nfeel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πάω να πάιξω λόττο παίδες, ούτε ένα δεν πέτυχα (βασικά πέτυχα μόνο 2everlast και ένα t-shirt) τι σκατά ρε π*%#στη μου. Και το θέμα είναι ότι εμφανισιακά είναι πολύ κομπλέ όπως τα περίμενα αλλά από μέγεθος τα πήρα όλα medium αντί να παίξω με τα μεγέθη σαν πρώτη παραγγελία που ήταν και έφαγα ήττα τελικά.Τέσπα τα δίνω σε όποιον θέλει όσο τα πήρα με τα καρτελάκια πάνω και τα μεταφορικά κερασμένα από μένα. http://www.sportsdirect.com/tapout-core-mens-hoody-538981?colcode=53898121 [medium] http://www.sportsdirect.com/tapout-strength-hoody-mens-538983?colcode=53898326 [medium] http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripe-hoody-mens-535012?colcode=53501293 [Navy/Silver Small] http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-belted-jeans-mens-644678?colcode=64467890 [34WS] http://www.sportsdirect.com/tapout-crew-sweater-mens-632104?colcode=63210403 [medium] http://www.sportsdirect.com/no-fear-graphic-t-shirt-mens-594820?colcode=59482026 [medium] http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-stripe-crewneck-knitted-top-559115?colcode=55911503 [medium] http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-mens-stripe-knitwear-top-559113 [medium] Είμαι Αθήνα,πμ όποιος θέλει. [Για μεταφορικά να τα πάω πίσω δεν παίζει να 'χει και πολύ νόημα λογικά,παρόλα αυτά επειδή είναι και πολλά αν δε βρεθεί κάποιος να ενδιαφέρεται κάτι τέτοιο με βλέπω να κάνω] Καλημέρα!Ενδιαφέρομαι για τα περισσότερα από αυτά,εκτός από το τζιν lee cooper και ενα φούτερ lonsdale. Άν τα βρούμε στα μεγέθη μπορώ να σου πάρω τα υπόλοιπα.Πες δύο πράγματα για τη σωματοδομή σου κ αν σου είναι μικρά η μεγάλα! Υ.Γ.Για συστημένο δέμα είναι γύρω στα 16ε μέχρι 2 κιλά νομίζω να τα στείλεις πίσω.Ίσως κ να αξίζει αν σου αρέσουν κ θες να σου στείλουν άλλα. Και ένα άλλο γενικό σχόλιο παιδιά.Η TAPOUT,η LONSDALE,η EVERLAST και πιθανώς και άλλες μάρκες έχουν δύο γραμμές.Την fighting και την casual.Στη fighting τα μεγέθη είναι διαφορετικά,πιο μεγάλα προφανώς για να φοριούνται σε προπονήσεις κλπ.Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις κάπως είναι η αλήθεια.Στα lonsdale μόνο έχω προσέξει πως αν έχει επιγραφές σχετικές με box κλπ,η γάντια του box και τέτοια είναι φαρδιά γραμμή(και σε κάποια everlast που έχω πάρει το έχω προσέξει).Άν έχει επιγραφές άσχετες η μόνο το brand name έχει πιθανότητες το medium να είναι όντως medium
Vasilenia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Γνωρίζει κανείς αν το SD στέλνει είδη περιποίησης (σαμπουάν,αφρόλουτρα)? Δεν έχω σκοπό να πάρω,αφού έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια (ότι κάποια αφρόλουτρα βρωμάνε κι άλλα τέτοια ωραία ) απλά είχα παραγγείλει κάποια lip balm και lip gloss και μου ήρθε ειδοποίηση ότι " items cancelled - not for international" .
magdalhnh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το ποδήλατο ήρθε!!!!!! Αν και φοβήθηκα πως όλο και κάποιο ελάττωμα θα έχει, γιατί οι αξιολογήσεις δίνουν 3,5 αστέρια, τελικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Στιβαρή κατασκευή και πανέμορφο!! Βλέπω τώρα ότι το link του δίνει Product not Found, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον σε στοκ. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες, αν και το κινητό μου βγάζει πολύ μάπα φωτος. Περίμενα πως θα ερχόταν σε ένα απλό καφέ χαρτοκιβώτιο, αλλά ακόμα και η συσκευασία του είναι άψογη. Το κουτί σε μώβ και ρόζ ( τα χρώματα του ποδηλάτου ), με κάποια princess και η φωτο του ποδηλάτου και μάλλον έτσι θα είναι όλα τα παιδικά τους ποδήλατα....ότι πρέπει για δώρο δηλαδή. Ηταν άψογα συσκευασμένο, οι ρόδες τυλιγμένες με σελοφάν και το υπόλοιπο με χαρτόνι, σε κάθε λεπτομέρεια του σκελετού. Συνοδευόταν επίσης απο τα κατάλληλα κλειδιά για τις βίδες. Συναρμολογήσαμε, την μπροστινή ρόδα, το τιμόνι που όμως είχε συνδεδεμένα τα φρένα, τα πετάλια, τις βοηθητικές ρόδες και το κάθισμα της κούκλας. Γύρω στα 30 λεπτά κάναμε, εγώ με τον πατέρα μου ( ο άντρας την γλύτωσε, δεν γύρισε ακόμα απο την δουλειά ). Η μικρή το εγκαινίασε ήδη....κάναμε βόλτα στο πάρκο. Είδα και έπαθα να την κατεβάσω..χαχαχα. Να θυμήσω μου στοίχισε 40 + 15 τα μεταφορικά 55 ευρώ. Η καλύτερη αγορά που έκανα μέχρι τώρα απο το sportsdirect. 1
fagib2002 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το ποδήλατο ήρθε!!!!!! Αν και φοβήθηκα πως όλο και κάποιο ελάττωμα θα έχει, γιατί οι αξιολογήσεις δίνουν 3,5 αστέρια, τελικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Στιβαρή κατασκευή και πανέμορφο!! Βλέπω τώρα ότι το link του δίνει Product not Found, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον σε στοκ. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες, αν και το κινητό μου βγάζει πολύ μάπα φωτος. Περίμενα πως θα ερχόταν σε ένα απλό καφέ χαρτοκιβώτιο, αλλά ακόμα και η συσκευασία του είναι άψογη. Το κουτί σε μώβ και ρόζ ( τα χρώματα του ποδηλάτου ), με κάποια princess και η φωτο του ποδηλάτου και μάλλον έτσι θα είναι όλα τα παιδικά τους ποδήλατα....ότι πρέπει για δώρο δηλαδή. Ηταν άψογα συσκευασμένο, οι ρόδες τυλιγμένες με σελοφάν και το υπόλοιπο με χαρτόνι, σε κάθε λεπτομέρεια του σκελετού. Συνοδευόταν επίσης απο τα κατάλληλα κλειδιά για τις βίδες. Συναρμολογήσαμε, την μπροστινή ρόδα, το τιμόνι που όμως είχε συνδεδεμένα τα φρένα, τα πετάλια, τις βοηθητικές ρόδες και το κάθισμα της κούκλας. Γύρω στα 30 λεπτά κάναμε, εγώ με τον πατέρα μου ( ο άντρας την γλύτωσε, δεν γύρισε ακόμα απο την δουλειά ). Η μικρή το εγκαινίασε ήδη....κάναμε βόλτα στο πάρκο. Είδα και έπαθα να την κατεβάσω..χαχαχα. Να θυμήσω μου στοίχισε 40 + 15 τα μεταφορικά 55 ευρώ. Η καλύτερη αγορά που έκανα μέχρι τώρα απο το sportsdirect. Συγχαρητήρια για τη συναρμολόγηση στο μπαμπά να δώσεις. χαχαχα Μεγειά στη μικρή λοιπόν 1
Vasilenia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ποδήλατο ήρθε!!!!!! Αν και φοβήθηκα πως όλο και κάποιο ελάττωμα θα έχει, γιατί οι αξιολογήσεις δίνουν 3,5 αστέρια, τελικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Στιβαρή κατασκευή και πανέμορφο!! Βλέπω τώρα ότι το link του δίνει Product not Found, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον σε στοκ. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες, αν και το κινητό μου βγάζει πολύ μάπα φωτος. Περίμενα πως θα ερχόταν σε ένα απλό καφέ χαρτοκιβώτιο, αλλά ακόμα και η συσκευασία του είναι άψογη. Το κουτί σε μώβ και ρόζ ( τα χρώματα του ποδηλάτου ), με κάποια princess και η φωτο του ποδηλάτου και μάλλον έτσι θα είναι όλα τα παιδικά τους ποδήλατα....ότι πρέπει για δώρο δηλαδή. Ηταν άψογα συσκευασμένο, οι ρόδες τυλιγμένες με σελοφάν και το υπόλοιπο με χαρτόνι, σε κάθε λεπτομέρεια του σκελετού. Συνοδευόταν επίσης απο τα κατάλληλα κλειδιά για τις βίδες. Συναρμολογήσαμε, την μπροστινή ρόδα, το τιμόνι που όμως είχε συνδεδεμένα τα φρένα, τα πετάλια, τις βοηθητικές ρόδες και το κάθισμα της κούκλας. Γύρω στα 30 λεπτά κάναμε, εγώ με τον πατέρα μου ( ο άντρας την γλύτωσε, δεν γύρισε ακόμα απο την δουλειά ). Η μικρή το εγκαινίασε ήδη....κάναμε βόλτα στο πάρκο. Είδα και έπαθα να την κατεβάσω..χαχαχα. Να θυμήσω μου στοίχισε 40 + 15 τα μεταφορικά 55 ευρώ. Η καλύτερη αγορά που έκανα μέχρι τώρα απο το sportsdirect. Καλές βόλτες λοιπόν και να το χαρεί!!! Είναι όντως πανέμορφο και νομίζω ότι τώρα το δίνει 132 ευρώ παρακαλώ - αν είναι αυτό που κατάλαβα! http://www.sportsdirect.com/cosmic-princess-bike-14-inch-934079?colcode=93407906 Οπότε, όντως έκανες μία πάρα πολύ καλή αγορά!!! Μπράβο στο μπαμπά που μαστόρεψε και μπράβο και στο σύζυγο που τη γλύτωσε Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2014 από Vasilenia 1
fantakola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ερωτηση προς ολους Η τελευταια παραγγελεια που εκανα, συμφωνα με το τρακινγκ ακολουθησε το εξης δρομολογιο Returned to shipper Get Proof of Delivery Wednesday, March 12, 2014 at 19:51 Origin Service Area: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK Destination Service Area: GATWICK - Thessaloniki - UK Wednesday, March 12, 2014 Location Time Pieces 6 Returned to shipper GATWICK - UK 19:51 5 Processed at BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 20:20 4 Arrived at Sort Facility BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 14:32 3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 06:55 2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 06:15 Monday, March 10, 2014 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Επικοινωνησα μαζι τους οταν ακομα η παραγγελεια βρισκοταν στο Βελγιο και το στατους ανεφερε πως ειναι προγραμματισμενη για επιστροφη στον Αποστολεα. την πρωτη φορα η απαντηση που ελαβα ηταν κονσερβοποιημενη, του στυλ "οριστε κυριε το τρακινγκ ναμπερ της αποστολης σας, μπορειτε να δειτε που βρισκεται η παραγγελεια σας" Τους απαντησα και τους εξηγησα (παραθετοντας τις πληροφοριες αυτουσιες μεσα απο το τρακινγκ της DHL) πως εχω κανει τρακ και για αυτο επικοινωνω μαζι τους, γιατι η παραγγελια μου επιστρεφει σε εσας! Dohh... Την επομενη μου απαντησε μια αλλη κυρια και με διαβεβαιωσε πως η παραγελεια μου θα ξανασταλει μολις επιστραφει πισω σε αυτους. Αυτο ειχα ζητησει και στα 2 μειλ γιατι ηθελα να αποφυγω το auto-cancel auto-refund. Αυτο το δευτερο ηταν και το τελευταιο μειλ που ου εστειλαν, χωρις να μου εχουν απαντησει για αν και ποτε θα ξανασταλλει η παραγγελειαμου, αν θα παρω καινουριο τρακινγκ και 1-2 πραγματακια που τους ρωτησα Εχω στειλει αλλα 3 μειλ (το τελευταιο χτες βραδυ) απο τοτε που πηρα αυτην την ντελευταια απαντηση, αλλα τζιφος μεχρι στιγμης 1. Εχει ξανασυμβει σε καποιον να επιστρεψει η παραγγελεια του πισω, πριν φτασει ποτε Ελλαδα? 2. Μεσω facebook πως μπορει να επικοινωνησει καποιος μαζι τους?Γιατι βλεπω πως εκει π[αραθετουν τα στοιχεια του μειλ της εξυπηρετησης πελατων.Δεν ειδα καποια αναφορα για το αν μπορεις να στειλεις pm μεσα απο φατσοβιβλιο και να σου απαντησει καποιος
Vasilenia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ερωτηση προς ολους Η τελευταια παραγγελεια που εκανα, συμφωνα με το τρακινγκ ακολουθησε το εξης δρομολογιο Returned to shipper Get Proof of Delivery Wednesday, March 12, 2014 at 19:51Origin Service Area: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UKDestination Service Area: GATWICK - Thessaloniki - UK Wednesday, March 12, 2014 Location Time Pieces 6 Returned to shipper GATWICK - UK 19:51 5 Processed at BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 20:20 4 Arrived at Sort Facility BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 14:32 3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 06:55 2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 06:15 Monday, March 10, 2014 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Επικοινωνησα μαζι τους οταν ακομα η παραγγελεια βρισκοταν στο Βελγιο και το στατους ανεφερε πως ειναι προγραμματισμενη για επιστροφη στον Αποστολεα. την πρωτη φορα η απαντηση που ελαβα ηταν κονσερβοποιημενη, του στυλ "οριστε κυριε το τρακινγκ ναμπερ της αποστολης σας, μπορειτε να δειτε που βρισκεται η παραγγελεια σας" Τους απαντησα και τους εξηγησα (παραθετοντας τις πληροφοριες αυτουσιες μεσα απο το τρακινγκ της DHL) πως εχω κανει τρακ και για αυτο επικοινωνω μαζι τους, γιατι η παραγγελια μου επιστρεφει σε εσας! Dohh... Την επομενη μου απαντησε μια αλλη κυρια και με διαβεβαιωσε πως η παραγελεια μου θα ξανασταλει μολις επιστραφει πισω σε αυτους. Αυτο ειχα ζητησει και στα 2 μειλ γιατι ηθελα να αποφυγω το auto-cancel auto-refund. Αυτο το δευτερο ηταν και το τελευταιο μειλ που ου εστειλαν, χωρις να μου εχουν απαντησει για αν και ποτε θα ξανασταλλει η παραγγελειαμου, αν θα παρω καινουριο τρακινγκ και 1-2 πραγματακια που τους ρωτησα Εχω στειλει αλλα 3 μειλ (το τελευταιο χτες βραδυ) απο τοτε που πηρα αυτην την ντελευταια απαντηση, αλλα τζιφος μεχρι στιγμης 1. Εχει ξανασυμβει σε καποιον να επιστρεψει η παραγγελεια του πισω, πριν φτασει ποτε Ελλαδα? 2. Μεσω facebook πως μπορει να επικοινωνησει καποιος μαζι τους?Γιατι βλεπω πως εκει π[αραθετουν τα στοιχεια του μειλ της εξυπηρετησης πελατων.Δεν ειδα καποια αναφορα για το αν μπορεις να στειλεις pm μεσα απο φατσοβιβλιο και να σου απαντησει καποιος Περίεργο...Δεν το είχα ξανακούσει. 2 φορές που τους έστειλα μήνυμα στη σελίδα τους στο φατσοβιβλίο,μου απάντησαν και τις 2 φορές μετά από λίγες ώρες. Δοκίμασε κι εκεί.
fantakola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Περίεργο...Δεν το είχα ξανακούσει. 2 φορές που τους έστειλα μήνυμα στη σελίδα τους στο φατσοβιβλίο,μου απάντησαν και τις 2 φορές μετά από λίγες ώρες. Δοκίμασε κι εκεί. Πως τους ρωτησες? Εστειλες pm? Ποσταρες στην σελιδα τους? τον τροπο επικοινωνιας μεσω φατσοβιβλιου θελω να μαθω Γενικοτερα στην επικοινωνια και στο after sales εχουν θεμα σαν καταστημα, αυτο ειναι γνωστο (τουλαχιστον οσον αφορα τα μειλ) σκεψου οτι απο την προηγουμενη παραγγαλεια μου που ειχα ενα προβλημα (εχω και σχετικο ποστ στο παρον νημα), ακομα δεν μον εχουν απαντησει και εχει περασει μηνας
Vasilenia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πως τους ρωτησες? Εστειλες pm? Ποσταρες στην σελιδα τους? τον τροπο επικοινωνιας μεσω φατσοβιβλιου θελω να μαθω Γενικοτερα στην επικοινωνια και στο after sales εχουν θεμα σαν καταστημα, αυτο ειναι γνωστο (τουλαχιστον οσον αφορα τα μειλ) σκεψου οτι απο την προηγουμενη παραγγαλεια μου που ειχα ενα προβλημα (εχω και σχετικο ποστ στο παρον νημα), ακομα δεν μον εχουν απαντησει και εχει περασει μηνας Ναι,δε φημίζονται για την εξυπηρέτηση πελατών... την πρώτη φορά πόσταρα στη σελίδα τους αλλά με αγνόησαν. Έτσι, τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν και τις 2 φορές.Νομίζω ότι θα εξυπηρετηθείς με αυτόν τον τρόπο! 1
fantakola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ναι,δε φημίζονται για την εξυπηρέτηση πελατών... την πρώτη φορά πόσταρα στη σελίδα τους αλλά με αγνόησαν. Έτσι, τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν και τις 2 φορές.Νομίζω ότι θα εξυπηρετηθείς με αυτόν τον τρόπο! Τους εστειλα μηνυμα πριν λιγο... αντε να δουμε... Μπορεις να μου πεις σε ποση ωρα/μερες σου απαντησαν και τις 2 φορες? ειναι πολυ σπαστικο να μην ξερεις τι γινεται με τα πραγματα σου, ειδικα οταν τα εχεις ηδη πληρωσει.. το μονο που φοβαμαι και απευχομαι, ειναι να μη μου ακυρωσουν την παραγγελια και για αυτον τον λογο σε ολες μου τις επικοινωνιες μαζι τους, τους εχω τονισει πως δεν θελω κατι τετοιο, αλλα να μου στειλουν ξανα τα πραγματα...
Vasilenia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τους εστειλα μηνυμα πριν λιγο... αντε να δουμε... Μπορεις να μου πεις σε ποση ωρα/μερες σου απαντησαν και τις 2 φορες? ειναι πολυ σπαστικο να μην ξερεις τι γινεται με τα πραγματα σου, ειδικα οταν τα εχεις ηδη πληρωσει.. το μονο που φοβαμαι και απευχομαι, ειναι να μη μου ακυρωσουν την παραγγελια και για αυτον τον λογο σε ολες μου τις επικοινωνιες μαζι τους, τους εχω τονισει πως δεν θελω κατι τετοιο, αλλα να μου στειλουν ξανα τα πραγματα... Μου απάντησαν μετά από 2-3 ώρες , και τις 2 φορές,οπότε πιστεύω ότι θα έχεις σύντομα απάντηση..Ναι,φαντάζομαι πόσο εκνευριστικό είναι να κοντεύουν να φτάσουν τα πράγματά σου και ξαφνικά να τα βλέπεις να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής και μάλιστα , να μη μπορείς και να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους.. Ποιος ξέρει γιατί επεστράφη η παραγγελία..Πρώτη φορά το ακούω..
fantakola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μου απάντησαν μετά από 2-3 ώρες , και τις 2 φορές,οπότε πιστεύω ότι θα έχεις σύντομα απάντηση..Ναι,φαντάζομαι πόσο εκνευριστικό είναι να κοντεύουν να φτάσουν τα πράγματά σου και ξαφνικά να τα βλέπεις να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής και μάλιστα , να μη μπορείς και να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους.. Ποιος ξέρει γιατί επεστράφη η παραγγελία..Πρώτη φορά το ακούω.. Ευχαριστο νεο το χρονικο περιθωριο απαντησης που εδωσες Ελπιζω να μου απαντησουν μεσα στη μερα και παλι ευχαριστημενος θα ειμαι Γενικοτερα παντως το να μην εχεις επικοινωνια με το καταστημα, ειδικα οταν βλεπεις πως κατι πηγε στραβα και το επισημανες, ειναι το χειροτερο Εχω συνηθησει και διαφορετικης αντιμετωπισης απο την συντριπτικη πλειοψηφια των καταστηματων του εξωτερικου οπου εχω κανει αγορες (ακομα και στο ebay) και μου κακοφενεται ακομα περισσοερο. Γιατι δεν μιλαμε για καποιο μικρο μαγαζακι Μιλαμε για ενα καταστημα που διεκπεραιωνει εκατομμυρια παραγγελιες το χρονο, οποτε περιμενεις αν μη τι αλλο πιο οργανωμενο τμημα customer care/after sales Και πραγματικα εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να μαθω ποιος ειναι ο λογος που η παραγγελεια επεστραφη ευθης εξαρχης.Τους ρωτησα επανελημενως εξαλλου αντε να δουμε...
NIRVANAGRE Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 στο φβ απαντανε πολυ συχνα , εμενα με εχει συμβει απαντηση 5 λεπτων και αλλες φορες το μαξιμουμ 2-3 ωρες .. σε προσωπικο μηνυμα παντοτε , η καλυτερη λυση ισχυει οτι στο περιοδικο εχει μεσα κουπονι ? το ελεγξα σημερα που ηρθε το δεμα μου , αλλα δεν ειχε μεσα κανενα χαρτακι , μηπως ειναι σε καποια σελιδα ? κανενας που να ξερει ?
fantakola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εντελως ενημερωτικα να πω πως μεχρι και αυτη τη στιγμη δεν εχω λαβει απαντηση στο φατσομπουκ ( ουτε και μειλ φυσικα) 8+ ωρες εχουν περασει.... Τον κακο τους τον φλαρο Sent from my Mobile using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Είναι και Σαββατοκύριακο. Εμένα μετά από ερώτηση που έκανα Σάββατο, μου απάντησαν Δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα