Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο karrimor φίλος έχει πάρει αυτά http://www.sportsdirect.com/karrimor-mens-trail-running-shoes-213106?colcode=21310658 τα οποία δείχνουν ποιοτικά, είναι ελαφρύ και άνετο παπούτσι ( από ότι μου είπε ) και πολύ όμορφο. Το 44 EU είναι το 10 UK

Αυτα ακριβως λεω να παρω κι εγω για τρεξιμο :) Λογικα το 8UK (για εμενα που φοραω 42) θα ειναι ενταξει..

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!

Τελικα αυτο με τις 150 λιρες και τα δωρεαν μεταφορικα μας πιανει κι εμας ή οχι??

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα αυτο με τις 150 λιρες και τα δωρεαν μεταφορικα μας πιανει κι εμας ή οχι??

Λέει free UK delivery all orders over 100 pounds,άρα όχι,εκτός αν έχει κ άλλη προσφορά με 150 λίρες που λες.

εγω εκανα αγορα 200 γιουρο μολις τωρα και πληρωσα μεταφορικα, μη χασουν, εχω παρει 200 φορες πραγματα, μια φορα δεν ειπαν αντε να του χαρισουμε τα μεταφορικα, να ρωτησω κατι αλλο, οι αποδηξεις που περνουμε μετρανε στην εφορια?

εγω εκανα αγορα 200 γιουρο μολις τωρα και πληρωσα μεταφορικα, μη χασουν, εχω παρει 200 φορες πραγματα, μια φορα δεν ειπαν αντε να του χαρισουμε τα μεταφορικα, να ρωτησω κατι αλλο, οι αποδηξεις που περνουμε μετρανε στην εφορια?

Οι αποδείξεις τους λογικά δεν μετράνε στην εφορία, γιατί δεν πληρώνουμε το ΦΠΑ της Ελλάδας. Θα έπρεπε να μεταβάλεται η τιμή των προιόντων που προορίζονται για αποστολή στην Ελλάδα, όπως κάνει το amazon, που στο ckeckout το προιόν φορολογείται με το Ελληνικό ΦΠΑ και έτσι το αγοράζουμε ακριβότερα απο τους Αγγλους, που έχουν χαμηλότερο ΦΠΑ απο εμάς.

Μαγδαληνή, αυτό ισχύει για τιμολόγια (περίπου).

για αποδειξεις, μπορούμε να τις περάσουμε.

Εδώ παρατηρούμε την πρώτη αλλαγή μιας και επιτρέπεται πλέον η συλλογή αποδείξεων και από χώρες τις Ε.Ε., κάτι που μέχρι και το 2013 δεν επιτρεπόταν.

Μαγδαληνή, αυτό ισχύει για τιμολόγια (περίπου).

για αποδειξεις, μπορούμε να τις περάσουμε.

Εδώ παρατηρούμε την πρώτη αλλαγή μιας και επιτρέπεται πλέον η συλλογή αποδείξεων και από χώρες τις Ε.Ε., κάτι που μέχρι και το 2013 δεν επιτρεπόταν.

Κάθε χρόνο αλλαγές, πως να τις παρακολουθησουμε όλες; Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Ηδη έχω πετάξει δυο αποδείξεις βαρβάτες απο sportsdirect, Τις επόμενες θα τις κρατήσω!

Κάθε χρόνο αλλαγές, πως να τις παρακολουθησουμε όλες; Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Ηδη έχω πετάξει δυο αποδείξεις βαρβάτες απο sportsdirect, Τις επόμενες θα τις κρατήσω!

Μαγδαληνή, πήγαινε στο my account.

Order History Summary.

Βρίσκεις τις 2 βαρβάτες παραγγελίες σου, και πατάς print invoice.

Order History Summary.

προσπαθησα και εγω αλλα μονο την τελευταια αγορα μου εχει  print invoice

Order History Summary.

Μια απο τα ίδια και σε μένα.

Order History Summary.

Μια απο τα ίδια και σε μένα.

Επειδή άλλαξε μορφή το site, πηγαίνουμε order history και από εκεί, στο αναδυόμενο μενού που έχει (πάνω αριστερά από την τελευταία παραγγελία που μας εμφανίζει), επιλέγουμε να μας δείξει τις παραγγελίες του τελευταίου (έχει και κάποιες άλλες επιλογές).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...