Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να ρωτήσω,αν έχει κάποιος επικοινωνήσει με το sportdirect  για να μάθει αν ο τρόπος μεταφοράς παραμείνει οδικώς ή αεροπορικώς.(αν είναι προσωρινό το μέτρο αυτό)

Πάνω που λέγαμε, σε 3 το πολύ μέρες τα είχαμε σπίτι,με τα νέα δεδομένα το βλέπω για 10 ήμερο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους έστειλα μειλ εχτές το βράδυ και περιμένω απάντηση για το λόγο αλλαγής του τρόπου μεταφοράς.Οταν αποφασίσουν να μου απαντήσουν θα ενημερώσω.

Τους έστειλα μειλ εχτές το βράδυ και περιμένω απάντηση για το λόγο αλλαγής του τρόπου μεταφοράς.Οταν αποφασίσουν να μου απαντήσουν θα ενημερώσω.

Μέχρι να σου απαντήσουν ίσως να έχει κλείσει η DHL. :P

Μηπως να δοκιμαζες μεσω facebook μια φορα που εκανα μια ερωτηση μου απαντησαν σε ευλογο χρονικο διαστημα (2-4 μερες).

Μηπως να οργανωθουμε να γινει κατι πιο μαζικο. Εγω και τις 3 φορες που παραγγειλα τα χα λαβει σε 3 μέρες μέσα.

Είναι που σε καλομαθαινουν και μετα ακους οδικως..!!! και ξενερώνεις...

παιδιά σορρυ, εχετε δει τις τιμές;; Απίστευτα χαμηλές! Όταν λένε εκπτώσεις, το εννοούν φαντάζομαι. ένα polo για παραδειγμα το εχει 9,60 ευρώ ενώ πριν ηταν 41,99!

Μηπως να δοκιμαζες μεσω facebook μια φορα που εκανα μια ερωτηση μου απαντησαν σε ευλογο χρονικο διαστημα (2-4 μερες).

Μηπως να οργανωθουμε να γινει κατι πιο μαζικο. Εγω και τις 3 φορες που παραγγειλα τα χα λαβει σε 3 μέρες μέσα.

Είναι που σε καλομαθαινουν και μετα ακους οδικως..!!! και ξενερώνεις...

Οσες φορες τους έχω στείλει μειλ μου εχουν απαντήσει μεσα σε 2 μέρες.Αν δεν μου απαντήσουν και αυριο θα τους στείλω στο fb.Στην dhl της Αγγλιας που τους ρωτησα μου είπαν οτι δε μπόρουν να μου απαντήσουν και να απευθυνθώ στο sportsdirect.Νομιζω παντως  οτι δεν τους συμφερει να τα στελνουν οδικώς.

παιδιά σορρυ, εχετε δει τις τιμές;; Απίστευτα χαμηλές! Όταν λένε εκπτώσεις, το εννοούν φαντάζομαι. ένα polo για παραδειγμα το εχει 9,60 ευρώ ενώ πριν ηταν 41,99!

Νταξει οι αρχικες τιμες ειναι λιγο (ως πολυ) ...παραμυθι παντως.

Σχεδον παντα τοση ειναι η εκπτωση ακομα και αν δεν ειναι περιοδος εκπτωσεων.

41,99 που ειδες το συγκεκριμενο κατα πασα πιθανοτητα δεν το ειχε ακομα και αν ηταν καινουργια παραλαβη.

μόλις μου επιβεβαιωσε η dhl ότι έρχονται οδικώς.

Το δικό μου έφυγε από ουγγαρία (μετά την κλασσική διαδρομή, gatwick - βρυξελλες), χθες το πρωί, και θα έρθει αύριο πρώι.

Σε δυο μέρες από την αναχώρηση, παραλαμβάνεις στην Αθήνα.

Το δικο μου δεμα παντως εκανε σχεδον 4 μερες να φτασει Αθηνα απο Βουδαπεστη. Λογικα αυριο θα το εχω στην Καστορια.

Βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι μεσολαβησε ΣΚ. Απο την αλλη, εχω την εντυπωση πως οι κουριερ δουλευουν και τις μη εργασιμες, απλα δεν κανουν παραδοσεις.

image.png

Η παραγγελία μου έφτασε εχτές Αθήνα στις 2 και ακόμα δεν εχει φύγει για παράδοση στην Αττική.Δε μπορω να καταλάβω τι έχουν πάθει και αργούν τόσο...Και οδικώς που τα στέλνουν πάλι express θεωρείται...

Παιδες θελω να κανω κατι ψωνια απο το εν λόγω καταστημα αλλα εχω μια απορια,
υπαρχει καποιο οριο παραγγελιας και πανω που να ειναι τα μεταφορικα δωρεαν;; 

μου ήρθε το δέμα, αρκετά κοπανημένο, αλλά πίστεψα οτι δεν θα είχε πάθει κάτι.

λάθος μου, είχε σπάσει η μια ροδίτσα απο τη βαλίτσα (είχα πάρει μια απο αυτές που έχει προσφορά)

μτφ για πίσω προφανώς δεν αξίζει να πληρώσω.(btw ήταν 15ευρώ λόγω όγκου μάλλον και ήρθε οδικώς)

το ερώτημα μου είναι, έχει συμβεί σε κάποιον και απευθυνόμενος στο sd να του έχουν απαντήσει οτι θα του καλύψουν τα μεταφορικά για νέα αγορά?

τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω ως λογική αποζημίωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...