NIRVANAGRE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τα μεταφορικα αλλαξαν για αυτες τις μερες ? ή για οσο παει ? ( δηλαδη μηνες )
original911 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παίζει κουπόνι -10% μέχρι σήμερα απο το vouchercloud.Δεν ξέρω αν είναι μοναδικός για τον καθένα όπως την άλλη φορά γιατί ήμουν ήδη συνδεδεμένος. Edit:Ο κωδικός είναι μοναδικός παιδιά το είδα στο e-mail που μου έστειλαν. 1
zizu10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά, σε παραγγελία πάνω από 100 ευρώ μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά! Κάνω κάτι λάθος?
georgeboo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά, σε παραγγελία πάνω από 100 ευρώ μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά! Κάνω κάτι λάθος? Αν διαβασεις παλαιοτερα μυνηματα θα δεις οτι τα μεταφορικα εχουν αλλαξει.
Vasilenia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλημέρα! Το πακέτο μου σήμερα τα ξημερώματα έφτασε στην Αθήνα. Πάντα έρχεται στην Πάτρα την άλλη μέρα αλλά συνήθως έχει φτάσει στην Αθήνα την προηγούμενη το μεσημέρι. Τώρα που έφτασε ξημερώματα, μήπως το στείλουν στην Πάτρα σήμερα? Εν τω μεταξύ, αυτή τη φορά πήγε λίγο πιο γρήγορα η παραγγελία, δεδομένου ότι την έκανα την περασμένη Τρίτη και μάλιστα,βραδάκι. Άρα, έκανε 7 μέρες μέχρι την Αθήνα!
coyote2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κι εγω παρέλαβα μέσα σε μία εβδομάδα στην επαρχία. Κόρινθο. Πηρα τηλ μίλησα με τον διανομέμα (με συννέδεσε η dhl) όλα καλά. 1
zizu10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν διαβασεις παλαιοτερα μυνηματα θα δεις οτι τα μεταφορικα εχουν αλλαξει. Τα διάβασα αλλά μου φάνηκε too good to be true! Ξέρουμε αν είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα?
Padomanolakis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Παιδιά αγόρασα παπούτσι karrimor excel trail και στο πάτημα έχει κλίση προς τα μέσα. Ειναι φυσιολογικό αυτο ;
orck Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ψαχνοντας αθλητικο παπουτσι για περπατημα και αφου εριξα μια ματια στην τοπικη αγορα (οπου σε ειδικη προσφορα και εκπτωση στην εκπτωση μου εδιναν με 75 ΕΝΑ ζευγαρι) αποφασισα να αγορασω με τα 75€ δυο ζευγαρια παπουτσια και μερικα μπλουζακια.Η παραγγελια τελικα εφτασε στα 120€ και δεν εχει χρεωση μεταφορικων. Τωρα αναφερει Awaiting Courier Pickup. Αυτο τι σημαινει; Αυτα που παραγγειλα ειναι σιγουρο οτι τα εχουν η υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι την ιδια στιγμη παραγγειλε το τελευταιο κομματι και αλλος οποτε δεν εχουν αλλο ρουχο; Στις 13 Αυγουστου πληρωσα.
orck Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ποσες μερες ειναι λογικο να μεινει σε αναμονη για dhl; Εργασιμη μερα σημερα για τον πολιτισμενο κοσμο.
lifeowner771 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Απο τις 13 αυγουστου εχει γινει departed facility in Budapest.Λογικα θα το εχω αυτη τη βδομαδα,σωστα;
coyote2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ποσες μερες ειναι λογικο να μεινει σε αναμονη για dhl; Εργασιμη μερα σημερα για τον πολιτισμενο κοσμο. 1-2 αν δεν είναι ΣΚ
striper13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 9 Departed Facility in HELSINKI - FINLAND HELSINKI - FINLAND 00:12 1 Pieces 8 Processed at HELSINKI - FINLAND HELSINKI - FINLAND 00:11 1 Pieces Thursday, August 14, 2014 Location Time Pieces 7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 04:10 1 Pieces Εμένα έφτασε Αθήνα και έφυγε για Ελσίνκι. Ότι ναναι. Από τη dhl μου είπαν ότι δεν ήρθε ποτέ Αθήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα