coyote2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πάντως ακόμα και πράγματα που τελειώνουν και τα βγάζει ότι δεν υπάρχουν πλέον.... τα ξαναδίνει μετά από μία ημέρα ή γίνονται ακυρώσεις (που λεει το σιτε ότι δε γίνεται) ή απλά μαζεύουν από τους προμηθευτές τα τελευταία κομμάτια και ξαναγεμίζουν αποθήκη
georgeboo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Kαλημερα παιδια, το δεμα μου εχει φυγει απο την παρασκευη απο Βουδαπεστη και ακομα να εμφανιστει στην Αθηνα...να ανυσηχω;γιατι σαν πολλες μερες εχει κανει..
christakos07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το σκ η dhl κατεβάζει ρολά.Λίγη υπομονή ακόμα.
georgeboo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το σκ η dhl κατεβάζει ρολά.Λίγη υπομονή ακόμα. AAA δεν το ηξερα! Ενταξει δεν ειναι κατι επειγον απλα δεν μου ειχε ξανα αργησει τοσο απο βουδαπεστη, λογικα αυριο θα ειναι Αθηνα
christakos07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μπορεί και σήμερα να ναι Αθήνα! Εμένα πριν καμιά ώρα(παραγγελία κυριακής)έκανα check-in βουδαπέστη.Οπότε αύριο αθήνα,μεθαύριο επαρχία.
HoHe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κι εμενα στις 12.57 εκανε ενημερωση θεσης απο Βουδαπεστη! Λογικα μεχρι το τελος της 7μαδας θα ειναι Αθηνα.
NaGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αν έκανες σήμερα check in Βουδαπέστη, τότε σίγουρα απο Τετάρτη και μετά Αθήνα. Βουδαπέστη-Αθήνα είναι 2 ημέρες υπο ΚΣ, και οι ημέρες μετράνε απο όταν γίνεις departed απο Βουδαπέστη.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γράψτε κάνα review εδώ μόλις σας έρθουν τα καλούδια σας,αν πετύχατε το νούμερο κτλ... Διότι βλέπω πως τα Small &Extra sml που με ενδιαφέρουν,ενώ είναι εξαντλημένα πάρα πολλά,τα παρτάλια δεν έχουν γράψει κάνα review. Πχ σε αυτό το παντελόνι ποιο νούμερο θα κάνει σε έναν με 1.65υψος/57κιλά (φιτ σώμα)? Δεν έχω ιδέα πως πάνε τα νούμερα.. http://www.sportsdirect.com/monkee-genes-colours-skinny-unisex-jeans-649049
gstekas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Γεια σας, Την Κυριακή 27/07 έκανα μια παραγγελία από το sportsdirect.Την Παρασκευή νωρίς το πρωί η παραγγελία έγινε Departed From Sort Facility-Budapest,Hungary.Συνήθως μετά από αυτό το στάδιο σε 2 ημέρες η παραγγελία φτάνει Αθήνα.Όμως αυτή την φορά έχει πάει Δευτέρα-Ξημερώματα Τρίτης και ακόμη να φτάσει η παραγγελία Ελλάδα.Να περιμένω πως αύριο θα παραλάβω;Αθήνα μένω όχι επαρχία.
georgeboo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Γεια σας, Την Κυριακή 27/07 έκανα μια παραγγελία από το sportsdirect.Την Παρασκευή νωρίς το πρωί η παραγγελία έγινε Departed From Sort Facility-Budapest,Hungary.Συνήθως μετά από αυτό το στάδιο σε 2 ημέρες η παραγγελία φτάνει Αθήνα.Όμως αυτή την φορά έχει πάει Δευτέρα-Ξημερώματα Τρίτης και ακόμη να φτάσει η παραγγελία Ελλάδα.Να περιμένω πως αύριο θα παραλάβω;Αθήνα μένω όχι επαρχία. Εμενα μια παραγγελια εφτασε σημερα ξημερωματα Αθηνα, τωρα περιμενω να φυγει για να παραλαβω αυριο εδω που ειμαι
NaGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 -10% με κουπόνι απο το vouchercloud. είναι ξεχωριστό για τον καθένα, και πρέπει να κάνετε sign up, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό. http://www.hotukdeals.com/vouchers/10-off-orders-over-50-using-voucher-code-sports-direct-1969232 2
Vasilenia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 -10% με κουπόνι απο το vouchercloud. είναι ξεχωριστό για τον καθένα, και πρέπει να κάνετε sign up, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό. http://www.hotukdeals.com/vouchers/10-off-orders-over-50-using-voucher-code-sports-direct-1969232 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Προσπαθώ να κάνω sign up αλλα δε δέχεται τον Τ.Κ μου. Τί μπορώ να βάλω ώστε να το αναγνωρίσει? Edit: Τα κατάφερα! Σε ευχαριστώ πολύ ξανά!!! Περίμενα κάποιο κουπονάκι για να κάνω την παραγγελία μου - να είσαι καλά!
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Παίζει -10% εδώ. http://www.hotukdeals.com/vouchers/10-off-orders-over-50-using-voucher-code-sports-direct-1969232 Είναι εξατομικευμένος κωδικός και θέλει να συνδεθείς με e-mail ή fcbk στο site hotukdeals. Μόλις το ανακάλυψα και το εφάρμοσα επιτυχώς. Edit: με πρόλαβε άλλος. 1
ΑΙΝΑΡ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Προσπαθώ να κάνω sign up αλλα δε δέχεται τον Τ.Κ μου. Τί μπορώ να βάλω ώστε να το αναγνωρίσει? Edit: Τα κατάφερα! Σε ευχαριστώ πολύ ξανά!!! Περίμενα κάποιο κουπονάκι για να κάνω την παραγγελία μου - να είσαι καλά! Τι έκανες με τον ΤΚ τελικά?
Vasilenia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τι έκανες με τον ΤΚ τελικά Στο συγκεκριμένο κουτάκι αχνοφαίνεται 1 παράδειγμα (σε μένα ήταν το BS1 1RW). Έγραψα αυτό και το δέχτηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα