Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vasilenia κ magdalhnh, μην το πάρετε προσωπικά, αλλά δε βαριέστε και μόνο στην ιδέα ότι ένας άντρας θα προσπαθήσει (ανεπιτυχώς) να περιγράψει γυναικεία ρούχα, στυλ και μεγέθη?

Γενικά, londsale fleece μια χαρά, φθηνά κοντομάνικα και αμάνικα LA Gear για το καλοκαίρι (όλα σε small νομίζω), Lee cooper + Miss fiori επίσης.

Dunlop Flash Ladies παπουτσι, πιο πολύ all star το λες....

και μια επιλογή δική μου, που όχι επειδή είναι δική μου, αλλά μαμάει, είναι αυτό, πάλι small, Που ειναι καταπληκτικό ρούχο.

Όχι andreaslam , δε βαριόμαστε ποτέ να ακούμε (ή έστω, να διαβάζουμε) για ρούχα!!! Αν η περιγραφή είναι από άντρα, τότε ακόμα καλύτερα!!! (εξάλλου, έχω συνηθίσει από τα σχόλια του άντρα μου, του αδερφού μου και του ξαδέρφου, του στυλ : "πάρε όποιο θες - όλα ίδια μου φαίνονται.."!!!)

Πάντως, το πλεκτό της επιλογής σου το εγκρίνω!!! B)

Τα Miss Fiori είναι καλά δηλαδή? Δε ξέρω γιατί αλλά δεν τα είχα πολύ σε υπόληψη..

@ andreaslam πολύ ωραία η δική σου επιλογή!!

lee cooper πανινο έχω πάρει και μου άρεσε πολύ. Αρκετά ξεκούραστο.

Εγώ τώρα αγόρασα Link.png Site: ποδηλατάκι 14" αλλά βλέπω να έρχεται με τα πόδια :lol:

Από τις 3/3 η αγορά και σήμερα το status το δείχνει Departed Facility in GATWICK - UK

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι για ηλικίες 4-6 χρονων ( το πήρα για την κοράκλα μου ) και με τα μεταφορικά στοίχισε 55 ευρώ.

Αντε να δούμε τι σοι ποιότητα θα έχει. Εμφανισιακά πάντως σκίζει! Θα ενημερώσω όταν παραλάβω.

Ενημέρωσέ μας όταν το παραλάβεις!!! Φαίνεται πολύ όμορφο!!

Μόλις πραγματοποίησα την τρίτη μου παραγγελία! Άντε να δούμε πότε θα φτάσει..Σε 10 μέρες το υπολογίζω, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα κι είμαι οριακά για κάποια δωράκια γενεθλίων που είναι στις 21 του μήνα..

Αυτή τη φορά, πήρα μικροπραγματάκια..Ξεκίνησα με το σκεπτικό να δώσω 20-30 ευρώ για το δώρο γενεθλίων μιας φίλης μου (από το SD παίρνεις αξιοπρεπέστατο δωράκι με τέτοιο ποσό), υπολόγισα και 10 ευρώ τα μεταφορικά, οπότε λέω -να και μια φορά που δε θα κάνω λογαριασμό 200 και 100 ευρώ! Τί ήθελα και το είπα? Το μάτιασα και καταλήξαμε στα 98 ευρώ.

Πήρα 1 ανδρικό αμάνικο Lee Cooper - ίδιο με 1 που είχα πάρει για δικό μου, αφού έμεινα πλήρως ευχαριστημένη, 6 ζευγάρια κάλτσες Everlast (τις έχω ξαναπάρει κι αυτές κι είναι φοβερές και πάμφθηνες). Επίσης, πήρα κι άλλες ισοθερμικές μπλούζες αφού ήταν καλές και τις έχει σε προσφορά, ας τις έχουμε και για του χρόνου. Πήραμε και μποξεράκια Lonsdale με 2.15 ευρώ, 1 σετ για δοκιμή κι αν είναι οκ, θα πάρουμε κι άλλα.

Αυτά ήταν τα "σοβαρά" πραγματάκια. Τα υπόλοιπα είναι 5 σφουγγαράκια που θα μοιράσω (μόνο 0.59 και πολύ καλύτερης ποιότητας από αυτά που βρίσκεις στα ελληνικά μαγαζιά, χοντρά,με κορδελίτσα και βεντούζα για να κολλάνε), 1 σωρό lip gloss και Lip balm (τα είχα άχτι από την προηγούμενη παραγγελία κατά την οποία μέχρι να ολοκληρώσω την αγορά, είχαν εξαντληθεί!), διάφορα είδη ψαρέματος για τους ψαράδες της παρέας, 1 χρωματιστό ψαλιδάκι, 1 νεσεσέρ, οδοντόβουρτσες, 1 σετ κορνίζες, μέχρι και νυχοκόπτη πήραμε :P 

Είπα να πάρω μικροπραγματάκια. Χειμερινά δεν παίρνω άλλα, τώρα που μπαίνει η Άνοιξη, η ψυχολογία μου δε θέλει άλλα χειμωνιάτικα, ούτε καν με τις τιμές του εν λόγω καταστήματος!!! Θα κάνουμε άλλη μία αγορά σε κανένα μήνα η οποία θα περιέχει καλοκαιρινά, έτσι για να μπούμε στο κλίμα σιγά-σιγά  :D

Υ.Γ: ας μη ξεχνάμε παιδιά, να αφήνουμε review κάτω από κάθε προιόν - εμένα προσωπικά με βοηθούν πάρα πολύ και τα διαβάζω πάντα!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας την παρασκευη εκανα μια παραγγελια στο site και σημερα μου ηρθε link και track number αλα παταω στο link και μ λεει δεν υπαρχει τι να κανω παρακαλω απαντηστε 

Δημοσ.

γεια σας παιδια... Σκεφτομαι να παραγγειλω αυτην τη ζακετα: http://www.sportsdirect.com/adidas-essentials-3-stripe-full-zip-hoody-mens-533016?colcode=53301602 ...Αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα μεγεθη... Ειμαι 176 και εχω περιφερεια στηθους 88 cm και περιφερεια μεσης80-81cm (αυτα χωρις μπλουζα η φουτερ )..Απ οτι καταλαβα ειμαι μεταξυ S-M και ισως πιο πολυ small..Πιστευετε οτι το M θα μου ειναι υπερβολικα μεγαλο η αξιζει τον κοπο να το ρισκαρω?

Δημοσ.

γεια σας παιδια... Σκεφτομαι να παραγγειλω αυτην τη ζακετα: http://www.sportsdirect.com/adidas-essentials-3-stripe-full-zip-hoody-mens-533016?colcode=53301602 ...Αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα μεγεθη... Ειμαι 176 και εχω περιφερεια στηθους 88 cm και περιφερεια μεσης80-81cm (αυτα χωρις μπλουζα η φουτερ )..Απ οτι καταλαβα ειμαι μεταξυ S-M και ισως πιο πολυ small..Πιστευετε οτι το M θα μου ειναι υπερβολικα μεγαλο η αξιζει τον κοπο να το ρισκαρω?

Θα έλεγα να πάρεις Μ αφού , ούτως ή άλλως, θα τη φοράς με κάποια μπλούζα ή φούτερ από μέσα, τα οποία έχουν έναν κάποιον όγκο..Κι εξάλλου, ακόμα και λίγο φαρδυά να σου είναι, αθλητική ζακέτα είναι, έτσι φοριέται... δε θα μου άρεσε κολλητή η συγκεκριμένη. Εκτός κι αν είναι το στυλ σου τα στενά, οπότε παίρνεις S .

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, επειδή σκέφτομαι να κάνω τη δεύτερη αγορά μου από το εν λόγω κατάστημα και έχω δει κάτι παπούτσια Karrimor και shorts Sondico. Είναι καλές αυτές οι μάρκες??

Απο karrimor φίλος έχει πάρει αυτά http://www.sportsdirect.com/karrimor-mens-trail-running-shoes-213106?colcode=21310658 τα οποία δείχνουν ποιοτικά, είναι ελαφρύ και άνετο παπούτσι ( από ότι μου είπε ) και πολύ όμορφο. Το 44 EU είναι το 10 UK 

@Vasilenia, το ποδήλατο το βλέπω να έρχεται την άλλη εβδομάδα στην θεσσαλονίκη, θα θέλει και συναρμολόγηση, αλλά υπάρχει ο άντρας γι αυτές τις δουλειές!

Επειδή ψωνίζεις και δωράκια για παιδάκια, ότι θες με ρωτάς. Εχουμε κάνει διάφορες αγορές σε παιδικά για την μικρή ( ρούχα, παπούτσια ).

Στα γυναικεία δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εκτός απο την ποιότητα, γιατί διαφέρουμε εντελώς στις διαστάσεις ( σου ρίχνω αρκετούς πόντους στο ύψος ).

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας την παρασκευη εκανα μια παραγγελια στο site και σημερα μου ηρθε link και track number αλα παταω στο link και μ λεει δεν υπαρχει τι να κανω παρακαλω απαντηστε 

Σήμερα το πρωϊ το site της dhl ήταν υπό συντήρηση, οπότε ή ξανα προσπάθησε ή κάνε νέα αναζήτηση κάνοντας copy paste το track number που έχεις μήπως και είναι λάθος το link απο το email που σου έχει έρθει (φαντάζομαι οτι απο εκεί κάνεις click στο link........)

Νομίζω οτι καλύτερα το Μ, αλλά υπάρχει και άλλη μια ενναλακτική, αφού το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το βρείς και σε Ελληνικά μαγαζια , πήγαινε, φόρεσε το και δες ποιο σου κάνει καλύτερα επάνω σου ;) .

Υ.Γ: Έκανα παραγγελία κυριακή βράδυ (2/3), σήμερα το πρωϊ (10/3) μου ήρθε sms απο dhl οτι το δέμα είναι με το courier πρός παράδοση και την ώρα που έγραφα εδώ ήρθε ο courier :P :P :P :P , μιλάμε για τον απίστευτο συνχρονισμό!!!!!!!!!!

Έχουμε και λέμε:

• Lonsdale βερμούδα http://www.sportsdirect.com/lonsdale-f-boxing-shorts-mens-632143?colcode=63214322 πολύ ώραια αλλά το Μ είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά στο μάκρος, μοιάζει σαν βερνούδα 3/4 (αν μπορώ να τη χαρακτηρίσω έτσι, φένει σαν capri στο μήκος, απο ποιότητα και σχέδιο πολύ καλή).

• Lee couper γυναικία καλοκαιρινά μπλουζάκια θα έλεγα πολύ καλά, αλλά γενικά τα νούμερα θέλουν λίγη προσοχή.

και το καλύτερο, το σφουγγάρι http://www.sportsdirect.com/team-massage-sponge-849027?colcode=84902703 με 0,59€, μου έκανε εντύπωση πόσο πυκνό είναι, δείχνει πολύ καλό!!!

Αυτά προς το παρόν :D :D .

Δημοσ.

Απο karrimor φίλος έχει πάρει αυτά http://www.sportsdirect.com/karrimor-mens-trail-running-shoes-213106?colcode=21310658 τα οποία δείχνουν ποιοτικά, είναι ελαφρύ και άνετο παπούτσι ( από ότι μου είπε ) και πολύ όμορφο. Το 44 EU είναι το 10 UK 

@Vasilenia, το ποδήλατο το βλέπω να έρχεται την άλλη εβδομάδα στην θεσσαλονίκη, θα θέλει και συναρμολόγηση, αλλά υπάρχει ο άντρας γι αυτές τις δουλειές!

Επειδή ψωνίζεις και δωράκια για παιδάκια, ότι θες με ρωτάς. Εχουμε κάνει διάφορες αγορές σε παιδικά για την μικρή ( ρούχα, παπούτσια ).

Στα γυναικεία δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εκτός απο την ποιότητα, γιατί διαφέρουμε εντελώς στις διαστάσεις ( σου ρίχνω αρκετούς πόντους στο ύψος ).

Καλή συναρμολόγηση λοιπόν όταν το λάβετε!!!! (Να και κάπου που χρησιμεύουν κι οι άντρες... :P )

Θα πάρω τον άλλο μήνα διάφορα καλοκαιρινά παιδικά,οπότε θα σε συμβουλευτώ!!! Το μόνο που δεν είχα βρει σε νούμερο, είναι η ηλικία 6-7. Είχε μέχρι 5-6 και μετά πήγαινε 7-8. Τώρα βέβαια αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα γιατί η ανηψούλα μου πήγε 7χρ.οπότε είμαστε μέσα στα νούμερα!

Δημοσ.

σημερα το πρωι ----> departed facility , gatwick airport  , uk 

οποτε θα ερθει αεροπορικως? κλασικα Leipsig ή Budapest και μετα Athens ?

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα. Με τον προηγούμενο τρόπο αποστολής ακολουθούσε τα εξής: EAST MIDLANDS - UK >>> LEIPZIG - GERMANY >>> ATHENS - GREECE.

Βέβαια δεν έχω παραγγείλει με τη νέα αλλαγή των μεταφορικών και ούτε βλέπω να το κάνω στο άμεσο μέλλον έτσι όπως τα έκαναν.

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο... πεμπτη πρωι εκανα την παραγγελια , με τις προηγουμενες συνθηκες θα ειχε φτασει κατα 90% σημερα δευτερα μεσημερι !

τωρα περιμενουμε , ακομα στο Νησί ειναι  :cry:

Δημοσ.

Λοιπον πατοντας το link τησ dhl απο το msn μου , μου βγαζει No result found for your DHL query. Please try again βαζω το track number μονοσ μου μηπος εχει γινει καποιο λα8οσ παλι το ιδιο τι να κανω βοηθηστε με παρακαλω

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο... πεμπτη πρωι εκανα την παραγγελια , με τις προηγουμενες συνθηκες θα ειχε φτασει κατα 90% σημερα δευτερα μεσημερι !

τωρα περιμενουμε , ακομα στο Νησί ειναι  :cry:

Εδώ είχα κάνει παραγγελία Κυριακή βράδυ και Τρίτη μεσημέρι ήταν σπίτι μου.  :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει επιστρέψει κανείς κάποιο από τα είδη που αγόρασε??

Θέλω να επιστρέψω, από τη παραγγελία μου, μόνο μια βερμούδα και μια μπλούζα λόγω λάθους μεγέθους και θέλω να επιλέξω να πάρω τα λεφτά πίσω (στο site γράφει ότι στα επιστρέφουν με την ίδια μέθοδο που πλήρωσες τη συγκεκριμένη παραγγελία).

Ερώτηση, στο προ τυποποιημένο έντυπο επιστροφών (return advise), που εμπεριέχεται μαζί με τις αποδείξεις που μας στέλνουν, στο πεδίο return code θα πρέπει να βάλω την ένδειξη Β (B= product not required) και δίπλα στα σχόλια να γράψω ότι θέλω refund (επιστροφή χρημάτων) για το/τα συγκεκριμένα είδη που επιστρέφω?

Γιατί το:

Α= Λέει ότι το προϊόν χρήζει αλλαγής, αλλά δίπλα σου λέει να συμπληρώσεις και το μέγεθος που θες (εγώ δεν θέλω να ξαναπάρω το ίδιο προϊόν).

Β= Το ανέφερα παραπάνω,

C= Ελαττωματικό προϊόν (που δεν είναι στην περίπτωση μας), και

D= Προϊόν το οποίο δεν παραγγέλθηκε (που δεν είναι στην περίπτωση μας) .

Αν έχει επιστρέψει κάποιος ας πει γιατί αύριο θέλω να τα πάω ταχυδρομείο (δίνει περιθώριο έως 7  εργάσιμες ημέρες από την επόμενη της παραλαβής).

Thanks

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

Λοιπον πατοντας το link τησ dhl απο το msn μου , μου βγαζει No result found for your DHL query. Please try again βαζω το track number μονοσ μου μηπος εχει γινει καποιο λα8οσ παλι το ιδιο τι να κανω βοηθηστε με παρακαλω

Γραψε τους για το προβλημα σου, στην σελίδα που έχουν στο facebook https://www.facebook.com/SportsDirectUK γιατί από όσο ξέρω είναι ο μόνος τρόπος, για να πάρεις σύντομα απάντηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Παρήγγειλα κ εγω για πρώτη φορα 100 ευρω πραγματα. Κατι t-shirts σε large γιατι ειμαι 1,89 και 77 κιλά, γιατι πιστευω το medium δεν θα με κάνει. Πηρα παπουτσακια, καλτσες για μπαλα, ενα φόρεμα για την κοπελα μ και ζωνες σε προσφορα. Αντε να δούμε ποιοτητα. :) Οι τιμες ξεφτιλα , περιμένω τωρα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...