theo93 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 έχετε βρει κανένα κουπόνι για μειωμένα μεταφορικά ?
splanis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ξέρει κανείς ποια είναι η σύντομη και ποια η αργή διαδρομή... εμένα μέχρι στιγμής είναι Leeds-Gatwick-Linz (Austria)
Questioner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ξέρει κανείς ποια είναι η σύντομη και ποια η αργή διαδρομή... εμένα μέχρι στιγμής είναι Leeds-Gatwick-Linz (Austria) Πηγαίνει με τη νέα διαδρομή (αργή).
liakjim Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ξέρει κανείς ποια είναι η σύντομη και ποια η αργή διαδρομή... εμένα μέχρι στιγμής είναι Leeds-Gatwick-Linz (Austria) Ίδια πορεία και εμένα. Λες να είναι και των μας εκεί μέσα? 18/3 παραγγελία 19/3 Leeds 21/3 Gatwick 22/3 Linz
splanis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 λογικά ναι 5 Departed Facility in LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 02:56
p_under Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ήρθε σήμερα η παραγγελία. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα απλώς ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Μίλαγα με το παιδί από την DHL και μου λέει πως η εταιρεία δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα στέλνουν express με αεροπλάνο απλώς για να μειώσει το κόστος η εταιρεία τα στέλνει οδικώς.. Τα έξοδα αποστολής βέβαια στο sportdirect δεν έχουν υποστεί καμία μείωση ... γεγονός που πρέπει να γίνει imo. 1
liakjim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ίδια πορεία και εμένα. Λες να είναι και των μας εκεί μέσα? 18/3 παραγγελία 19/3 Leeds 21/3 Gatwick 22/3 Linz όταν φτάσεις πες μου ! Τα ζώα μου αργά. 24/3 -> Budapest 2 μέρες για 367km...
splanis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 και μένα Βουδαπέστη... ξέρει κανείς τον επόμενο προορισμό και πόσο κάνει περίπου να φτάσει Ελλάδα από Βουδαπέστη?
arma1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απο βουδαπεστη πηγαινουν Αθηνα, δυο μερες υπολογισε, πρεπει να περνανε καλα εκει στην Βουδαπεστη, ολο γουστα θα ειναι αυτοι που τα φερνουν
astarte95 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 παιδια αν ξερει καποιος ας βοηθησει please εχω παραγγειλει περιπου εδω και μια εβδομαδα.Μου εδωσαν tracking number αλλα οταν τ χρησιμοποιουσα στην σελιδα του DHL το εβγαζε λαθος.Εστειλα μηνυμα στο sportsdirect κ μου ειπαν οτι αλλαξε και μου εδωσαν καινουργιο.Ειδα οτι η παραγγελια ειναι Αθηνα απο την παρασκευη και ζηταν να επικοινωνησω γιατι δν εχουν επαρκη στοιχεια του παραληπτη.Μου εκλειψαν το κινητο πριν κανα δυο μερες οποτε ο αριθμος που τους ειχα δωσει δεν ισχυει.Πηρα σημερα στην dhl και μου ζητησαν κωδικο αποστολης.Ωστοσο στα μηνυματα απο το sports direct δεν υπαρχει κατι εκτος απο το tracking number και τον αριθμο παραγγελιας.Αλλα με αυτα μου λενε οτι δεν μπορουν να το βρουν.Ποιος ειναι ρε παιδια ο κωδικος αποστολης?Εσεις ειχατε λαβει καποιο μηνυμα με τετοιο κωδικο?
Questioner Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Όταν η DHL σου ζητάει τον αριθμό αποστολής σου ζητάει το νέο tracking number που σου έδωσαν από το SD μέσω του οποίου βλέπεις ο,τι το δέμα σου είναι ήδη στην Αθήνα. Δίνοντάς τους αυτό, θα δουν και οι ίδιοι ο,τι το δέμα σου είναι Αθήνα και θα συνεννοηθείτε για το πως θα το παραλάβεις. Συνεπώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπορείς να κάνεις track εσύ το δέμα σου επιτυχώς και εκείνοι να μην μπορούν με το ίδιο tracking number.
astarte95 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μα και εγω αυτο νομιζα.Και αυτο τους ελεγα αλλα επεμεναν οτι δεν ειναι αυτο.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα