Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^questioner

Σωστά.Επίσης,κάποιος ανέφερε ότι η αύξηση μπορεί να είναι λόγω εορτών.Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι έχω ξαναδιαβάσει παλιότερα να έχει αυξήσει τα μεταφορικά και πάλι φωνάζαμε κτλ.Θυμάται κάποιος άλλος πιο σίγουρα να έχει ξαναγίνει έτσι για κάποιο διάστημα;

Μηπως ήταν τα Χριστούγεννα αυτό; Σίγουρα έχει ξαναγίνει και τα είχαν μειώσει πάλι. Βέβαια ποτέ δεν είχαν αλλάξει τον τρόπο αποστολής ο οποίος μάλλον ήρθε για να μείνει, δυστυχώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχώς, expired!

ρε πούστη μου, με το 15ευρω καπέλο πάντως, το παρακάνουν...

Edit:

Το χειρότερο όλων είναι ότι από τα 15 ευρώ, στα 29 ευρώ, το μεταφορικό, πάει ΠΟΛΥ γρήγορα, με πολύ μικρότερη παραγγελία από ότι τις προαλλες...

Νομίζω ότι μόλις έγραψα την τελευταία μου παραγγελία, με εκνευρισαν ιδιαίτερα...

Επεξ/σία από antreaslam

Τράτζικ...Μία τεράστια απογοήτευση....Θα κάνω σήμερα την παραγγελία μου,αφού μου είχαν ζητήσει κι άλλα άτομα διάφορα πραγματάκια και δε μπορώ να μην τους τα πάρω αλλά ίσως να είναι κι η τελευταία έτσι όπως τα έκαναν...Και 10 μέρες και πανάκριβα μεταφορικά...Πλέον, συμφέρει μόνο όταν έχεις πολλούς συνεταίρους να μοιραστούν τα μεταφορικά...Θα βγάζουμε ανακοίνωση εδώ, να βρίσκουμε συνέταιρο..Κρίμα..Ελπίζω να τα ξαναμειώσουν και μάλιστα, σύντομα...

• Like 1

Καλημέρα αγόρια και κορίτσια!

Πλέον αγορές μόνο όταν βγαίνει κουπόνι με δωρεάν μεταφορικά, διαφορετικά είναι ασύμφορο.

Με τα λόγια,μάλλον,δεν καταλαβαίνουν.Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα,δηλαδή να σταματήσουμε τις παραγγελίες.

Μόνο στα λεφτά τους χτυπάς αυτούς,εκεί θα πονέσουν και θα ενδιαφερθούν σίγουρα.

• Like 1

και εκεί που έλεγα να κάνω την πρώτη μου παραγγελία ,από τα 10 ευρώ που μου έβγαζε πριν λίγες μέρες ,τώρα με λιγότερα πράγματα 30 ευρώ :blink:

αν είναι δυνατόν....τι γκαντεμιά είναι αυτή

αναβάλετε επ αόριστον...30 δεν τους σκάω

αυτό ακριβώς. δεν είναι ότι αύξησαν 50% το ελάχιστο μεταφορικό, είναι ΚΑΙ ότι μείωσαν ιδιαίτερα τον όγκο που "απαιτείται" για να πας στην επόμενη χρέωση μεταφορικού.

Επειδή έχω φτάσει παραγγελία στα 30 ευρώ παλαιότερα, ήθελα 4-5 ζευγάρια παπούτσια, και περίπου άλλα 80 τεμάχια, για να ξεκινήσει το 30ευρω. Χθες, με 15 τεμάχια (Απο τα οποία 2 ζευγάρια παντόφλες και μόνο ένα ζευγαρι παπουτσια), εφτασε 30ευρω....
Απλά δε νομίζω να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός της αποχής...

• Like 1

Προσωπικά σαν πελάτης έχω διαλέξει να απέχω. Μόλις βρω χρόνο θα τους στείλω και ένα περιεκτικό mail. Από εκεί και πέρα αναμένω. Αν τα αλλάξουν καλώς. Αν δεν τα αλλάξουν, πάλι καλώς.

• Like 3

Χωρις να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαόλου, να πω πως παλιά (4 χρόνια πρίν) τα μεταφορικά ήταν κάπου 44€  (αεροπορικώς).

Μιλάμε για μια ιδιωτική εταιρία που προφανώς έχει δείκτες εξόδων και ικανοποίησης πελάτη . 

Προφανώς ξέρουν ότι με αύξηση μεταφορικών , θα κερδίσουν σε έξοδα αλλά θα χάσουν σε παραγγελίες . 

Για να το αυξήσουν κάτι δεν τους έβγαινε .

Θα δούμε που θα ισορροπήσει. 

Προσωπικά θα περιμένω ή θα μαζέψω παραγγελία όπως παλιά με 30 άτομα... :-D

Χωρις να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαόλου, να πω πως παλιά (4 χρόνια πρίν) τα μεταφορικά ήταν κάπου 44€  (αεροπορικώς).

Μιλάμε για μια ιδιωτική εταιρία που προφανώς έχει δείκτες εξόδων και ικανοποίησης πελάτη . 

Προφανώς ξέρουν ότι με αύξηση μεταφορικών , θα κερδίσουν σε έξοδα αλλά θα χάσουν σε παραγγελίες . 

Για να το αυξήσουν κάτι δεν τους έβγαινε .

Θα δούμε που θα ισορροπήσει. 

Προσωπικά θα περιμένω ή θα μαζέψω παραγγελία όπως παλιά με 30 άτομα... :-D

Φίλε liakjim, για 4 χρόνια πριν δε γνωρίζω, αλλά 2 χρόνια πριν που ξεκίνησα αγορές στο SD, η ισοτιμία λίρας-ευρώ ήταν για αρκετούς μήνες στο 1:1 οπότε για μεγάλες παραγγελίες συνέφερε κι ας είχε αυξημένα μεταφορικά.

Μετά ανέβηκε η ισοτιμία αλλά μειώθηκαν τα μεταφορικά και το τελευταίο 6μηνο περίπου τα μεταφορικά ανεβοκατεβαίνουν, οι μέρες παράδοσης αυξήθηκαν και μάλλον αυτό οφείλεται σε αδέξιες κατ'εμέ προσπάθειες να εκμεταλευτούν τον πελάτη που δεν 'ψάχνεται'  και / ή  εν όψει εορτών θα κάνει αναγκαστικά τις αγορές του, όπως η vasilenia πιο πάνω, για να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους τους.

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι αποχή με υπομονή και επιμονή. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει αδιαμαρτύρητα, στο παρελθόν άλλωστε η πίεση έφερε αποτέλεσμα.

Στους 2 φίλους μου πάντως που μου παρήγγειλαν από ένα ζευγάρι παπούτσια έκαστος, τους είπα να περιμένουν όπως θα περιμένω κι εγώ.

• Like 5

μάλλον δίνει άλλο κωδικό σε όποιον μπαίνει γι'αυτο δείχνει expired!από εδώ πήρα το 10%...http://www.vouchercodes.co.uk/sportsdirect.com?rc=1846036  .πατάτετο πορτοκαλί πλαίσιο.

Ευχαριστούμε πολυ για την ενημέρωση. Την αξιοποίησαμε δεόντως. Πώς ενημερώνεσαι για τις προσφορές? Έχεις κάνει κάποια εγγραφή κάπου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...