Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

VCLOUDFEB10

10% off orders over 50£.

Expires Sunday 2nd March

Επίσης (άσχετο με το sportdirect) αλλά μέσω Quidco δίνει 13% cashback για τα Nike + τα δωρεάν μεταφορικά που ισχύουν για αγορές από το nike store http://www.quidco.com/nike-store/

Θα το δοκιμάσω αύριο λογικά...

Έκανα μια παραγελλία στις  2/3, πάνω απο 50 λίρες και δεν το δέχτηκε το κουπόνι :( :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω ρε παιδια και γω κατι

Σε πολλα παπουτσια εμφανιζονται νουμερα 9-10-11-12 κτλ και σε καποια αλλα υπαρχουν και τα μισαδια (9.5/10.5 κτλ)

Αυτα ειναι ολα UK size ανεξαρτητως αν υπαρχουν τα μισαδια ή οχι?

"Η οταν εχει μισαδια, αυτα ειναι αμερικανικα?

Για να ξερω τι να παρω

να ρωτησω ρε παιδια και γω κατι

Σε πολλα παπουτσια εμφανιζονται νουμερα 9-10-11-12 κτλ και σε καποια αλλα υπαρχουν και τα μισαδια (9.5/10.5 κτλ)

Αυτα ειναι ολα UK size ανεξαρτητως αν υπαρχουν τα μισαδια ή οχι?

"Η οταν εχει μισαδια, αυτα ειναι αμερικανικα?

Για να ξερω

ειναι παντα σε Αγγλικα τα νουμερα uk

<p>να ρωτησω ρε παιδια και γω κατι</p> <p> </p> <p>Σε πολλα παπουτσια εμφανιζονται νουμερα 9-10-11-12 κτλ και σε καποια αλλα υπαρχουν και τα μισαδια (9.5/10.5 κτλ)</p> <p> </p> <p>Αυτα ειναι ολα UK size ανεξαρτητως αν υπαρχουν τα μισαδια ή οχι?</p> <p>"Η οταν εχει μισαδια, αυτα ειναι αμερικανικα?</p> <p>Για να ξερω τι να παρω</p>

Λογικα ειναι τα uk νούμερα. Επειδη εκανα μια παραγγελία για lee cooper παπούτσια με 5,99€ Σε νούμερο 11,5 μολις τα παραλάβω θα σας πω.

Άσχετο: τα "ματιασαμε" τα εσώρουχα lonsdale!!!, εκει που στη προηγούμενη παραγγελία μου τα ειχε 2,15€/τα δυο τεμάχια size m, αυτή τη φορα τα size m τα ειχε 4,30€!

Παιδιά επειδή βλέπω όλοι παίρνεται ρούχα, τα παπούτσια είναι σε καλή ποιότητα και γνήσια; το γνωρίζουμε αυτό; θέλω να πάρω ποδοσφαιρικά.

Το χέσανε μάλλον το μαγαζάκι!

Παραγγελία Τετάρτη 26-2 το απογευμα 4 η ώρα,προωθείται την Παρασκευή 28-2 και το Σάββατο 1-3 το πρωί μου στέλνουν σε mail το track number της dhl το οποίο δεν δουλεύει ακόμα μέχρι και τώρα,δηλαδή την Δευτέρα 4-3.Γραφει το site της dhl ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα γι'αυτό το track number!

Μετά απο επικοινωνία με την dhl με ενημέρωσαν ότι το track number υπάρχει αλλά δεν έχει φύγει ακόμα απο εκεί!

Δηλαδή βράσε ρύζι,πότε θα φύγει από εκεί και πότε θα φτάσει οδικώς εδώ!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!

εγώ έκανα την παραγγελία πριν 2βδομάδες κι ακόμα να φανεί. <_<

Επειδή ήταν η πρώτη μου φορά,ουσιαστικά δοκιμαστική, δεν έκανα account αλλά το προχώρησα ως guest οπότε το μόνο που έχω είναι το order id. Μπορώ μέσω αυτού κάπου να δω που βρίσκεται το δέμα? (χωρίς να κάνω login)

Παιδιά επειδή βλέπω όλοι παίρνεται ρούχα, τα παπούτσια είναι σε καλή ποιότητα και γνήσια; το γνωρίζουμε αυτό; θέλω να πάρω ποδοσφαιρικά.

Αγόρασα εγώ πριν από 2 εβδομάδες ποδοσφαιρικά αυτά http://www.sportsdirect.com/nike-mercurial-veloce-fg-mens-football-boots-201203?colcode=20120340 είναι πραγματικά άψογα !!!

Παραγγελία Τετάρτη 26-2 το απογευμα 4 η ώρα,προωθείται την Παρασκευή 28-2 και το Σάββατο 1-3 το πρωί μου στέλνουν σε mail το track number της dhl το οποίο δεν δουλεύει ακόμα μέχρι και τώρα,δηλαδή την Δευτέρα 4-3.Γραφει το site της dhl ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα γι'αυτό το track number!

Μετά απο επικοινωνία με την dhl με ενημέρωσαν ότι το track number υπάρχει αλλά δεν έχει φύγει ακόμα απο εκεί!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!

Συνέχεια στο σίριαλ!Με ενημέρωσε η dhl ότι δεν έχουν παραλάβει καν το πακέτο,άρα λέει ψέματα το sportsdirect που αναφέρει with courier αφενός και αφετέρου σε ερώτηση μου πως δόθηκε track number μου απάντησαν απο την dhl ότι το sportsdirect όπως και άλλες εταιρείες έχουν αυτοκόλλητα που θα κολληθούν  στο δέμα όταν παραδοθεί στην dhl!!!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............. 

• Like 1

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!

Συνέχεια στο σίριαλ!Με ενημέρωσε η dhl ότι δεν έχουν παραλάβει καν το πακέτο,άρα λέει ψέματα το sportsdirect που αναφέρει with courier αφενός και αφετέρου σε ερώτηση μου πως δόθηκε track number μου απάντησαν απο την dhl ότι το sportsdirect όπως και άλλες εταιρείες έχουν αυτοκόλλητα που θα κολληθούν  στο δέμα όταν παραδοθεί στην dhl!!!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............. 

Μήπως κάποιο απο τα προϊόντα που αγόρασες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο και είχε την ένδειξη pre-order?

Γενικά σε 8 με 10 ημέρες έρχονται.(Δίπλα στη παραγγελία, κάτω απο τη λέξη action έχει και την ένδειξη track my order και σε πετάει στο site της dhl, το οποίο δεν ενημερώνεται και αμέσα......)

Επειδή ήταν η πρώτη μου φορά,ουσιαστικά δοκιμαστική, δεν έκανα account αλλά το προχώρησα ως guest οπότε το μόνο που έχω είναι το order id. Μπορώ μέσω αυτού κάπου να δω που βρίσκεται το δέμα? (χωρίς να κάνω login)

Εγώ την έκανα τη κυριακή αργά το βράδυ 2/3, 3/3 διεκπαιρεώθηκε και έφυγε απο uk και σήμερα 4/3 έχει φθάσει Βρυξέλλες.

Στείλε τους email αναφέροντας των αριθμό της παραγγελίας και δες μήπως λέει και κάτι σχετικό και στην ενότητα F.A.Q

• Like 1

Μήπως κάποιο απο τα προϊόντα που αγόρασες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο και είχε την ένδειξη pre-order?

Γενικά σε 8 με 10 ημέρες έρχονται.(Δίπλα στη παραγγελία, κάτω απο τη λέξη action έχει και την ένδειξη track my order και σε πετάει στο site της dhl, το οποίο δεν ενημερώνεται και αμέσα......)

Τα έκανα όλα αυτά που λες!Δεν ήταν αυτό!

Μου είχαν δώσει και στο mail και στο track my order το ίδιο λάθος track number!

Μόλις πριν λίγο μου έστειλαν το σωστό και η παραγγελία έρχεται κανονικά,έφυγε για την ακρίβεια απο Γκάτγουικ σήμερα το πρωί!

Τέλος καλό όλα καλά αλλά ας δείχνουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή,δεν βλάπτει!! 

• Like 1

Τα έκανα όλα αυτά που λες!Δεν ήταν αυτό!

Μου είχαν δώσει και στο mail και στο track my order το ίδιο λάθος track number!

Μόλις πριν λίγο μου έστειλαν το σωστό και η παραγγελία έρχεται κανονικά,έφυγε για την ακρίβεια απο Γκάτγουικ σήμερα το πρωί!

Τέλος καλό όλα καλά αλλά ας δείχνουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή,δεν βλάπτει!! 

Μια χαρά, καλο-φόρετα :-D :-D

Στείλε τους email αναφέροντας των αριθμό της παραγγελίας και δες μήπως λέει και κάτι σχετικό και στην ενότητα F.A.Q

Ε αυτό θα κάνω μάλλον, δε βλέπω να 'χω και πολλές επιλογές ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...