ΑΙΝΑΡ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ρε παιδια τα μεταφορικα ειναι οτι να ναι . Μου κατσανε ενα καπελο 30 ευρω. Ειναι αρκετα ρουχα αλλα οχι τοσα ωστε να ζητουν μια περιουσια . Ναι τώρα μόλις το διαπίστωσα κι εγώ. Από 15 ευρώ 30 για τα ίδια πράγματα? Μήπως είναι πάρα πολλά? Κωδικός για -10% για αγορές πάνω απο 60 ευρώ 10OFFVCFXC4 Δοκίμασα τον κωδικό στο πεδίο "Enter Voucher Code" αλλά βάζει ότι έχει λήξει. Πότε τον χρησιμοποίησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sneakerhead83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Κωδικός για -10% για αγορές πάνω απο 60 ευρώ 10OFFVCFXC4 Δυστυχώς ο συγκεκριμένος κωδικός έληξε, αν κάποιος έχει υπ'όψιν άλλο ας τον γράψει, Αλλά κι αυτό με τα μεταφορικά τους πια, δεν καταλαβαίνω, λόγω εορτών ίσως ; Στο πεδίο Delivery Costs πάντως, εξακολουθεί να γράφει Greece 14,99 (τιμή εκκίνησης), στο checkout όμως 29 ευρώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 τι παιζει ρε παιδια με τα νουμερα σε μπλουζακια των εταιριων: slazenger,lee cooper,firetrap? στα σχολια που διαβαζω αλλοι λενε ενα νουμερο μικροτερο για τα firetrap αλλοι οτι πανε κανονικα, τι λετε; αν εχετε εμπειρια με καποια απο τις παραπανω εταιριες γιατι θα παραγγειλω σημερα αυριο, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αλλά κι αυτό με τα μεταφορικά τους πια, δεν καταλαβαίνω, λόγω εορτών ίσως ; Στο πεδίο Delivery Costs πάντως, εξακολουθεί να γράφει Greece 14,99 (τιμή εκκίνησης), στο checkout όμως 29 ευρώ ! Πριν από 1,5 μήνα, που παράγγειλα εγώ και πολλοί άλλοι, και ίσως και πολύ αργότερα, είχε ελάχιστο κόστος μεταφορικών, για Ελλάδα, 8,33 λίρες και τώρα το ανέβασε αυθαίρετα στις 12,49 λίρες, δηλαδή αύξηση κατά 50% (!!!). Ανέβηκε τόσο πολύ το κόστος της οδικής μεταφοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το κάνουν πολύ συχνά αυτό. Το θέμα είναι πως πλέον το συγκεκριμένο μαγαζί έχει γίνει ασύμφορο με τόσα μεταφορικά και τέτοια ταχύτητα αποστολής. Έχω να ψωνίσω από πολύ πριν αλλάξει ο τρόπος αποστολής. Δεν βρίσκω λόγο πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Και το amazon.co.uk από προχθές αφενός έχει δωρεάν μεταφορικά μόνο για UK και Ιρλανδία,αφετέρου σχεδόν διπλασιάστηκε το κόστος για μια αποστολή 5kg για Ελλάδα. Μάλλον τα courier ανέβασαν τις τιμές τους. Και για την Ελλάδα το κόστος είναι αρκετά υψηλότερο για αποστολές εκτός Αθηνών, αφού η DHL π.χ. αναθέτει σε άλλο courier (speedex) την παράδοση. Μάλλον θα αυξήθηκαν αρκετά οι εκτός Αθηνών παραγγελίες, επίσης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδιά όντως...Και 10 μέρες να φτάσουν και 29 ευρώ μεταφορικά, πάει πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Και το amazon.co.uk από προχθές αφενός έχει δωρεάν μεταφορικά μόνο για UK και Ιρλανδία,αφετέρου σχεδόν διπλασιάστηκε το κόστος για μια αποστολή 5kg για Ελλάδα. Μάλλον τα courier ανέβασαν τις τιμές τους. Και για την Ελλάδα το κόστος είναι αρκετά υψηλότερο για αποστολές εκτός Αθηνών, αφού η DHL π.χ. αναθέτει σε άλλο courier (speedex) την παράδοση. Μάλλον θα αυξήθηκαν αρκετά οι εκτός Αθηνών παραγγελίες, επίσης... Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι, αφού το αγγλικό Amazon περιόρισε τα δωρεάν μεταφορικά μόνο για Αγγλία-Ιρλανδία, καλά κάνει το SD και ανεβάζει 50% τα μεταφορικά για την Ελλάδα; Με αυτή τη λογική μας φορτώνουν τόσα χρόνια με αυξήσεις στην καθημερινή μας ζωή και τις ανεχόμαστε χωρίς αντίδραση. Με την ευκαιρία, δεν είδα να ανεβάζουν 50% οι ελληνικές εταιρείες courier, όπως ισχυρίζεσαι στα επιχειρήματά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι, αφού το αγγλικό Amazon περιόρισε τα δωρεάν μεταφορικά μόνο για Αγγλία-Ιρλανδία, καλά κάνει το SD και ανεβάζει 50% τα μεταφορικά για την Ελλάδα; Με αυτή τη λογική μας φορτώνουν τόσα χρόνια με αυξήσεις στην καθημερινή μας ζωή και τις ανεχόμαστε χωρίς αντίδραση. Με την ευκαιρία, δεν είδα να ανεβάζουν 50% οι ελληνικές εταιρείες courier, όπως ισχυρίζεσαι στα επιχειρήματά σου. Για χαλάρωσε λίγο, γιατί δεν παρέθεσα επιχειρήματα, αλλά γεγονότα και υποθέσεις ως προς το τι συνέβη. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι σχεδόν ταυτόχρονα Amazon και SD αναθεωρούν την πολιτική κοστολόγησης μεταφορικών. Ούτε είναι τυχαίο ότι και η UPS και η DHL στέλνουν πλέον οδικώς και όχι αεροπορικώς στη χώρα μας. Και σε εμένα δεν αρέσει η μείωση επιλογών που θα έχω, αλλά το αν οι αυξήσεις γίνονται δεκτές ή όχι είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Προσωπικά, όταν το Amazon κατήργησε τα δωρεάν μεταφορικά, σταμάτησα να αγοράζω από εκεί για κάποιο μεγάλο διάστημα και στη συνέχεια έκανα ελάχιστες αγορές προϊόντων που είτε δεν υπήρχαν στην Ελλάδα, είτε η διαφορά τιμής ήταν μη αμελητέα. Το ίδιο θα έκανε φαντάζομαι μεγάλη μερίδα πελατών. Τελικά το Amazon όχι μόνο δεν επανέφερε τα δωρεάν μεταφορικά, αλλά τα κατήργησε και στην υπόλοιπη μισή Ευρώπη και τα διπλασίασε σχεδόν στην Ελλάδα. Γιατί; Επειδή θέλει να χάσει ή να δυσαρεστήσει την πελατειακή του βάση; Δε νομίζω... Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Sportsdirect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 :huh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι, αφού το αγγλικό Amazon περιόρισε τα δωρεάν μεταφορικά μόνο για Αγγλία-Ιρλανδία, καλά κάνει το SD και ανεβάζει 50% τα μεταφορικά για την Ελλάδα; Με την ευκαιρία, δεν είδα να ανεβάζουν 50% οι ελληνικές εταιρείες courier, όπως ισχυρίζεσαι στα επιχειρήματά σου. Το που τα είδες εσύ να τα γράφει αυτά στο ποστ του ο aiadas,και ειδικά το δεύτερο (και είδες και επιχειρήματα κιόλας),με ξεπερνάει πραγματικά.Προσεκτικότερο διάβασμα ή δεύτερη ανάγνωση,βοηθάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ούτε είναι τυχαίο ότι και η UPS και η DHL στέλνουν πλέον οδικώς και όχι αεροπορικώς στη χώρα μας. Και σε εμένα δεν αρέσει η μείωση επιλογών που θα έχω, αλλά το αν οι αυξήσεις γίνονται δεκτές ή όχι είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος παραπάνω που επικοινώνησε με την DHL, συνεχίζει να υφίσταται express shipping απλά το SD άλλαξε/υποβίβασε τον τρόπο αποστολής προφανώς λόγω κόστους. Το αρνητικό σε όλα αυτά είναι ο,τι όχι απλά υποβίβασε την υπηρεσία αλλά κράτησε και έπειτα αύξησε το κόστος των μεταφορικών για τον τελικό πελάτη. Εκτός κι αν με τις νέες αυξήσεις επέστρεψε ξανά το express shipping (1-3 εργάσιμες), κάτι που δεν νομίζω. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziwr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Γεια σας κι από μένα.σε παραγγελία που έκανα 31/3 πλήρωσα 10 ευρώ μεταφορικά.σε παραγγελία που πήγα να κάνω εχθές χρεώθηκα 28.99.σε διαμαρτηρία μου γι'αυτή τη μεγάλη αυξηση σε 4μέρες πήρα αυτή την απάντηση. "I am sorry but we are unable to change the order once it as been placed , sorry for any inconvenience caused. Kind Regards,Susan Snowdon," επίσης 10% έκπωση με κουπονι 10OFFVCGJ4M για κάθε 50 λίρες αν δεν κάνω λάθος, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ^questioner Σωστά.Επίσης,κάποιος ανέφερε ότι η αύξηση μπορεί να είναι λόγω εορτών.Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι έχω ξαναδιαβάσει παλιότερα να έχει αυξήσει τα μεταφορικά και πάλι φωνάζαμε κτλ.Θυμάται κάποιος άλλος πιο σίγουρα να έχει ξαναγίνει έτσι για κάποιο διάστημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τώρα είδα το κατάλογο με τα μεταφορικά κόστη ανά χώρα http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/etailfaqs/worldwidedeliverycosts , πλέον το κόστος ανέρχεται στις 12,49 Λίρες (14,99€) και από το πίνακα παρατηρώ ότι είναι από τα ακριβότερα της Ευρώπης! (εκτός από Κύπρο 16,79€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα