RaizO_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εχω κανει μια παραγγελια και στο Order status μου εχει αυτο Awaiting Courier Pickup.Δηλαδη εχει ερθει ελλαδα η παραγγελια μου ή οχι?
georgeboo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εχω κανει μια παραγγελια και στο Order status μου εχει αυτο Awaiting Courier Pickup.Δηλαδη εχει ερθει ελλαδα η παραγγελια μου ή οχι? Ακομα δεν εφυγε απο Αγγλια.
RaizO_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ακομα δεν εφυγε απο Αγγλια. οοοκ ευχαριστω.μηπως ξερεις και ποσες μερες κανει να ερθει στο περιπου?
georgeboo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 οοοκ ευχαριστω.μηπως ξερεις και ποσες μερες κανει να ερθει στο περιπου? 7-8 μερες υπολογιζε
original911 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σήμερα με ενημέρωσαν οτι είναι με τον κούριερ.
guido Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κανείς που παράγγειλε την Κυριακή και να έχει έστω ξεκινήσει το δέμα του;
Questioner Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κανείς που παράγγειλε την Κυριακή και να έχει έστω ξεκινήσει το δέμα του; Mine. http://i.imgur.com/UPvCBWg.jpg 1
Questioner Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αυτή είναι η Κυριακάτικη; Λογικά Δευτέρα θα τα έχεις στα χέρια σου αν είσαι από Αθήνα.
Questioner Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σαν πολύ "γρήγορη" μου φαίνεται. Συνήθως κάνει και μια στάση Βρυξέλλες.
NaGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τα δικά μου δεν κάνουν ποτέ στάση Βρυξέλλες. στο Linz έχει τύχει να κάνουν guest εμφάνιση 1-2 φορές. 1
Vasilenia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Έχω μία ερώτηση: αν παραγγείλω σήμερα, επειδή είναι ΣΚ, θα προχωρήσει η παραγγελία ή ειναι το ίδιο με το να την κάνω Κυριακή βράδυ?
Questioner Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αν δεν κάνω λάθος, η παραγγελία προχωράει κανονικά και μέσα στο ΣΚ. Έχω αρκετό καιρό να παραγγείλω Σάββατο ή Παρασκευή βράδυ αλλά έχω την εντύπωση πως προχωράει. Παλαιότερα έκανα παραγγελία Σάββατο βράδυ - Κυριακή πρωί και Τρίτη ήταν σπίτι μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα