miltre Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Όποιος ενδιαφέρεται για σήμερα τρέχει κουπονάκι με -20%(SUN20). Μάλιστα έχω και δωρεάν μεταφορικά με προιόντα αξίας ~130 ευρώ. αυτο με τα μεταφορικα βαζεις καποιο κουπονι η απλα πανω απο 130 βγαζει δωρεαν μεταφορικα?
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Το κουπονάκι είναι μόνο για την έκτπωση. Μάλλον δίνουν(σε μένα τουλάχιστον) δωρεάν μεταφορικά αν ξεπεράσεις κάποιο ποσό. Έβαλα δοκιμαστικά κάποια πράγματα στο καλάθι και μου βγάζει μεταφορικά 3€ χωρίς κάν να βάλω τον κωδικό sun20.<br><br><br> Για δείτε κι εσείς τι παίζει;<br><br> Sent from my iPad using Insomnia<br><br><br><br> Δείτε κι ένα print screen<br><br> <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.evernote.com/shard/s325/sh/70471d14-d770-4bd8-b576-8c1f1cd2623f/13ebbe8c353e7b637fad20b10dc3197f'>https://www.evernote.com/shard/s325/sh/70471d14-d770-4bd8-b576-8c1f1cd2623f/13ebbe8c353e7b637fad20b10dc3197f</a>Αφού έβαλα το κωδικό οι τιμές δεν άλλαξαν αλλά ηταν ήδη μειωμένες από πριν(παπαρια μειωμένες ηταν σε κάποια πράγματα που κοιτούσα είτε με την λεγόμενη εκτύπωση η χωρίς η τιμή ειναι ίδια) οπότε υποψιάζομαι κάπως την πλασματική έκπτωση την φέρνουν ίσα βάρκα ίσα νερά με τα μεταφορικά τα μειωμένα. Εγώ από το screenshot σου καταλαβαίνω ότι γίνεται έκπτωση σε κάθε προιόν. Για τα μεταφορικά πρέπει να περάσεις κάποιο όριο για να γίνουν free(λογικά 100 λίρες). Για του λόγου το αληθές:
Questioner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Έχει ψωνήσει κανείς με κάρτα από το SD; Επειδή η Πειραιώς τις Κυριακές δεν μου κάνει σχεδόν ποτέ την χάρη να δεχτεί online κατάθεση, πλήρωσα μέσω χρεωστικής visa από άλλη τράπεζα (citibabk) που έχω για τη μισθοδοσία μου. Μου ζήτησε τον αριθμό κάρτας, το ccv και την ημερομηνία λήξης της κάρτας. Δεν μου ζήτησε όνομα κατόχου. Πάτησα continue και μου είπε ευχαριστώ για την παραγγελία σας. Δεν μου έχει έρθει όμως mail επιβεβαίωσης παραγγελίας όπως ερχόταν σχεδόν άμεσα όταν πλήρωνα μέσω paypal. Το θέμα είναι αν έχει καταχωρηθεί η παραγγελία ή όχι; Στο my orders summary πάντως την δείχνει κανονικά ως new order.
guido Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 επιβεβαιώνω και εγώ, μόλις έκανα παραγγελια παραγγελία στα 150+ ευρώ. μεταφορικά 0. με το κουπονάκι τελική τιμή 125, χωρίς να αυξηθούν τα μεταφορικά.
Questioner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Το θέμα είναι οτι είναι πολύ μειωμένα και τα μεταφορικά σε μικρότερες παραγγελίες. Εκανα παραγγελία κάπου στα 10 τεμάχια κάπου στα 90 ευρώ προς έκπτωσης και πλήρωσα μονο 3 ευρώ μεταφορικά.
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Έχει ψωνήσει κανείς με κάρτα από το SD; Επειδή η Πειραιώς τις Κυριακές δεν μου κάνει σχεδόν ποτέ την χάρη να δεχτεί online κατάθεση, πλήρωσα μέσω χρεωστικής visa από άλλη τράπεζα (citibabk) που έχω για τη μισθοδοσία μου. Μου ζήτησε τον αριθμό κάρτας, το ccv και την ημερομηνία λήξης της κάρτας. Δεν μου ζήτησε όνομα κατόχου. Πάτησα continue και μου είπε ευχαριστώ για την παραγγελία σας. Δεν μου έχει έρθει όμως mail επιβεβαίωσης παραγγελίας όπως ερχόταν σχεδόν άμεσα όταν πλήρωνα μέσω paypal. Το θέμα είναι αν έχει καταχωρηθεί η παραγγελία ή όχι; Στο my orders summary πάντως την δείχνει κανονικά ως new order. Εγώ έκανα χρήση πιστωτικής της πειραιώς και όντως το mail επιβεβαίωσης άργησε,αλλά τελικά ήρθε Εφόσον το βλέπεις στο myorders δεν υπάρχει ζήτημα μη καταχώρισης.
arma1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 λεβεντες ειχα κανει μια παραγγελια με πιστωτικη αξιας 60 ευρω, μου στειλαν μηνυμα πως ενα προιον (40 ευρω ειχε) δεν θα αποσταλει διοτι δεν υπαρχει πλεον και δε θα το χρεωθω, τα υπολοιπα θα σταλουν κανονικα, αυτο που εχω να πω αφου πριν ενα μηνα τραβηξαν τα λεφτα πως θα τα μεταφερουν πισω? εχει καποιος αναλογη εμπειρια?
Questioner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Εγώ έκανα χρήση πιστωτικής της πειραιώς και όντως το mail επιβεβαίωσης άργησε,αλλά τελικά ήρθε Εφόσον το βλέπεις στο myorders δεν υπάρχει ζήτημα μη καταχώρισης. Ναι τελικά ήρθε και σ εμένα. ΕΔΙΤ Μπήκα στο Account και βλέπω στο status της παραγγελίας μου "Awaiting validation" Το βγάζει και σε εσάς που έχετε πληρώσει με κάρτα; ΕΔΙΤ 2 Διαβάζω στο FAQ All credit and debit card holders are subject to validation and authorisation by both us and the card issuer, to maintain security and prevent fraud. Internet Fraud is Illegal and perpetrators will be prosecuted in all cases. Οπότε μάλλον θα το γράφει και σε εσάς. ΥΓ Μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ναι awaiting validation είμαι κ εγώ.Θα δεχθούμε τηλεφώνημα απ την τράπεζα?
Questioner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μάλλον όχι απλά προβλέπω να καθυστερεί 1-2 ημέρες η παραγγελία μας...
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τουλάχιστον αξίζει τον κόπο.Έκπτωση+τσάμπα μεταφορικά στην περίπτωση μου
NaGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 πολύ δυνατή η σημερινή προσφορά. και δωρεάν μτφ και -20% εγώ έχω βαρεθεί να ψωνίζω απο sd το τελευταίο ενάμιση μήνα. μόλις βλέπουν συγγενείς και φίλοι τις αγορές, θέλουν και αυτοί και καταλήγω να βάζω παραγγελία σχεδόν κάθε εβδομάδα. πριν φτάσει καλά καλά η μια με πιέζουν για επόμενη.
Questioner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πράγματι πολύ καλή η σημερινή προσφορά. Δεν είχα σκοπό να παραγγείλω αλλά τελικά λύγισα. Ένα like στον christakos07 που μας ενημέρωσε για το κουπόνι νομίζω επιβάλλεται. 1
fagib2002 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Παιδια τι βλεπω και χωρις κουπωνακι φτιαξαν καπως τα μεταφορικα; Για ποσο θα ισχυει αυτο ξερουμε; 1
original911 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μετά απο μήνες απεργίας έριξα και γω μια παραγγελία.Ευχαριστώ christakos07. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα