NaGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) τη συγκεκριμένη προσφορά και εγώ απο εδώ την είδα. οι τιμές είναι φανταστικές σε ορισμένα. χτύπησα αυτό http://www.sportsdirect.com/karrimor-tempo-2-mens-running-shoes-211758?colcode=21175837 στα 19,19 όταν πριν μια εβδομάδα είχε 28κάτι. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από NaGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstass99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γνωρίζει κανεις μετα την Βουδαπέστη που λεει απο χθες οτι Ξεκίνησε στο tracking ποτέ έρχονται Ελλάδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIRVANAGRE Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Run14 20% σε προιόντα karimor μεχρι ποτε ισχυει αυτος ο κωδικος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δυστηχώς δεν γνωρίζω,θεωρώ οτι μέχρι τέλος του μήνα θα ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Λοιπόν τα δικά μας έφτασαν !! Το status ακόμα ειναι with courier!! Μια παρατήρηση..... Τα νούμερα παπουτσιών londsdale ειναι ελαφρώς μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ρε παιδες...εσεις που ειστε γνώστες..... ποια ακριβώς ειανι η διαδικασία για την επιστροφή ενός προιόντος? θελω να επιστρεψω το ενα ζευγαρι παπουτσια...γιατι μου ειναι μεγάλο....http://www.sportsdirect.com/donnay-classic-ice-mens-trainers-129005?colcode=12900504 τι ακριβως πρεπει να κανω΄??? αξιζει τον κόπο???? ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψεις παπούτσια αυτού του κόστους. Ζύγισε τα με το κουτί τους σε μια ζυγαριά ακριβείας και δες πόσα gr είναι. Μετά πήγαινε στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ ή στην φόρμα υπολογισμού του κόστους [[[ επιστολή >>> εξωτερικό >>> α' προτεραιότητα >>> συστημένο >>> ακανόνιστα ]]] και δες πόσο θα σου κοστίσει συνολικά. Πρόσθεσε και κάποια γραμμάρια της συσκευασίας που θα τα τυλίξεις. Ενδεικτικά οι τιμές τους Μέσα θα βάλεις συμπληρωμένη τη φόρμα επιστροφής που σου είχαν μαζί με το invoice και έξω θα κολλήσεις το απόκομμα που έχει να κόψεις στο κάτω μέρος της φόρμας αυτής. Έχει αναλυτικές οδηγίες μέσα. Προσωπικά νομίζω πως είναι καλύτερα να τα χαρίσεις σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και του κάνουν είτε να τα πουλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψεις παπούτσια αυτού του κόστους. Ζύγισε τα με το κουτί τους σε μια ζυγαριά ακριβείας και δες πόσα gr είναι. Μετά πήγαινε στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ ή στην φόρμα υπολογισμού του κόστους [[[ επιστολή >>> εξωτερικό >>> α' προτεραιότητα >>> συστημένο >>> ακανόνιστα ]]] και δες πόσο θα σου κοστίσει συνολικά. Πρόσθεσε και κάποια γραμμάρια της συσκευασίας που θα τα τυλίξεις. Ενδεικτικά οι τιμές τους Μέσα θα βάλεις συμπληρωμένη τη φόρμα επιστροφής που σου είχαν μαζί με το invoice και έξω θα κολλήσεις το απόκομμα που έχει να κόψεις στο κάτω μέρος της φόρμας αυτής. Έχει αναλυτικές οδηγίες μέσα. Προσωπικά νομίζω πως είναι καλύτερα να τα χαρίσεις σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και του κάνουν είτε να τα πουλήσεις. Πρώτον να σε ευχαριστήσω παρα πολυ για την απαντηση σου...... δευτερον, και εγω το ιδιο πιστευω....ρωτησα κατι φιλους απο εδω και απο εκει μηπως τα θελουν αυτοι...δεν αξιζει τον κοπο για τα συγκεκριμενα... απλα με αφορμη αυτο.....ηθελα να δω πως γινεται μια επιστροφη. και παλι ευχαριστω.. α και κατι αλλο....σε αυτο που ειχα γραψει καποια ποστακια πιο πανω...τελικα το link που ειχαν δωσει να κανω track ήταν όντως λαθος!!! τα νουμερα ήταν ΑΣΧΕΤΑ..... τα βρηκα πανω στην παραγγελία και είδα την πορεια......οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πρώτον να σε ευχαριστήσω παρα πολυ για την απαντηση σου...... δευτερον, και εγω το ιδιο πιστευω....ρωτησα κατι φιλους απο εδω και απο εκει μηπως τα θελουν αυτοι...δεν αξιζει τον κοπο για τα συγκεκριμενα... απλα με αφορμη αυτο.....ηθελα να δω πως γινεται μια επιστροφη. και παλι ευχαριστω.. α και κατι αλλο....σε αυτο που ειχα γραψει καποια ποστακια πιο πανω...τελικα το link που ειχαν δωσει να κανω track ήταν όντως λαθος!!! τα νουμερα ήταν ΑΣΧΕΤΑ..... τα βρηκα πανω στην παραγγελία και είδα την πορεια......οτι να ναι... Να 'σαι καλά. Όσο για το tracking του δέματος, εγώ πάντα έμπαινα στο λογαριασμό μου και δίπλα από την παραγγελία έχει ένα button "track your order". Ποτέ δεν δημιουργήθηκε θέμα. Για την ιστορία έκανα την πρώτη παραγγελία μου με τα νέα δεδομένα στα μεταφορικά. Προφανώς παραγγείλαμε 3 άτομα οπότε τα μεταφορικά βγήκαν σχετικά φθηνά. Προς το παρόν αυτό που έχω να πω όσον αφορά την ταχύτητα διεκπεραίωσης της παραγγελίας, παραμένουν ταχύτατοι. Έκανα την παραγγελία μου χθες αργά το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι το status της ήταν στο "Awaiting Courier Pickup". Μιλάμε όμως για πολλά πράγματα παραγγελία. Με τα παλιά δεδομένα, Δευτέρα το δέμα θα ήταν σπίτι μου. Για να δούμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο χρονοδιάγραμμα, χθες βράδυ παραγγελία κ είναι σήμερα έτοιμο για αποστολή, υπολογίζω την άλλη Τετάρτη θα παραλάβω. για να δούμε αν τα υπολογίζω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Να 'σαι καλά. Όσο για το tracking του δέματος, εγώ πάντα έμπαινα στο λογαριασμό μου και δίπλα από την παραγγελία έχει ένα button "track your order". Ποτέ δεν δημιουργήθηκε θέμα. Για την ιστορία έκανα την πρώτη παραγγελία μου με τα νέα δεδομένα στα μεταφορικά. Προφανώς παραγγείλαμε 3 άτομα οπότε τα μεταφορικά βγήκαν σχετικά φθηνά. Προς το παρόν αυτό που έχω να πω όσον αφορά την ταχύτητα διεκπεραίωσης της παραγγελίας, παραμένουν ταχύτατοι. Έκανα την παραγγελία μου χθες αργά το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι το status της ήταν στο "Awaiting Courier Pickup". Μιλάμε όμως για πολλά πράγματα παραγγελία. Με τα παλιά δεδομένα, Δευτέρα το δέμα θα ήταν σπίτι μου. Για να δούμε τώρα. ακομα και το track my order ήταν λαθος....εχω κανει πολλες παραγγελιες, πρωτη φορα συμβαινει... οπως και να εχει....το with courier δεν αλλαξε ποτέ , αλλα ήρθαν γρήγορα μπορω να πω...απο πεμπτη...την παρασκευή τα είχαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ακομα και το track my order ήταν λαθος....εχω κανει πολλες παραγγελιες, πρωτη φορα συμβαινει... οπως και να εχει....το with courier δεν αλλαξε ποτέ , αλλα ήρθαν γρήγορα μπορω να πω...απο πεμπτη...την παρασκευή τα είχαμε Ναι κάποιες φορές αλλάζει κάποιες όχι. Το θέμα είναι τι λέει το (σωστό) tracking στη DHL. Θα εκτιμούσα αν κάποιος έμπαινε στον κόπο να αναρτήσει την νέα διαδρομή των δεμάτων μέσω της DHL. Off: Επίσης επειδή ήθελα σε δουλειά να βρίσκομαι έψαξα κάποια καλοστημένη εφαρμογή για tracking διαφόρων δεμάτων και από τις λίγες που δοκίμασα κατέληξα στο track checker. Πλέον μου έρχονται notifications όταν αλλάζει η κατάσταση από το site της DHL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ναι κάποιες φορές αλλάζει κάποιες όχι. Το θέμα είναι τι λέει το (σωστό) tracking στη DHL. Θα εκτιμούσα αν κάποιος έμπαινε στον κόπο να αναρτήσει την νέα διαδρομή των δεμάτων μέσω της DHL. Off: Επίσης επειδή ήθελα σε δουλειά να βρίσκομαι έψαξα κάποια καλοστημένη εφαρμογή για tracking διαφόρων δεμάτων και από τις λίγες που δοκίμασα κατέληξα στο track checker. Πλέον μου έρχονται notifications όταν αλλάζει η κατάσταση από το site της DHL. edw einai to diko mas. to teleutaio.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor house Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλησπερα,θελω να παραγγειλω μερικα t-shirt firetrap,ειμαι 1.85 και 83 κιλα περιπου.Γενικα σε ολα μου τα μπλουζακια φοραω L,τι νουμερο να παραγγειλω τις συγκεκριμενες μπλουζες γιατι διαβασα κατι σχολια κατω απο τις μπλουζες που μιλουσαν για υψος ανω του 1.90 και 90+ κιλα και εγραφαν οτι το Μ τους ταιριαζε μια χαρα.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 όπως έχει υποθεί πολλές φορές σε αυτό το τοπικ γενικά καλό είναι να δίνεις μεγάλη βάση στο feedback διότι είναι χρήστες που έχουν το προϊόν. Να σου πω εγώ κάτι χωρίς να ξέρω ποιο μπλουζάκι θες και χωρίς να ξέρω το γραμμή ακολουθεί δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα