nfeel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έτσι ακριβώς. Έχω και εγώ παραγγελία σε εξέλιξη, έρχεται μέσω Βουδαπέστης και είμαι στις 6 μέρες (σήμερα έφυγε από Βουδαπέστη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 οι τελευταιες παραγγελιες που εχω κανει (μεσα σε ενα μηνα) ερχονται απ οτι ολα δειχνουν με τα ποδια, τριτη μερα βουδαπεστη κ περιμενουμε, εκει που ερχοντουσαν σε 3 με 4 μερες τωρα ισως κανει και μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 με αγχώσατε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 με αγχώσατε τώρα Mην άγχεσαι καθόλου - για Αθήνα κάνουν maximum 9 μέρες (+1 αν μένεις στην επαρχία). Όπως ξαναείπα, εμένα η τελευταία έκανε 7 μέρες,οπότε θα έχεις τα πραγματάκια σου για την εκδρομή σου! εγώ παντως, που το τελευταιο δίμηνο, έχω συνολικά 7 παραγγελίες, όλες έκανα από 6 ως 9 ημέρες (όχι εργάσιμες). Και όλες, από leeds, πήγαν στανταράκι βουδαπέστη, και ίσως και βρυξέλλες οι περισσότερες, πριν να έρθουν Αθήνα. Vasilenia, το Link για τα σφουγγαρια, παραπέμπει σε μπόξερ! Επίτηδες το έκανα, με απώτερο σκοπό να παραπλανήσω τον κόσμο ώστε να παίρνουμε μόνο εσύ κι εγώ αυτά τα καταπληκτικά σφουγγαράκια!!! χεχεχε.... (το διόρθωσα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 track πως κάνουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 6) Μποξεράκια Lonsdale = 2.15 : http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-pack-boxers-mens-422196?colcode=42219691 Πήραμε το σετ "μαύρο-φλούο πράσινο" κι είναι πολύ όμορφα. Μας έκανε εντύπωση η προσοχή στη λεπτομέρεια (το λιονταράκι δεν είναι απλά τυπωμένο αλλά 3d σιλικόνη) καθώς επίσης και το κουτί του το οποίο είναι ακριβής κατασκευής κι αυτές οι 2 λεπτομέρειες καθιστούν τα 2 μποξεράκια που τα παίρνουμε 2-3 ευρώ, ένα αξιοπρεπέστατο δώρο το οποίο φαίνεται σα να κόστισε 15-20 ευρώ. Όσον αφορά το νούμερο, περιμένουμε να τα πλύνω για να τα φορέσει αλλά δείχνει να του πάνε. Και το S πιστεύω ότι θα του έκανε βέβαια γιατί έχουν στενή φόρμα. Κρίμα που δεν έχει L και XL στα ωραία αυτά χρωματάκια - θα παίρναμε για δωράκια. 7) λίιιιγα ακόμα σφουγγαράκια = 0.59 : http://www.sportsdirect.com/team-massage-sponge-849027?colcode=84902708 Τα έχω ξανασχολιάσει αφού έχουμε ξαναπάρει. Πολύ πυκνά, με κορδελίτσα με το όνομα της ομάδας και βεντούζα. Έχουμε πάρει 1 σωρό και θα ξαναπάρουμε! Από βδομάδα, θα κάνω άλλη μία παραγγελία ( κυρίως παιδικά ρουχάκια για πασχαλινά δωράκια) κι είδα και κάποια ωραία είδη κηπουρικής (π.χ 2 ψαλίδες με 5 ευρώ), τα οποία δεν είχα ξαναψάξει αλλά τώρα που ανοίγει ο καιρός, χρειάζονται! Δες και αυτά http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-pack-trunk-mens-422197?colcode=42219703 τα lonsdale με 2,15€/2 τεμάχια, είναι πολύ καλά και με ωραία συσκευασία για δώρα. Περιμένω να ξανα βγάλει σε αυτή τη τιμή και τα άλλα χρώματα και μεγέθη για να κάνω μια "μαζική" παραγγελία :-D . Τα σφουγγαράκια όντος πολύ καλά. Αν δεν κάνω λάθος το Πάσχα φέτος συμπίπτει χρονικά με αυτό των καθολικών, οπότε όπου να ναι θα βγάλει προσφορές λόγω Πάσχα (θέλω να πάρω και εγώ δώρα για τα ανίψια) την έκανα και γω την παραγγελία μόλις... φεύγω για πενθήμερη στις 31 του μηνός και ελπίζω να έχουν έρθει μέχρι τότε τα πράγματα... που ακριβώς πηγαίνω για track? και για την ιστορία αυτά που παρήγγειλα: 2) http://www.sportsdirect.com/donnay-start-mens-canvas-shoes-249002?colcode=24900222 τύπου all star της πλάκας... και μούφα να ναι 6 ευρώ είναι δε πειράζει.. 3) http://www.sportsdirect.com/firetrap-she-wolf-t-shirt-mens-594621?colcode=59462101 μπλούζα Πήρα αυτά τα lee cooper παπούτσια που είναι το ίδιο στιλ και με τα ίδια χρήματα και ήταν πολύ καλά. Ωραία "μάτια" έχει η κοπέλα στη τρίτη εικόνα στη μπλούζα :P :P . track πως κάνουμε?? Από το προφίλ σου. Διάβασε και στο site και στα προηγούμενα post εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δες και αυτά http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-pack-trunk-mens-422197?colcode=42219703 τα lonsdale με 2,15€/2 τεμάχια, είναι πολύ καλά και με ωραία συσκευασία για δώρα. Περιμένω να ξανα βγάλει σε αυτή τη τιμή και τα άλλα χρώματα και μεγέθη για να κάνω μια "μαζική" παραγγελία :-D . Αν δεν κάνω λάθος το Πάσχα φέτος συμπίπτει χρονικά με αυτό των καθολικών, οπότε όπου να ναι θα βγάλει προσφορές λόγω Πάσχα (θέλω να πάρω και εγώ δώρα για τα ανίψια) Ωραία "μάτια" έχει η κοπέλα στη τρίτη εικόνα στη μπλούζα :P :P . Τα ίδια μποξεράκια λέμε. Με 2.15 τα πήρα κι εγώ και τώρα νομίζω ότι έχουν πάει 3.60 κι έχουν μείνει ελάχιστα χρώματα. Ο άντρας μου που φτιάχνει κουτιά,μου είπε ότι το κουτί αυτό είναι πολύ προσεγμένο κι αριβή κατασκευή κι όταν του είπα πόσο είχαν τα μποξεράκια,μου είπε χαρακτηριστικά : "τσάμπα..ούτε το κουτί δεν κάνει τόσο." Εμείς από μποξεράκια,κάλτσες κι ισοθερμικά είμαστε πλήρεις!!! Καμμιά φανέλλα θέλαμε - με τιράντες ή κοντομάνικη αλλά από ό,τι κατάλαβα, δεν υπάρχει. Αλλά αν στα συγκεκριμένα εμπλουτιστούν τα χρώματα και τα μεγέθη,θα πάρω για δωράκια. Κοιτάς την ξένη κοπέλα στα "μάτια"?? Ντροπήηηηη Λες να βγάλει προσφορές πριν το Πάσχα?? Θα κοιτάζω - η παραγγελία πρέπει να γίνει μέχρι περίπου 5 Απριλίου για να μην αγχωθούμε μετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 τα ανέβασαν τα μποξεράκια! και πάλι αξίζουν όμως. Εγώ έιχα πάρει 10 2άδες και είναι άψογα. Περιποιημένα στο κουτάκι τους. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Μάλλον ξεστοκάρανε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 δε βλέπω να πολυβιάζονται στο sportsdirect order status (more+) Processing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η δική μου παραγγελία με τον νέο τρόπο αποστολής, έκανε για Θεσσαλονίκη 12 μέρες. Υπομονή παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στείλτε πάντως και mails με παράπονα. Αν τους πιέσουμε εμείς, ίσως να πιέσουν κ αυτοί την DHL να σοβαρευτεί λίγο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 έχει δοκιμάσει κανείς αυτά? http://www.sportsdirect.com/karrimor-tempo-mens-trail-running-shoes-213000?colcode=21300008 karrimor tempo trail. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- εγώ έχω πάρει τα karrimor excel trail http://www.sportsdirect.com/karrimor-excel-mens-trail-running-shoes-213003?colcode=21300303 δεν είναι τρελή ποιότητα αλλά σίγουρα αξίζουν τα 36 ευρώ που ζητάνε. το gel δουλεύει, ίσως και λίγο περισσότερο μαλακό απο οτι θα ήθελα. τα ελαστικά κορδόνια είναι τελείως άχρηστα οπότε πάρτε και ένα ζευγάρι νορμάλ εάν το αποφασίσετε. απο μέγεθος βρείτε εικόνα απο ιντερνετ με το κίτρινο κουτί τους που έχει αντιστοιχία ευρωπαικού με αγγλικό. αυτό ισχύει. αυτό που έχουν στο sd δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα. το 13 είναι 47 και κάτι ψιλά. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ σχετικά με τη βαλίτσα που μου είχε έρθει χαλασμένη απο τη μεταφορά δεν έγινε κάτι τελικά. τους έστειλα mail, μου απάντησαν "ναι, να κανονίσουμε να περάσει κούριερ να τα πάρει πίσω". τους είπα οτι είμαι Ελλάδα και μετά κάπου χαθήκαμε (βολικά) στη μετάφραση, με δικά μου έξοδα δεν τη στέλνω πίσω γιατί απλά παίρνω καινούρια με λιγότερα οπότε έμεινε ως έχει. (άμα ξέρει κανείς μαγαζί με τέτοια ψιλολοίδια ρόδες κλπ ανταλλακτικά για βαλίτσες, Αθήνα ή απο ιντερνετ ας δώσει ινφο/λινκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ σχετικά με τη βαλίτσα που μου είχε έρθει χαλασμένη απο τη μεταφορά δεν έγινε κάτι τελικά. τους έστειλα mail, μου απάντησαν "ναι, να κανονίσουμε να περάσει κούριερ να τα πάρει πίσω". τους είπα οτι είμαι Ελλάδα και μετά κάπου χαθήκαμε (βολικά) στη μετάφραση, με δικά μου έξοδα δεν τη στέλνω πίσω γιατί απλά παίρνω καινούρια με λιγότερα οπότε έμεινε ως έχει. (άμα ξέρει κανείς μαγαζί με τέτοια ψιλολοίδια ρόδες κλπ ανταλλακτικά για βαλίτσες, Αθήνα ή απο ιντερνετ ας δώσει ινφο/λινκ) Σε κάποια μηνύματα παρά πίσω είχα παραθέσει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις on line αγορές. Αν θες τι γνώμη μου επέμεινε λίγο παραπάνω. Στείλε ξανά ένα email, αφού έχεις αφήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα να σου απαντήσουν από την τελευταία επικοινωνία που είχες, αναφέροντας την Ευρωπαϊκή Οδηγία αναλυτικά. Υποχρεωμένοι είναι. Είπαμε ότι δεν έχουν και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών αλλά έτσι ακυρώνουν την ιδιαιτερότητα των on line αγορών (δηλ. τις εξ αποστάσεως αγορές, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα για φυσική παρουσία και επιλογή ή "επεξεργασία" (του προϊόντος) από το πελάτη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ακόμα δεν έχει φύγει από αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ήρθε σήμερα η παραγγελία. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα απλώς ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Μίλαγα με το παιδί από την DHL και μου λέει πως η εταιρεία δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα στέλνουν express με αεροπλάνο απλώς για να μειώσει το κόστος η εταιρεία τα στέλνει οδικώς.. Τα έξοδα αποστολής βέβαια στο sportdirect δεν έχουν υποστεί καμία μείωση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα