Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις εβαλα παραγγελια 150+ ευρω και τα μεταφορικα δεν αυξηθηκαν απο 15.
μαλλον επειδη ειναι καλοκαιρινα τα περισσοτερα και γενικα ολα εχουν χαμηλο βαρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις ήρθε η παραγγελία μου και ομολογώ πως στα νούμερα έπεσα πολύ έξω! Σημ: 1,76 - 78kg

Mini reviews:

Μπλούζες:

1) DC Marios T Shirt Mens (Navy): Γνωστή η ποιότητα των DC και η συγκεκριμένη μπλούζα φαίνεται αρκετά ποιοτική. Η στάμπα φαίνεται πως θα κρατήσει καλά. Το πήρα σε Medium αλλά μου είναι μεγάλο. Σίγουρα την κάνεις για Large.

2) Hot Tuna Tuna Photograph T Shirt Mens: Ποιοτικώς φαίνεται μια χαρά. Δεν είναι καθόλου λεπτή ώστε να σου δίνει την αίσθηση ο,τι χαλάει και η μπλε στάμπα φαίνεται ωραία. Το πήρα σε Medium αλλά μου είναι μεγάλο.

3) Ocean Pacific Camper Print Tee Senior (λευκό): Πολύ ωραία υφή του υφάσματος και νορμάλ στάμπα. Νομίζω πως για τα λεφτά της είναι πολύ καλό value. Την πήρα και αυτή σε medium αλλά μου είναι μεγάλη.

4) SoulCal Wave Photo T Shirt: Ωραία υφή του υφάσματος και τρομερή στάμπα. Νομίζω πως θα αντέξει. Την πήρα σε Medium και είναι Medium. Μου κάνει.

5) Soviet Electric Daze T Shirt: Η αγαπημένη μου. Ωραίο tee με νορμάλ ύφασμα το οποίο φαίνεται καλοραμμένο και τρομερή στάμπα. Ελπίζω να κρατήσει. Το πήρα σε Medium και είναι ΚΑΙ αυτό Medium. Μου κάνει.

Παντελόνια:

6α) 2 x Kangol Chinos Mens (Burgundy και Teal): Για τα λεφτά που ζητάνε είναι εξαιρετικά. Τα χρώματα είναι πολύ ωραία και γενικώς το στυλ είναι ωραίο. Έχω κι άλλα δύο τέτοια παντελόνια τα οποία αντέχουν μια χαρά. Το θέμα όμως είναι ο,τι ενώ στα άλλα δύο φοράω 32R (regular μηκος) αυτά δεν μου κάνουν. Μου είναι στενά και στα πόδια και στη μέση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξαν φόρμα. Σε κάποιον 4-5kg λιγότερα από εμένα θαρρώ πως θα του κάνουν.

6β) Kangol Chinos Mens (Navy): Ότι και τα από πάνω αλλά μέγεθος 32L. Ήθελα να το δωρίσω σε φίλο αντιστοίχων διαστάσεων με εμένα απλά επειδή φοβόμουν το μήκος το πήρα L (long) ώστε να το κοντύνει και να το φέρει στα μέτρα του.

<><><><><><><><><><><><><><><>

Οπότε τα 1, 2, 3, 6α, 6β θα επιστραφούν. Αν τα θέλει κάποιος, του κάνουν και είναι από Αθήνα τα πουλάω στην τιμή που τα πήρα χωρίς προφανώς τα μεταφορικά. Την Δευτέρα θα τα διώξω πίσω. Ενδέχεται να επανέλθω με νέα reviews. :P

• Like 2

6α) 2 x Kangol Chinos Mens (Burgundy και Teal): Για τα λεφτά που ζητάνε είναι εξαιρετικά. Τα χρώματα είναι πολύ ωραία και γενικώς το στυλ είναι ωραίο. Έχω κι άλλα δύο τέτοια παντελόνια τα οποία αντέχουν μια χαρά. Το θέμα όμως είναι ο,τι ενώ στα άλλα δύο φοράω 32R (regular μηκος) αυτά δεν μου κάνουν. Μου είναι στενά και στα πόδια και στη μέση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξαν φόρμα. Σε κάποιον 4-5kg λιγότερα από εμένα θαρρώ πως θα του κάνουν.

6β) Kangol Chinos Mens (Navy): Ότι και τα από πάνω αλλά μέγεθος 32L. Ήθελα να το δωρίσω σε φίλο αντιστοίχων διαστάσεων με εμένα απλά επειδή φοβόμουν το μήκος το πήρα L (long) ώστε να το κοντύνει και να το φέρει στα μέτρα του.

Στα Kangol δε διάβασες τις κριτικές;

3) Ocean Pacific Camper Print Tee Senior (λευκό): Πολύ ωραία υφή του υφάσματος και νορμάλ στάμπα. Νομίζω πως για τα λεφτά της είναι πολύ καλό value. Την πήρα και αυτή σε medium αλλά μου είναι μεγάλη.

την έχω και εγώ. Πολύ ωραίο ύφασμα για τα χρήματα της αν και γενικά είναι φαρδιά γραμμή. Μου αρέσει ποιοτικά και άνετα την χαρακτηρίζω vfm.

• Like 1

Τα Tapout μπλουζακια εχουν στενη γραμμή;

Γενικα ποια εχουν στενη γραμμη;(και στα μανίκια)

Εχω δοκιμασει firetrap και τα βρισκω πολυ καλα xs (1.73/58-60kg)

Τα Tapout μπλουζακια εχουν στενη γραμμή;

Γενικα ποια εχουν στενη γραμμη;(και στα μανίκια)

Εχω δοκιμασει firetrap και τα βρισκω πολυ καλα xs (1.73/58-60kg)

τα tapout είναι φαρδιά στις πλάτες γενικότερα, είναι ρούχα για τούμπανους :P

πάρε ένα νούμερο μικρότερο απότι φοράς γενικά

• Like 2

Tα μεταφορικα εχουν παει £24.16; £91.94 Παραγγελια  (12 πραγματα συνολο)

WTF? To μέγιστο ποσο που εχω δώσει σε μεταφορικα σε 3 παραγγελιες που εχω κανει ειναι 15-10€...

Και ηταν μεγαλυτερης αξιας-περιπου ιδιος αριθμος πραγματων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως ήταν βαριά ; Τι πήρες;

Δεν την ολοκληροσα ακομη λογο των μεταφορικων,τωρα αφαιρεσα 2 μπλουζακια και πηγε στα 15€

Συνολο τωρα 10 πραγματα. (85€ χωρις τα μεταφορικα)

Λιγο περιεργο παντως..

Έκανα την παραγγελια για να δουμε ποτε θα ερθει :)

Επεξ/σία από stathis97

Μου ηρθε σε newsletter μια προσφορα πριν κατι μερες. Ισχυει 1λιρα=1ε στις παρακατω μαρκες

http://www.sportsdirect.com/pages/eurooneforone?utm_source=sd-daily-140531&utm_medium=email&utm_campaign=Saturday-Euro-daily

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...