mobile_32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ααα,σόρρυ Athina_ch. Τώρα που το σκέφτομαι πάντως, η ευθύνη για το πως μεταφέρονται, σε τι κατασταση φτάνουν, και πόσο αργούν, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη του εμπόρου. Δεν ενδιαφέρει τον αγοραστή ο τρόπος. απλά πληρώνει την αξία του εμπ/τος, και το μεταφορικό, και ΑΠΑΙΤΕΙ να φτάσει σε τέλεια κατάσταση, εντός της προβλεπόμενης συμφωνίας (αν έχει υπάρξει τέτοια) Δείτε τι λεει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις on-line αγορές: http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/online-shopping/faq/index_el.htm#c0801262483b66f37 Από το παραπάνω link σας παραθέτω τα κάτοθι: "Συχνές ερωτήσεις - Αγορές μέσω Διαδικτύου Αγορές μέσω Διαδικτύου Επιστροφή και ακύρωση Επιδιόρθωση, αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων Δικτυακοί τόποι δημοπρασιών Ασφάλεια Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές δόθηκαν από ευρωπαϊκή υπηρεσία παροχής συμβουλών σε καταναλωτές. Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών στη χώρα σας. Επιστροφή και ακύρωση Αγόρασα μέσω καταλόγου ένα τραπέζι για την κουζίνα μου, αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία;ΝΑΙ - Έχετε προθεσμία επτά ημερών για να αλλάξετε γνώμη και να ακυρώσετε την αγορά σας . Αυτό ισχύει για κάθε αγορά εκτός καταστήματος, π.χ. μέσω τηλεφώνου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Διαδικτύου. Η επταήμερη προθεσμία αρχίζει από τη στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων. Αγόρασα στο Διαδίκτυο ένα εισιτήριο για μια συναυλία των U2, αλλά τελικά δεν μπορώ να πάω. Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου;ΟΧΙ - Παρόλο που έχετε επτά μέρες προθεσμία για να ακυρώσετε αγορές μέσω του Διαδικτύου ή άλλων τρόπων πώλησης εξ αποστάσεως (όπως μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομείου), υπάρχουν εξαιρέσεις για διακοπές, ταξίδια, διαμονή και κρατήσεις για υπηρεσίες αναψυχής. Για τέτοιες αγορές μέσω Διαδικτύου, ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να σας επιστρέψει τα χρήματα αν ακυρώσετε την παραγγελία. Ωστόσο, ο ίδιος ο πωλητής μπορεί, μέσω των γενικών και ειδικών όρων που εφαρμόζει, να σας επιτρέψει να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να πάρετε πίσω μέρος ή το σύνολο των χρημάτων σας. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα της σύμβασης για να δείτε αν αυτό ισχύει στην περίπτωσή σας. Αγόρασα στο Διαδίκτυο κάποια μουσικά κομμάτια που τα τηλεφόρτωσα αμέσως. Ορισμένα από αυτά δεν μου αρέσουν, αλλά τα έχω ήδη πληρώσει. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου γι' αυτά; Τα αγόρασα μόλις χθες.ΟΧΙ - Αν και δεν έχει ακόμη παρέλθει η επταήμερη περίοδος υπαναχώρησης που ισχύει για τις αγορές μέσω Διαδικτύου, όταν τηλεφορτώσατε τα κομμάτια αγοράσατε μια υπηρεσία που ήδη έχετε χρησιμοποιήσει. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια υπηρεσία η οποία σας έχει ήδη παρασχεθεί με δική σας συναίνεση. Παρέλαβα μια φωτογραφική μηχανή που αγόρασα στο Διαδίκτυο, αλλά δεν μου άρεσε. Την έχω ήδη πληρώσει. Μπορώ να τη γυρίσω πίσω και να ζητήσω να μου επιστραφούν τα χρήματα;ΝΑΙ - Όταν αγοράζετε ένα προϊόν μέσω του Διαδικτύου, έχετε προθεσμία επτά ημερών από την παραλαβή του για να αποφασίσετε αν θα το κρατήσετε ή όχι. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε την απόφασή σας. Ενημερώστε απλώς τον πωλητή ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και αυτός είναι υποχρεωμένος να σας επιστρέψει τα χρήματα. Στην επιστροφή θα περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής του προϊόντος σε σας. Ωστόσο, εσείς επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής του ανεπιθύμητου προϊόντος στον πωλητή. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η νομοθεσία για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως δεν ισχύει για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ή χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, μεταφορές, διαμονή, τροφοδοσία ή κρατήσεις για υπηρεσίες αναψυχής. Παρήγγειλα ένα CD το οποίο δεν έλαβα ποτέ. Όταν επικοινώνησα με τον πωλητή, αυτός ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται το ταχυδρομείο και όχι αυτός. Έχει δίκιο;ΟΧΙ - Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την παράδοση του είδους που αγοράσατε. Αυτός οφείλει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία παράδοσης και να αποδείξει ότι το προϊόν παραδόθηκε. Αν ο πωλητής δεν μπορεί να αποδείξει την παράδοση, οφείλει να σας ξαναστείλει το προϊόν ή να σας επιστρέψει τα χρήματα. Πριν πέντε εβδομάδες παρήγγειλα μέσω Διαδικτύου ένα βιβλίο που είχε εξαντληθεί. Το αγόρασα για τα γενέθλια του συζύγου μου και τελικά δεν μπόρεσα να του το χαρίσω γιατί δεν το έλαβα ποτέ. Τι μπορώ να κάνω;Αν κάποιο προϊόν που παραγγείλατε δεν παραδοθεί εντός 30 ημερών, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία. Αν το πληρώσατε ήδη, ο πωλητής μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 30 ημερών. Επιδιόρθωση, αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων Αγόρασα μια κιθάρα μέσω του Διαδικτύου, αλλά όταν την παρέλαβα ήταν σπασμένη. Ο πωλητής δεν θέλει να μου στείλει μια άλλη κιθάρα ή να μου επιστρέψει τα χρήματα, επειδή ισχυρίζεται ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για το πρόβλημα, αλλά η μεταφορική εταιρεία. Έχει δίκιο;ΟΧΙ - Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την μεταφορά του είδους που αγοράσατε. Ο πωλητής οφείλει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει την κιθάρα σας ή να σας επιστρέψει τα χρήματα. Όταν παραλαμβάνετε προϊόντα που αγοράσατε εξ αποστάσεως είναι πάντοτε σκόπιμο να ελέγχετε την κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων μπροστά στο άτομο που σας τα παραδίδει. Έτσι δεν θα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η βλάβη επήλθε όταν το προϊόν βρισκόταν στην κατοχή σας. Ο εκτυπωτής που αγόρασα πριν τέσσερις εβδομάδες μέσω Διαδικτύου δεν λειτουργεί πια. Τι μπορώ να κάνω;Έχετε τα ίδια δικαιώματα ως καταναλωτής με αυτά που θα είχατε αν τον είχατε αγοράσει σε κατάστημα, δηλαδή διετή εγγύηση για καινούργια προϊόντα. Αν ο εκτυπωτής σας παρουσιάζει προβλήματα μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση, επικοινωνήστε με τον πωλητή. Αυτός οφείλει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τον εκτυπωτή σας, ή να σας επιστρέψει τα χρήματα αν είναι αδύνατη η επισκευή ή αντικατάστασή του. Όταν περάσουν οι έξι μήνες, θα πρέπει εσείς να αποδείξετε ότι δεν ευθύνεστε για το πρόβλημα της συσκευής σας, πράγμα το οποίο μάλλον δεν είναι εύκολο. Προϊόντα που αγόρασα μέσω Διαδικτύου δεν παραδόθηκαν ποτέ ή έφθασαν με φθορές. Τι μπορώ να κάνω;Όταν αγοράζετε προϊόντα στο Διαδίκτυο, έχετε τα ίδια δικαιώματα που θα είχατε αν τα αγοράζατε σε κατάστημα: αν αγοράζετε προϊόντα και η ποιότητα δεν σας ικανοποιεί, μπορεί να έχετε δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης, επιστροφής των χρημάτων σας ή έκπτωσης, ανάλογα με τις περιστάσεις. κάθε πληροφορία για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες πρέπει να είναι ακριβής και όχι παραπλανητική. Αν σας δοθούν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, μπορεί να έχετε δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας. Διαβάστε στον ιστότοπο του πωλητή τους γενικούς και ειδικούς όρους, καθώς και την πολιτική του όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων. Επικοινωνήστε μαζί του για να του εξηγήσετε το πρόβλημα και να ζητήσετε λύση. Αν δεν πάρετε ικανοποιητικές απαντήσεις και ο πωλητής είναι εγκατεστημένος στην ΕΕ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών της χώρας σας." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 έφτασαν τα πράγματα (17/02 παρήγγειλα, σήμερα το πρωί ήρθαν). κακή συσκευασία (μαύρη πλαστική σακούλα), αλλά ευτυχώς όλα άθικτα (και η χειραποσκευή dunlop). Ξεκινάω από τη βαλίτσα/χειραποσκευή dunlop, Που για τα λεφτά της, είναι πολύ πολύ καλή. Τα μποξεράκια και οι κάλτσες P C πολύ καλά. τα μποξεράκια londsale, δική μου μαλακία, δεν είναι αυτά που ηθελα. Παπούτσια Stormlite Cliff, ευχάριστη έκπληξη (για 10 ευρω)! Πολύ καλή εντύπωση φυσικά όπως πάντα για μπλουζάκια slazenger Pierre Cardin Jacket > για 20 ευρώ, μαμάει! 2 fleece P C, που τα είχε προσφορά 5 ευρώ το ένα, επίσης μαμάνε. και 2 t shirts polo P C super. Πολύ ικανοποιητική παραγγελία !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) μόλις παρήγγειλα και για γυναίκα (1η παραγγελία). θα χρειαστεί μέχρι να έρθουν, να μάθω απέξω τη διαδικασία επιστροφών,χαχαχα.... lillywhite, τι σας λεει? είναι ακριβώς το ίδιο ε? είναι λίγο πιο ακριβό ομως, αλλά ίδιο ακριβώς concept/ ? (καλά, ακόμα και ίδιες λειτουργίες στο site) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από antreaslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ἐβαλα μια παραγγελία σήμερα, έψαξα για κουπόνι και βρήκα το VCLOUDFEB10 που δίνει -10% , δοκιμασμένο πριν μια ώρα. Λογικά ισχυει μέχρι 28-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ἐβαλα μια παραγγελία σήμερα, έψαξα για κουπόνι και βρήκα το VCLOUDFEB10 που δίνει -10% , δοκιμασμένο πριν μια ώρα. Λογικά ισχυει μέχρι 28-2 πες το λιγοοο νωρίτερα. 180 ευρώ παραγγελια έβαλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 VCLOUDFEB10 10% off orders over 50£.Expires Sunday 2nd March Επίσης (άσχετο με το sportdirect) αλλά μέσω Quidco δίνει 13% cashback για τα Nike + τα δωρεάν μεταφορικά που ισχύουν για αγορές από το nike store http://www.quidco.com/nike-store/ Θα το δοκιμάσω αύριο λογικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν μπορείς να έχεις cashback μέσω quidco αν δεν διαμένεις UK. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά όταν πας να κάνεις checkout, σου βγάζει σε 1 σημείο : Delivery Options European Road Service (6) 10,00 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days. Νομίζω ότι δεν υπήρχε αυτό παλιότερα. Οπότε, είναι μάλλον πλέον κι επίσημη η οδική διαδρομή των πακέτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά όταν πας να κάνεις checkout, σου βγάζει σε 1 σημείο : Delivery Options European Road Service (6) 10,00 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days. Νομίζω ότι δεν υπήρχε αυτό παλιότερα. Οπότε, είναι μάλλον πλέον κι επίσημη η οδική διαδρομή των πακέτων. Κ πρίν νομίζω το ίδιο έγραφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά όταν πας να κάνεις checkout, σου βγάζει σε 1 σημείο : Delivery Options European Road Service (6) 10,00 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days. Νομίζω ότι δεν υπήρχε αυτό παλιότερα. Οπότε, είναι μάλλον πλέον κι επίσημη η οδική διαδρομή των πακέτων. Το έγραφε και πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIRVANAGRE Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εγω παντως δεν το θυμαμαι σαν επιλογη , οταν εκανα παραγγελια πριν 1 μηνα περιπου επισης ,ολο και καποιος θα εχει παρει ... τα t-shirts της Slazenger με ενδιαφερουν για καθημερινη αθληση , μονο για να ιδρωνονται δηλαδη , τι μεγεθος προτεινεται για υψος 1,83m και βαρος 86kg ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εγω παντως δεν το θυμαμαι σαν επιλογη , οταν εκανα παραγγελια πριν 1 μηνα περιπου επισης ,ολο και καποιος θα εχει παρει ... τα t-shirts της Slazenger με ενδιαφερουν για καθημερινη αθληση , μονο για να ιδρωνονται δηλαδη , τι μεγεθος προτεινεται για υψος 1,83m και βαρος 86kg ??? λογικα το medium θα σου ναι ενταξει, αν εισαι πιο ογκωδης τυπος ή εχεις λιγο κοιλιτσα τοτε πηγαινει στο large Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το έγραφε και πριν. Α,εντάξει - δεν το είχα προσέξει τότε! Ίσως κάνω την τρίτη παραγγελία μου αύριο (μήπως εκμεταλλευτούμε και το 10% επιπλέον έκπτωσης αφού ούτως ή άλλως θα παραγγέλναμε μέσα στη βδομάδα). Αυτή τη φορά δεν έχουμε πολλά πραγματάκια αλλά θα βάλω και την περιβόητη κούπα εγω παντως δεν το θυμαμαι σαν επιλογη , οταν εκανα παραγγελια πριν 1 μηνα περιπου επισης ,ολο και καποιος θα εχει παρει ... τα t-shirts της Slazenger με ενδιαφερουν για καθημερινη αθληση , μονο για να ιδρωνονται δηλαδη , τι μεγεθος προτεινεται για υψος 1,83m και βαρος 86kg ??? Ίσως το Large γιατί φαντάσου ότι ο άντρας μου πήρε το Small (1.75 και κάπου 65 κιλά) και του πάει ίσα-ίσα. Φορούσε άνετα και το Μ δηλαδή..Οπότε, να μη σου πω και για XL...Ας σου πουν και τα άλλα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIRVANAGRE Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 θα επιλεξω το Large και βλεπουμε , αν δεν με κανουν τα δινουμε σε γνωστο / συγγενη . εκει θα κολλησουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 θα επιλεξω το Large και βλεπουμε , αν δεν με κανουν τα δινουμε σε γνωστο / συγγενη . εκει θα κολλησουμε ? Xαμένα δεν πάνε - το μόνο σίγουρο! Απλά, πάρε αν θέλεις και 1 XL να δοκιμάσεις το νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα