makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το δικο μου δεμα παντως εκανε σχεδον 4 μερες να φτασει Αθηνα απο Βουδαπεστη. Λογικα αυριο θα το εχω στην Καστορια. Είναι περίεργο γιατί μιλάμε για την ίδια οδική διαδρομή. Στη δική μου περίπτωση το δέμα έφυγε από Βουδαπέστη την προηγούμενη ΤΕ στις 11.00, έφτασε στην Αθήνα στις 03.00 το πρωί της ΠΑ και παρέλαβα στις 15.00 της ίδιας μέρας, αφού είχα μιλήσει και επιβεβαιώσει με την DHL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μου ήρθε το δέμα, αρκετά κοπανημένο, αλλά πίστεψα οτι δεν θα είχε πάθει κάτι. λάθος μου, είχε σπάσει η μια ροδίτσα απο τη βαλίτσα (είχα πάρει μια απο αυτές που έχει προσφορά) μτφ για πίσω προφανώς δεν αξίζει να πληρώσω.(btw ήταν 15ευρώ λόγω όγκου μάλλον και ήρθε οδικώς) το ερώτημα μου είναι, έχει συμβεί σε κάποιον και απευθυνόμενος στο sd να του έχουν απαντήσει οτι θα του καλύψουν τα μεταφορικά για νέα αγορά? τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω ως λογική αποζημίωση? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η περίπτωση αυτή. Να δούμε τι θα γίνει. Κράτησέ μας ενήμερους για την επικοινωνία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HankMoody Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Είναι περίεργο γιατί μιλάμε για την ίδια οδική διαδρομή. Στη δική μου περίπτωση το δέμα έφυγε από Βουδαπέστη την προηγούμενη ΤΕ στις 11.00, έφτασε στην Αθήνα στις 03.00 το πρωί της ΠΑ και παρέλαβα στις 15.00 της ίδιας μέρας, αφού είχα μιλήσει και επιβεβαιώσει με την DHL. Το περιεργο ειναι πως η κατασταση του δεματος δεν εχει αλλαξει απο χθες το βραδυ, δηλαδη δεν ξεκινησε απο Αθηνα. Στο μεταξυ, για καποιο λογο πληρωσα 15 ευρω μεταφορικα, χωρις να εχω κανει ογκωδη η μεγαλη παραγγελια, μονο κατι ρουχα εχω μεσα, κοντα στα 110 ευρω βγηκε. Εμενα δεν μου εχουν απαντησει στο μηνυμα που τους εστειλα με ερωτηση για το πως στελνουν τα δεματα και αργουν τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Υποθέτω πως δεν άλλαξε η DHL τρόπο δρομολόγησης απλά το SD έκανε άλλη συμφωνία μαζί τους ώστε να μειώσει τα κόστη που επωμίζεται το ίδιο και ο πελάτης για τα μεταφορικά. Η λογική εξέλιξη είναι να επιστρέψουν τα μεταφορικά στο κόστος που ήταν παλιά και να παραμείνει ο νέος τρόπος δρομολόγησης των δεμάτων. Όπως και να 'χει έχουμε άλλο ένα αρνητικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) μου ήρθε το δέμα, αρκετά κοπανημένο, αλλά πίστεψα οτι δεν θα είχε πάθει κάτι. λάθος μου, είχε σπάσει η μια ροδίτσα απο τη βαλίτσα (είχα πάρει μια απο αυτές που έχει προσφορά) μτφ για πίσω προφανώς δεν αξίζει να πληρώσω.(btw ήταν 15ευρώ λόγω όγκου μάλλον και ήρθε οδικώς) το ερώτημα μου είναι, έχει συμβεί σε κάποιον και απευθυνόμενος στο sd να του έχουν απαντήσει οτι θα του καλύψουν τα μεταφορικά για νέα αγορά? τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω ως λογική αποζημίωση? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η περίπτωση αυτή. Να δούμε τι θα γίνει. Κράτησέ μας ενήμερους για την επικοινωνία σου. Αυτο δεν αποτελεί καλο νέο. Παντος περίμενε να δεις τι θα σου απαντήσουν και παράλληλα ψάξε να δεις τi νομοθεσία εχει η ευρωπαϊκή ένωσης για τις έξ αποστάσεως η on line αγορές και αν δεις οτι δεν εχουν διάθεση για να σε εξυπηρετήσουν τότε να επικαλεστεις τη νομοθεσία της ε.ε. (Σε κάθε περίπτωση να μας πεις τι σου απάντησαν).Υ.γ: και εμενα το δέμα ηρθε "ταλαιπωρημένο" αλλα πέρα απο τα ρούχα μονο η κούπα ηταν εύθραυστη και αυτή ευτυχώς ηταν πολυ καλα "αμπαλαρισμενη" και δεν έπαθε τίποτα. Κράτησέ μας ενήμερους. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2014 από mobile_32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athina_ch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα,χτες το βράδυ μου έστειλαν email απο το sportsdirect και μου εξηγουσαν οτι δε φέουν καμία ευθύνη στον τροπο που αποστελει η dhl τα πράγματα και οτι δε μπορουν να τους ελέγξουν πως θα τα μεταφέρουν....δεν νομίζω η dhl να άλλαξε τον τροπο αποστολης χωρίς να ενημερώσει.Παντως στο μειλ ρίχνουν ολη την ευθύνη στην dhl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Είχα παραγγείλει πριν 2 μήνες ενα φούτερ Everlast και μου ήρθε σε 3 ημέρες (ups). Παρήγγειλα πριν 2 εβδομάδες αρκετά ρούχα και έκαναν 7 ημέρες(dhl). Επίσης προσοχή γιατί την πάτησα , παντελόνι φόρμας londsale και φουτερ με κουκούλα Tapout με κόστος 13 ευρώ περίπου το κομμάτι ,ποιότητα πολυ χειρότερη κινέζικου μαγαζιού (κόμπιασαν από την πρώτη ημέρα με ύφασμα σαν την χθεσινή Man.United (χαλια δηλαδή). Ενω το Everlast άψογη ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα,χτες το βράδυ μου έστειλαν email απο το sportsdirect και μου εξηγουσαν οτι δε φέουν καμία ευθύνη στον τροπο που αποστελει η dhl τα πράγματα και οτι δε μπορουν να τους ελέγξουν πως θα τα μεταφέρουν....δεν νομίζω η dhl να άλλαξε τον τροπο αποστολης χωρίς να ενημερώσει.Παντως στο μειλ ρίχνουν ολη την ευθύνη στην dhl ok. Τότε επικοινώνησε με την DHL άμεσα, και πίεσέ τους, να σου πληρώσουν τόσο το κόστος, όσο και το μεταφορικό για τη βαλίτσα. είναι απαράδεκτο αυτό... Μην το αφήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athina_ch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ok. Τότε επικοινώνησε με την DHL άμεσα, και πίεσέ τους, να σου πληρώσουν τόσο το κόστος, όσο και το μεταφορικό για τη βαλίτσα. είναι απαράδεκτο αυτό... Μην το αφήσεις! Μάλλον μπερδευτικες.Εγω τους είχα στείλει email για να δω γιατί άλλαξαν τον τροπο αποστολης.Προβλημα με μια βαλίτσα είχε κάποιος άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 παραγγειλα κατι την κυριακη και ακομα δεν εχουν φυγει απο το καταστημα και τα θελω μεχρι την αλλη παρασκευη στην Κρητη λετε να μου τα εχουν φερει μεχρι τοτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 τους έστειλα εγώ μαιλ γιατι αργουν τόσο και γιατί τα μεταφορικά παραμένουν τα ίδια και αφου έρχονται οδικώς πρέπει να είναι λιγότερα και η απάντηση τους ήταν οτι το δέμα σας έχει φύγει ότι να'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HankMoody Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 τους έστειλα εγώ μαιλ γιατι αργουν τόσο και γιατί τα μεταφορικά παραμένουν τα ίδια και αφου έρχονται οδικώς πρέπει να είναι λιγότερα και η απάντηση τους ήταν οτι το δέμα σας έχει φύγει ότι να'ναι Κι εμενα το ιδιο μου απαντησαν, ειπα κι εγω, νομιζα πως δεν τους το εξηγησα καλα. Τους ξαναεστειλα, να δω τι θα απαντησουν. Σημερα ηρθε το δεμα μου, ακριβως τη 10η μερα απο την παραγγελια, πρωτη φορα τετοια αργοπορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ααα,σόρρυ Athina_ch. Τώρα που το σκέφτομαι πάντως, η ευθύνη για το πως μεταφέρονται, σε τι κατασταση φτάνουν, και πόσο αργούν, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη του εμπόρου. Δεν ενδιαφέρει τον αγοραστή ο τρόπος. απλά πληρώνει την αξία του εμπ/τος, και το μεταφορικό, και ΑΠΑΙΤΕΙ να φτάσει σε τέλεια κατάσταση, εντός της προβλεπόμενης συμφωνίας (αν έχει υπάρξει τέτοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 τους έστειλα εγώ μαιλ γιατι αργουν τόσο και γιατί τα μεταφορικά παραμένουν τα ίδια και αφου έρχονται οδικώς πρέπει να είναι λιγότερα και η απάντηση τους ήταν οτι το δέμα σας έχει φύγει ότι να'ναι Εμενα παει μεσω Βελγιου Wednesday, February 26, 2014 Location Time 4 Arrived at Sort Facility BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 14:51 3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 07:13 2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 05:44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, επειδή σκέφτομαι να κάνω τη δεύτερη αγορά μου από το εν λόγω κατάστημα και έχω δει κάτι παπούτσια Karrimor και shorts Sondico. Είναι καλές αυτές οι μάρκες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα