αγγλικη λιρα την αγορα μπορειτε να την κανετε κ σε ευρο. Ετσι πεφτει η τιμη της παραγγελιας. Τι θελω να πω?? Σε αγγλικες λιρες η παραγγελεια μου με τα μεταφορικα κοστιζε 89GBP=107EUR, οταν ομως επελεξα να γινει μετατροπη σε ευρο (απο ενα κουτακι τερμα επανω στην ιστοσελιδα) το κοστος της παραγγελιας επεσε στα 101,5 EUR, δλδ γλιτωσα 5,5Ε και τα εξοδα μετατροπης απο GBP  σε EUR που χρεωνουν οι τραπεζες.

Μόλις πριν από λίγο παρέλαβα και τώρα τελείωσα να τα χαζεύω. Ήρθαν αρκετά νωρίτερα απότι περίμενα. Είχα παπούτσια σε προπαραγγελία που θα ερχόταν 18 του μηνός και ήρθαν 14 , οπότε και τα έστειλαν και σήμερα το πρωί , σε τρείς μέρες δηλαδή ήρθαν , όλα σωστά στα νούμερα που είχα παραγγείλει. Μου έστειλαν και δώρο μία κούπα καφέ του 1 λίτρου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω να γραφτώ τώρα και δε δέχεται το κινητό μου. Λέει ότι πρέπει να βάλω αγγλικό νούμερο. Τι κάνω; Να μη βάλω καθόλου;

Μην βάζεις τώρα και μετά την εγγραφή πάνε στο  account σου και βάλτo . Τότε θα το δεχθεί

Επεξ/σία από guardianx71

αν κ τα reviews που ειδα για το καταστημα αυτο ειναι τα χειροτερα, νομιζω πως ειναι να μην σου κατσει φαση να μην εχουν στοκ ενα προιν π παραγγειλες. Αν εχουν στοκ ολα καλα, αν δεν εχουν κλαφτα

Μην βάζεις τώρα και μετά την εγγραφή πάνε στο  account σου και βάλτω . Τότε θα το δεχθεί

Α, οκ.

Πήρες παπούτσια nike; Τα νούμερα είναι όπως εδώ έτσι;

Α, οκ.

Πήρες παπούτσια nike; Τα νούμερα είναι όπως εδώ έτσι;

Ναι κανονικά . Δες  http://store.nike.com/emeastore/plugins/help/html/Sizing_mens_footwear_en.html και τα νούμερα είναι τα uk. Αν ξέρεις το νούμερο σου της nike σε EU είναι κανονική η αντιστοιχία

Ναι κανονικά . Δες  http://store.nike.com/emeastore/plugins/help/html/Sizing_mens_footwear_en.html και τα νούμερα είναι τα uk. Αν ξέρεις το νούμερο σου της nike σε EU είναι κανονική η αντιστοιχία

Ωραία. Σε μια απ' τις επόμενες μέρες λέω να κάνω παραγγελία για 5-6 ζευγάρια παπούτσια.

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ.

Ωραία. Σε μια απ' τις επόμενες μέρες λέω να κάνω παραγγελία για 5-6 ζευγάρια παπούτσια.

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ.

Tίποτα. Και εγώ 3 ζευγάρια πήρα  το ένα εκ των οποίον το πήρα 38 ευρώ και σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη το είχε στα 50 με και καλα αρχική τιμή 80.

Αν σε ενδιαφέρουν και για ρούχα κτλ σε nike δες εδώ και γενικά κάνοντας αναζήτηση την μάρκα και sizing και συγκρίνοντας μεταξύ τους πχ nike + adidas βγάζεις ακρη και για τις άλλες μάρκες

Επίσης όταν παραγγείλεις ψάξε για κάνα εκπτωτικό voucher στο ίντερνετ.  Εμένα με παραγγελία 180 ευρώ -10% μου ήρθαν με ας πούμε τζάμπα μεταφορικά (ίση αξία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...