mr.boor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχει πάρει κανείς μπλουζάκια pierre cardin αντρικά να μου πει πως είναι η γραμμή τους; Γιατί σε κάποια review που διάβασα οι απόψεις διίστανται. Ευχαριστώ
NIRVANAGRE Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εκανα την παραγγελια τριτη μεσημερι αντε να δουμε με τα νεα δεδομενα ( που δεν εχω παρει ακομη ) ποτε θα ερθει !
Vasilenia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχει πάρει κανείς μπλουζάκια pierre cardin αντρικά να μου πει πως είναι η γραμμή τους; Γιατί σε κάποια review που διάβασα οι απόψεις διίστανται. Ευχαριστώ Καλημέρα, Έχουμε πάρει 1 μπλουζάκι και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι - θα ξαναπάρουμε σίγουρα! Ήταν 100% cotton, πολύ προσεγμένη και για περίπου 1.70 ύψος και 65 κιλά το Μ ήταν μια χαρά (δε ξέρω πώς είναι η γραμμή των άλλων αυτής της εταιρείας, το συγκεκριμένο πάντως είναι κανονικό , προς slim fit (κι όχι προς το φαρδύ.) Ελπίζω να βοήθησα κάπως!
NIRVANAGRE Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 24 ωρες περασαν και ακομα δεν "τραβηξαν" τα λεφτα μεσω paypal. δεν θυμαμαι να αργουσαν τοσο
maparios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παιδια εκανα μεγαλη γκαφα.. πηρα 2 τέτοια: http://www.sportsdirect.com/slazenger-small-logo-woven-shorts-mens-432002?colcode=43200203 ενα μαυρο και ενα γκρι για μπασκετ και τρεξιμο και μου βγηκαν...μαγιο-περιεργα..τεσπα εγω τα ηθελα βαμβακερα..τα δινω 10 και τα 2 μαζι αν θελει καποιος,εξτρα large ειναι..θεσαλονικη θα ερθω την αλλη εβδομαδα για χερι με χερι,και μενω κανωνικα καβαλα..στελνω και με ελτα (2 ευρο εσεις 2 ευρο εγω..) ευχαριστω.. επισης ερώτηση..ακουσα καλα λογια για τα Nike..επειδη εγω αρχησα να κατεβενω για μπασκετ + εχω και το γυμναστηριο καθημερινα θελω πολλα βαμβακερα σορτσακια,εχω μονο 4 με αποτελεσμα να μην εχω χρονο να τα πλυνω κλπ κλπ...θα μου πρότεινε-εχει δοκιμάσει κανείς αυτά; : http://www.sportsdirect.com/slazenger-jersey-shorts-mens-472008?colcode=47200801 http://www.sportsdirect.com/karrimor-run-shorts-mens-453480?colcode=45348003 ευχαριστω εκ των προτέρων
guido Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παιδια εκανα μεγαλη γκαφα.. πηρα 2 τέτοια: http://www.sportsdirect.com/slazenger-small-logo-woven-shorts-mens-432002?colcode=43200203 ενα μαυρο και ενα γκρι για μπασκετ και τρεξιμο και μου βγηκαν...μαγιο-περιεργα..τεσπα εγω τα ηθελα βαμβακερα..τα δινω 10 και τα 2 μαζι αν θελει καποιος,εξτρα large ειναι..θεσαλονικη θα ερθω την αλλη εβδομαδα για χερι με χερι,και μενω κανωνικα καβαλα..στελνω και με ελτα (2 ευρο εσεις 2 ευρο εγω..) ευχαριστω.. Τα βαμβακερά είναι τα slazenger jersey (65% polyester, 35% cotton ). Εγώ τα έχω για πιτζάμες και γενικά για μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι καθώς είναι αρκετά άνετα. Τώρα για μπάσκετ δεν ξέρω αν θα σε βόλευαν. Δες και τα slazenger fleece αν και δεν έχω πάρει
epiphobe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εχετε καμια ιδεα ???Παραγγελία την προηγουμενη δευτερα και δεν εχει ξεκολλησει απο Leeds?
Questioner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Γιατί σου βγάζει ερωτηματικά στο destination; Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο την DHL και να τους δώσεις το waybill να σου πουν τι παίζει.
papeipa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Φρεσκο κουπονακι για sportsdirect μαγκεςΔωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 100 λιρες... ητοι 124 ευρω. http://www.vouchercodes.co.uk/sportsdirect.comκαθολου ασχημα . Αν καποιος κανει αγορες 130 ευρω γλιτωνει τα 28 ευρω μεταφορικα , και πληρωνει 130 αντι για 158 ...
calico Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το δοκίμασα και δεν λειτουργεί. Ποιο ακριβώς είναι το voucher για τα δωρεάν μεταφορικά γιατί πατάω πάνω και απλώς με πάει στη σελίδα του sportsdirect
papeipa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ωχ ... και γω το τσεκαρα με dummy items αξιας 137 ευρω και εφαγα ακυρο ... Μαλλον ειναι για Αγγλια μονο γαμωτο και δεν το λενε . 1
fagib2002 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κλασικα μονο για αγγλία ειναι αυτα τα κουπονια, εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου κουπονι που να ισχυει ελλαδα απο το συγκεκριμενο καταστημα και παιρνω γυρω στα 2 χρονια απο δαυτους
NIRVANAGRE Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 που ειναι εκεινο το ωραιο κουπονι ( νοεμβριος-δεκεμβριος 2013 ) ??? FREEDEL50 , δωρεαν μεταφορικα ανω των 50 λιρων 1
adonismp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδιά έκανα την παραγγελία την τρίτη στις 3 του μηνός. Το courier παρέλαβε στις 5 κ ακόμα δεν έχει έρθει. Το tracking number δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω για να δω μήπως έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα???
epiphobe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδιά έκανα την παραγγελία την τρίτη στις 3 του μηνός. Το courier παρέλαβε στις 5 κ ακόμα δεν έχει έρθει. Το tracking number δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω για να δω μήπως έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα??? Οπως ειδες λιγα ποστ πιο πανω ειχα το ιδιο προβλημα.Σημερα πηρα τηλεφωνο την DHL και μου δωσε καινουριο tracking number,αν και δεν χρειαστηκε γιατι παρελαβα σημερα τελικα....Παρε ενα τηλεφωνο αυριο να σου πουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα