NaGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 στο αγγλικό DHL υπάρχουν 2 αριθμοί ο ένας που λεεί waybill και ένα δεύτερος που φανερώνεται όταν πατήσεις το κόκκινο σταυρουδάκι δίπλα απο 1 pieces. για δώσε τους και αυτό μήπως το βρούνε έτσι.
splanis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE !!!!!!!! ξέρουμε με ποια κούριερ έρχεται επαρχία (ή ΕΛΤΑ?)
leonkgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους , Σε μια παραγγελία που έκανα απο sportsdirect είχα το εξής θέμα . Παρήγγειλα το νούμερο 10.5 αλλά εγώ εννοούσα το US , γιατί πατώντας και στο σχετικό ερωτηματικό με το πινακάκι για τα νούμερα, γράφει ότι σε nike shoes mens adults το 10.5 us αντιστοιχεί σε 10uk , αλλά δεν υπάρχει αντοιστιχο 10 us οπότε λέω το μόνο 10.5 που υπάρχει θα είναι το us . και αυτοί μου στείλανε 11.5 us το οποίο όμως πάνω στο παπούτσι γράφει αντίστοιχο 10.5 uk . δηλαδή διαφορετική αντιστοιχία από ότι γράφει το πινακάκι στο site. τώρα τι κάνουμε . τους έστειλα μυν. για να το αλλάξω , αλλά πιο να παραγγείλω ? θέλω σίγουρα 10.5 us . Και με τα έξοδα ? πόσα είναι ? κάπου είχα διαβάσει 15 € , ισχύει? αν και δεν θεωρώ οτι πρέπει να τα πληρώσω διότι δεν το βλέπω σαν λάθος μου . συμβουλές ? γνώμες ? ευχαριστώ ... Και προσοχή με τα νούμερα .... που παραγγέλνετε εννοώ....
gavros10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ανθρωπος μεσα στην DHL στο αεροδρομιο που ειπε οτι ακομα ερχονται σακουλες του sportsdirect με αεροπλανα
christos_0b Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους , Σε μια παραγγελία που έκανα απο sportsdirect είχα το εξής θέμα . Παρήγγειλα το νούμερο 10.5 αλλά εγώ εννοούσα το US , γιατί πατώντας και στο σχετικό ερωτηματικό με το πινακάκι για τα νούμερα, γράφει ότι σε nike shoes mens adults το 10.5 us αντιστοιχεί σε 10uk , αλλά δεν υπάρχει αντοιστιχο 10 us οπότε λέω το μόνο 10.5 που υπάρχει θα είναι το us . και αυτοί μου στείλανε 11.5 us το οποίο όμως πάνω στο παπούτσι γράφει αντίστοιχο 10.5 uk . δηλαδή διαφορετική αντιστοιχία από ότι γράφει το πινακάκι στο site. τώρα τι κάνουμε . τους έστειλα μυν. για να το αλλάξω , αλλά πιο να παραγγείλω ? θέλω σίγουρα 10.5 us . Και με τα έξοδα ? πόσα είναι ? κάπου είχα διαβάσει 15 € , ισχύει? αν και δεν θεωρώ οτι πρέπει να τα πληρώσω διότι δεν το βλέπω σαν λάθος μου . συμβουλές ? γνώμες ? ευχαριστώ ... Και προσοχή με τα νούμερα .... που παραγγέλνετε εννοώ.... Βεβαιως και ειναι δικο σου το λαθος , ολα τα νουμερα ειναι UK ο αντιστοιχος πινακας ειναι για να σε βοηθησει να βρεις το σωστο νουμερο σε UK. Τωρα για επιστροφες δεν ξερω καθως προτιμω παντα να το ψαξω λιγο καλυτερα στην αρχη πριν την παραγγελια παρα να τρεχω μετα , αν ειχες διαβασει ποιο προσεκτικα το τοπικ δεν θα ειχες κανει αυτο το ευκολο λαθς με τα νουμερα.
NaGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 o Πίνακας μεγεθών για τα Nike στο site είναι αυτός [table][Adult's Footwea]Uk: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13USA (Mens): 6.5 7.5 8.5 9.5 10.5 11.5 12.5 13.5USA (Wms): 6.5 7.5 8.5 9.5 10.5 11.5 12.5 13.5Euro: 37.5 38.5 39 41 42.5 44 45 46 47.5 48.5[/table] θα ήταν προτιμότερο να κάνεις την αντιστοιχία uk<->eu δλδ αν φοράς 44 θα πάρεις 9uk αν φοράς 45 θα πάρεις 10 uk. αν έχεις κάποιο nike παπούτσι, στο μέσα μέρος της γλώσσας έχει ένα πινακάκι που αρκετές φορές λέει το νούμερο και σε uk. συμβουλέψου το και αυτό αν γίνεται. πάντως το ίδιο είχε συμβεί και σε εμένα. μου έστειλαν μισό νούμερο πάνω (παρόλο που δεν υπήρχε καν σαν επιλογή) το κράτησα μόνο και μόνο επειδή μου ήταν οριακά μεγαλύτερο και φοβήθηκα οτι το κανονικό μου νούμερο ίσως να ήταν οριακά μικρό.
hamer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ποσο καιρο κανουν να στειλουν την παραγγελία , εχω παραγγείλει απο order date/time 24th Mar 2014 23:17 και ακομα ειναι Processing Η ετοιμασία ποσο κραταει δικαιολογει 2-3 μερες ή υπαρχει καποιο προβλημα ? Παντως οσα παρήγγειλα ηταν διαθέσιμα
Questioner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ποσο καιρο κανουν να στειλουν την παραγγελία , εχω παραγγείλει απο order date/time 24th Mar 2014 23:17 και ακομα ειναι Processing Η ετοιμασία ποσο κραταει δικαιολογει 2-3 μερες ή υπαρχει καποιο προβλημα ? Παντως οσα παρήγγειλα ηταν διαθέσιμα Έχει τύχει να σταλούν την επόμενη μέρα μετά την παραγγελία αλλά έχει τύχει να σταλούν και μετά από 2 μέρες. Αν ήταν όλα διαθέσιμα λογικά σήμερα ή αύριο θα τα δώσουν στον courier.
makislegr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Έκανα μια παραγγελία 1 Φλεβάρη 100€ με ένα ζευγάρι παπούτσια Nike, Everlast και LA GEar φορμες. Ήρθαν μέσα στη εβδομάδα αλλά .... Τρύπια τα παντελόνια, με σκισμένες συσκευασίες και σχετικά βρώμικα! Τα παντελόνια κατά την άποψη της συζύγου είχαν τρυπήσει από αφαίρεση κάποιας καρτέλας(?) Μπήκα στην διαδικασία επιστροφής (Issue: I believe an item is faulty?) αλλά η απάντηση ήταν η κλασσική You need to follow our normal returns procedure and return the unwanted items back to us. Please include a copy of your invoice and the reason why you are returning the items. οπότε με κόστος γύρω στα 25 ευρώ όπως μου είπαν στο ταχυδρομείο δεν μπήκα καν στον κόπο.
nfeel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πάλι άξιζε. Θα έπαιρνες 75€ πίσω αν όχι 100. Αν είναι όπως τα περιγράφεις θα στο έδιναν όλο το ποσό!
Questioner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εννοείται πως αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν θα επέστρεφαν ολόκληρη την αξία + μεταφορικά. Tip: Καλό είναι σε οτιδήποτε αξίας παραλαμβάνετε από το εξωτερικό να τραβάτε βίντεο στο unboxing έτσι ώστε σε περίπτωση ελλατωματικού να έχετε την απόδειξη ο,τι δεν το προκαλέσατε εσείς. Μπορεί να ακούγεται αστείο και διεστραμμένο αλλά με έχει σώσει.
stathis97 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 22nd Mar 2014 18:36 εγινε η παραγγελια. 3η παραγγελια απο το sportdirect σε ολες μεχρι τωρα ευχαριστημενος και παραγγελια με παραγγελια το ποσο της παραγγελιας αυξανεται
mobile_32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Έκανα μια παραγγελία 1 Φλεβάρη 100€ με ένα ζευγάρι παπούτσια Nike, Everlast και LA GEar φορμες. Ήρθαν μέσα στη εβδομάδα αλλά .... Τρύπια τα παντελόνια, με σκισμένες συσκευασίες και σχετικά βρώμικα! Τα παντελόνια κατά την άποψη της συζύγου είχαν τρυπήσει από αφαίρεση κάποιας καρτέλας(?) Μπήκα στην διαδικασία επιστροφής (Issue: I believe an item is faulty?) αλλά η απάντηση ήταν η κλασσική You need to follow our normal returns procedure and return the unwanted items back to us. Please include a copy of your invoice and the reason why you are returning the items. οπότε με κόστος γύρω στα 25 ευρώ όπως μου είπαν στο ταχυδρομείο δεν μπήκα καν στον κόπο. Υποτίθεται ότι όταν στέλνεις πίσω ολόκληρη τη παραγγελία σου επιστρέφουν το ποσό + τα μεταφορικά. Προσωπικά θα τα έστελνα όλα πίσω και θα ζήταγα επιστροφή ποσού + φωτοτυπία αποδείξεις από τα ΕΛΤΑ.Επίσης δείτε τη λέει η Ε.Ε για τις εξ αποστάσεως αγορές: http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/online-shopping/faq/index_el.htm Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από mobile_32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα