Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειμαι κενουριος σημερα παραγγηλα απο το site και μ λεει procesing τι πρεπει να κανω πειτε μου τα βηματα παρακαλω δεν εχω ιδεα απο αφτα

Δημοσ.

Θα περιμένεις λιγο να επεξεργαστεί η παραγγελία σου. Μολις ολοκληρωθεί η επεξεργασία θα σου στείλει και email και απο το μενού track my order του site θα βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου (link & track number της παραγγελίας σου).

Λιγο πολυ σε ολα τα site ισχυει η ίδια διαδικασία ...

Δημοσ.

όταν αφήνεις γυναίκα να παραγγέλνει για σένα...

Μου ήρθε το γαμάτο Everlast Luxury Polar Hood.

(κίτρινο / μαύρο).Size XXXL.

όμως, είναι τόσο ζεστό, που εγώ προσωπικά, ΔΥΣΚΟΛΟ να το παλέψω μέσα στο σπίτι που κυρίως το ήθελα.

Αν το θέλει κανείς στα 18 ευρώ, μένω λυκόβρυση!

έχω κόψει καρτελάκια, αλλά μέσα στο ΠΣΚ δε θα το πλύνω, μήπως το θελήσει κανείς!

Κατά τα άλλα τα lee cooper τύπου all star, είναι μια χαρά παπουτσάκια για καλοκαίρι, όπως και τα τσαμπα slazenger canvas.

Όλα τα υπόλοιπα είναι γυναικεία, που ελάχιστα ενδιαφέρει το ΚΨΜ Εδώ πέρα :)

Έι,ψιτ - έχει και γυναίκες το ΚΨΜ σας, οπότε, πες τα ΌΛΑ!!!  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Vasilenia κ magdalhnh, μην το πάρετε προσωπικά, αλλά δε βαριέστε και μόνο στην ιδέα ότι ένας άντρας θα προσπαθήσει (ανεπιτυχώς) να περιγράψει γυναικεία ρούχα, στυλ και μεγέθη?

Γενικά, londsale fleece μια χαρά, φθηνά κοντομάνικα και αμάνικα LA Gear για το καλοκαίρι (όλα σε small νομίζω), Lee cooper + Miss fiori επίσης.

Dunlop Flash Ladies παπουτσι, πιο πολύ all star το λες....

και μια επιλογή δική μου, που όχι επειδή είναι δική μου, αλλά μαμάει, είναι αυτό, πάλι small, Που ειναι καταπληκτικό ρούχο.

Δημοσ.

@ andreaslam πολύ ωραία η δική σου επιλογή!!

lee cooper πανινο έχω πάρει και μου άρεσε πολύ. Αρκετά ξεκούραστο.

Εγώ τώρα αγόρασα Link.png Site: ποδηλατάκι 14" αλλά βλέπω να έρχεται με τα πόδια :lol:

Από τις 3/3 η αγορά και σήμερα το status το δείχνει Departed Facility in GATWICK - UK

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι για ηλικίες 4-6 χρονων ( το πήρα για την κοράκλα μου ) και με τα μεταφορικά στοίχισε 55 ευρώ.

Αντε να δούμε τι σοι ποιότητα θα έχει. Εμφανισιακά πάντως σκίζει! Θα ενημερώσω όταν παραλάβω.

Δημοσ.

γεια σας και παλι χτες εκανα την παραγγελια και λεει procesing εχει περασει 1 μερα μηπος συμβενει κατι ?

Υπομονή Θάνο, δεν συμβαίνει τίποτα. Εμενα μου δώσανε tracking number 2 μέρες μετά.

Γενικά πρέπει να κάνεις υπομονή με αυτούς, αφου πλέον τα πράγματα έρχονται οδικώς.

Δημοσ.

Σε ενα ενημερωτικο email που μου ηρθε, κατω κατω ελεγε οτι για αγορες ανω των 150 λιρων τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Αυτο ισχυει για συγκεκριμενες χωρες ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας και παλι τωρα μου λεει Awaiting Courier Pickup ala dn anigi o m vgazi error stis eteria tis dhl etsi kani sini8os?

Επεξ/σία από thanos1991
Δημοσ.

Πότε άλλαξε ο τρόπος αποστολής σε οδικώς; Γιατί εγώ είχα κάνει μια παραγγελία στις 4/02 και ήρθε όπως πάντα μετά από 2 μέρες (εντός Αθηνών).

Δημοσ.

Σε ενα ενημερωτικο email που μου ηρθε, κατω κατω ελεγε οτι για αγορες ανω των 150 λιρων τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Αυτο ισχυει για συγκεκριμενες χωρες ετσι;

Σε ένα newsletter που μου ήρθε και εμένα, κάτω κάτω το έγραφε, αναφέρει όμως οτι ισχύουν συγκεκριμένει όροι και προϋποθέσεις,  έκανα κλίκ στο link με τούς όρους αλλά δεν είδα να λεεί κάτι συγκεκριμένο (πχ για uk είναι δωρεάν τα μεταφορικά απο κάποιο ποσό και πάνω..)

πες το λιγοοο νωρίτερα.

180 ευρώ παραγγελια έβαλα!!!!

Στα 180 ευρώ πλήρωσες μεταφορικά?

Δημοσ.

guys τα Nike running shoes ακολουθούν όλα την ίδια γραμμή στο μέγεθος? έχω πάρει πάλι Nike running από το sports και θέλω να πάρω 2 ζευγάρια ~100€ και δεν θέλω να την πατήσω. Είμαι ανάμεσα σε 8 και 7.5 νούμερο (το 7.5 είναι το 41?). 

Δημοσ.

guys τα Nike running shoes ακολουθούν όλα την ίδια γραμμή στο μέγεθος? έχω πάρει πάλι Nike running από το sports και θέλω να πάρω 2 ζευγάρια ~100€ και δεν θέλω να την πατήσω. Είμαι ανάμεσα σε 8 και 7.5 νούμερο (το 7.5 είναι το 41?). 

Αν υπάρχουν και σε Ελληνικά καταστήματα τα συγκεκριμένα παπούτσια, πήγαινε δοκίμαστε τα και σημείωσε νούμερο και μοντέλο....

Υπάρχει και ο πίνακας εδω: http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/OtherInformation/SizeGuide

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...