ribo10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Από χθές που το δοκιμάζω λέει: supersaversaturday - Your basket does not meet the requirements of this voucher. Ενώ η παραγγελία είναι πάνω από 40€
magdalhnh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Από χθές που το δοκιμάζω λέει: supersaversaturday - Your basket does not meet the requirements of this voucher. Ενώ η παραγγελία είναι πάνω από 40€ Μόνο για το Σάββατο ήταν το κουπόνι.
miltre Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 κανε λιγο υπομονη τωρα που μπηκε ο ιουλιος θα βγει σιγουρα καποιο 15-20 % εκπτωση
NaGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 αν είναι Παρασκευή Βουδαπέστη, τη Δευτέρα θα είναι Αθήνα? δλδ το ΣΚ ταξιδεύει ή μετράνε μόνο οι εργάσιμες? Δευτέρα θα είναι αθήνα αν σου γράψει οτι έφυγε απο Βουδαπεστη τελικά δεν έχει φτάσει ακόμα. ελπίζω αύριο.
fagib2002 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 τελικά δεν έχει φτάσει ακόμα. ελπίζω αύριο. Eμενα χθες μεσημερακι εφτασε στο γραφειο
NIRVANAGRE Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Kαλημερα , ειμαι λιγο ον και οφφ τοπικ ηθελα να ρωτησω για ενα site ( αγγλικο σαν το sportsdirect ) που βρηκα και θελω να παρω κατι το οποιο το το site το δινει 17.50 λιρες. αυτο συμφωνα με το xe.com κανει 22.05 € αλλα στο σαιτ εαν αλλαξω νομισμα το δινει τιμη 28€ , πιστευω αυτο το λαθος οφειλεται λογω της εκπτωσης. εσεις οταν αγοραζετε απο Αγγλικο site πληρωνεται σε λιρες ?
fagib2002 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Kαλημερα , ειμαι λιγο ον και οφφ τοπικ ηθελα να ρωτησω για ενα site ( αγγλικο σαν το sportsdirect ) που βρηκα και θελω να παρω κατι το οποιο το το site το δινει 17.50 λιρες. αυτο συμφωνα με το xe.com κανει 22.05 € αλλα στο σαιτ εαν αλλαξω νομισμα το δινει τιμη 28€ , πιστευω αυτο το λαθος οφειλεται λογω της εκπτωσης. εσεις οταν αγοραζετε απο Αγγλικο site πληρωνεται σε λιρες ? στο sportsdirect με euro αγοράζω παντα. Στο sportsshoes αγορασα με λίρες μια φορα που ειχα παρει Αλλά το κάθε site έχει διαφορετική ισοτιμία (ότι τους συμφέρει) Πλήρωσε με λίρες μέσω paypal το πολυ πολυ να σου κρατήσει 3% για συνάλαγμα που είναι 0.7€ στη περίπτωση σου, πάλι πιο φθηνά απο τα 28€ που αναφέρεις
mobile_32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 <p>Kαλημερα , ειμαι λιγο ον και οφφ τοπικ</p> <p>ηθελα να ρωτησω για ενα site ( αγγλικο σαν το sportsdirect ) που βρηκα και θελω να παρω κατι το οποιο το το site το δινει 17.50 λιρες.</p> <p>αυτο συμφωνα με το xe.com κανει 22.05 €</p> <p> </p> <p>αλλα στο σαιτ εαν αλλαξω νομισμα το δινει τιμη 28€ , πιστευω αυτο το λαθος οφειλεται λογω της εκπτωσης.</p> <p> </p> <p>εσεις οταν αγοραζετε απο Αγγλικο site πληρωνεται σε λιρες ?</p> Σε ποιο site αναφέρεσαι φιλε?
NIRVANAGRE Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 www.boohoo.com αρκετα καλες τιμες βλεπω delivery to europe - Up to 7 working days. Maximum 10 items per order - 6.99 λιρες Delivery Offer Get Free European Standard Delivery on all orders over €25
foutzos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; η παραγγελία συμφέρει αν πάρω πχ 20 μπλουζάκια; γιατί αν πάρω ένα μπλουζάκι και με χρεώσουν 18 ευρώ για τα μεταφορικά ποιος ο λόγος;
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; η παραγγελία συμφέρει αν πάρω πχ 20 μπλουζάκια; γιατί αν πάρω ένα μπλουζάκι και με χρεώσουν 18 ευρώ για τα μεταφορικά ποιος ο λόγος; Αν πάρεις 20 μπλουζάκια,νομίζω η χρέωση θα είναι 29 ευρώ.
lambroszekis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Η παραγγελία που έκανα το Σάββατο χάρη στο κουπόνι το βράδυ της τρίτης έφυγε από το Linz της Αυστρίας. Πρώτη φορά το βλέπω να περνά από κει. Σε πόσες μερες θα ναι Αθήνα; Sent from my iPad using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Η παραγγελία που έκανα το Σάββατο χάρη στο κουπόνι το βράδυ της τρίτης έφυγε από το Linz της Αυστρίας. Πρώτη φορά το βλέπω να περνά από κει. Σε πόσες μερες θα ναι Αθήνα; Sent from my iPad using Insomnia Την Παρασκευή θα τα έχεις
georgeboo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 χθες το μεσημερι εφυγε απο βουδαπεστη ποτε θα ειναι επαρχια;
p_under Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 παιδιά δίνω τα παρακάτω καθώς μου είναι μεγάλα1. http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-cardin-all-over-print-polo-shirt-mens-548864?colcode=54886422- μπλε επιλογή 2. http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-tipp-polo-shirt-mens-549028?colcode=54902813- κίτρινη (lemon) επιλογή Είμαι 1.75 και 95kg και μου κάθονταν μακριά. Σίγουρα σε κάποιον 180-185 και 100 κιλά θα ταίριαζαν καλύτερα. Και τα δυο είναι πολύ καλή ποιότητα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος pm με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα