p_under Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 έχω ένα soviet κοντό μανίκι και ένα soulcal μάλλινο μακρύ μανίκι. και τα 2 πολύ καλή ποιότητα σε σχέση με άλλες μάρκες που έχω πάρει από τις 6 παραγγελίες που έχω κάνει γενικά. Σε μέγεθος είναι αυτό που περίμενα ούτε τεράστια ούτε κολλητά. Είμαι 1.75 - 90 κιλά και πήρα Large. Αλλά γενικά ακόμα και ίδιας μάρκας (σε άλλες μάρκες αναφέρομαι) έχω ΔΕΙ μεγάλη διαφορά στα νούμερα, ίσως τεράστια. Καλύτερα να αγοράζεις προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και έχουν σχόλια από κάτω ώστε να έχεις μια ιδέα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ! Απ' ο,τι παρατηρώ στα περισσότερα πλέον δεν υπάρχουν σχόλια. Τα έχουν σβήσει; Τι κατρακύλα είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 έκανα edit το αποπάνω γιατί έγραψα κάτι λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimGk13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω στο θέμα των επιστροφών, καθώς στο Return Policy που έχουν στο site δεν είναι πολύ ξεκάθαροι. Είχα κάνει μια παραγγελία (7 κομμάτια) και θέλω να επιστρέψω τα 2 (το ένα αλλαγή στο νούμερο και το άλλο επιστροφή χρημάτων). Οπότε θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις: α) θα χρεωθώ εγώ για την αποστολή του αλλαγμένου ρούχου στο καινούργιο-σωστό μέγεθος από αυτούς σε μένα? και β) επειδή οι ελληνικές υπηρεσίες δε φημίζονται για την ταχύτητά τους, αν η αποστολή φτάσει ΜΕΤΑ από 7 εργάσιμες εκεί, τί παίζει? Τα κρατάνε? Σου δίνουν παρ'αυτά την επιστροφή τσεκάροντας ημερομηνία αποστολής? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Η δικιά μου τελικά έφυγε σήμερα το απόγευμα! Γέμισε το φορτηγό. :-P με γεια σου φίλε.Εμάς ειναι ακόμα σε κατάσταση with courier. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό ; Φίλε μου αν έρθει η δική σου παραγγελία πες το μας , μήπως πλησιάζει και η δική μας Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opoiosdipote Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Έφυγε και η δικιά σου τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 <p>Έφυγε και η δικιά σου τότε</p> Μαι έφυγε αλλά επειδή δεν δουλεύει το link που μας έστειλαν να κάνουμε track δεν μπορώ να ξέρω που βρίσκεται περίπου Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μαι έφυγε αλλά επειδή δεν δουλεύει το link που μας έστειλαν να κάνουμε track δεν μπορώ να ξέρω που βρίσκεται περίπου Sent from my iPhone using Insomnia αφού σου το έστειλαν βρε, απλά κλίκαρε το να το δεις.... προφανώς αστειεύομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αφού σου το έστειλαν βρε, απλά κλίκαρε το να το δεις.... προφανώς αστειεύομαι :P plaka plaka einai poly ekneuristiko na min ksereis pou vriskontai ta pragmata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Run14 20% σε προιόντα karimor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΙΝΑΡ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Run14 20% σε προιόντα karimor Τι θες να πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι θες να πεις? Λέει ότι βάζοντας τον κωδικό Run14 στο ckeckout έχεις 20% έκπτωση σε προϊόντα karimor.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΙΝΑΡ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Λέει ότι βάζοντας τον κωδικό Run14 στο ckeckout έχεις 20% έκπτωση σε προϊόντα karimor.. Αυτό κατάλαβα κι εγώ, αλλά έχω βάλει στο καλάθι προϊοντα karrimor αξίας 60 ευρώ και όταν βάλω το Run14 στο checkout, μου βγάζει μήνυμα "Run14 - Your basket does not meet the requirements of this voucher." ότι το καλάθι μου δεν πληροι τις προϋποθέσεις του παρόντος δελτίου. Μήπως πρέπει να έχω μόνο προϊοντα karrimor? Και επίσης, που βλέπουμε τους κωδικούς εκτός από εδώ http://www.vouchercodes.co.ukπου όμως δεν έχει κάτι αυτή την περίοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μόνο απο τα running προιόντα karrimor αφαιρεί το 20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΙΝΑΡ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μόνο απο τα running προιόντα karrimor αφαιρεί το 20% Ευχαριστώ! Πού μπορεί να δει κάποιος τέτοιες προσφορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα