makfil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τα links. Πάντως, έχει πάρα πολλά είδη και μέσα σ' αυτά καθένας μπορεί να βρει κάποια ενδιαφέροντα και σε καλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ήρθε η παραγγελία μου σήμερα το μεσημέρι (είχα βάλει και alert sms απο το site της dhl και μου ήρθαν και οι ειδοποιήσεις για το που είναι το δέμα). Να πώ οτι ήρθαν όλα μια χαρά, σε μια μεγάλη ανθεκτικη πλαστικη σακούλα - σάκος (αν και απο τις τόσες διαδρομές είχε κάποια σχησίματα μικρά, αλλά οκ ήταν όλα μέσα). Η lonsdale Ζακέτα με κουκούλα ειναι γ@@@τη! Πολύ καλή και σαν ποιότητα, σχέδιο, υφή και χοντρή πλέξη. Εδώ θα είχε γύρω στην 70€. Για 1.5 ευρω ειναι μια χαρα η ποιοτητα στα μπλουζακια Πηρα 8 για το γυμναστηριο. Τι περιμενετε δηλαδη με 1.5 ευρω κασμιρι; Απο οσα έχω παρει κατα καιρους (εκτος απο αθλητικα παπουτσια τρεξιματος κτλ) αυτα που μου εκαναν θετικη εντυπωση ειναι τα γυναικια φλις "LA gear" καθως ηταν πολυ καλα ποιοτικα. Για 1,5€ και 100% cotton όπως λέει μια χαρά θα είναι (ειδικά για gym, θάλασσα κτλ). εβαλα και εγω ενα πακετάκι μποξεράκια londsale, kai 2 πακετα P C, που τα έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι μου κάνουν. Πραγματικά χώμα τιμή. (Ξέρετε αν υπάρχει ποσοτικός περιορισμός? δηλαδή, αν πάω να βάλω πχ 80 μπλούζες, αν θα με αφήσει?) Σήμερα παρέλαβα τα boxer londsale, πολύ καλή πιότητα και αν αναλογιστής και τη τιμή (2,14€/ τα 2) είναι super :-D , εγω προσωπικά θα πάρω σχεδόν όλα τα χρώματα.... Η δική μου, σήμερα το πρωί έφτασε στη Βουδαπέστη. Δε ξέρω σε ποιες άλλες χώρες θα κάνει τουρνέ Είχατε αναφέρει και το Βέλγιο αλλά δεν πέρασε από εκεί (ακόμα)..Είναι η έκτη μέρα από την Τρίτη (στις 8 το πρωί ) που έκανα την παραγγελία. Απο Βουδαπέστη εμένα ήρθε κατευθείαν Αθήνα. Υ.Γ.: Τι κούπα "γκουμούτσα" δώρο στείλανε :P , πρωϊνό για γίγαντες χωράει εκεί μέσα, χαμένη δεν θα πάει, αν δεν χρησιμοποιηθεί για πρωϊνό με δημητριακά τότε θα βρεί κάποια άλλη χρήση, χαμένη δεν θα πάει.... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2014 από mobile_32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δε μου άρεσε η υφή, το ύφασμα, φαινεται φτηνό. (για τα πουκαμισα P C). Ποια απο τα πουκαμισα πηρες? Πηρες μηπως http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-long-sleeve-check-shirt-559105?colcode=55910595 http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-long-sleeve-stripe-shirt-559106?colcode=55910692 Επίσης τι νούμερο πήρες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αυτό, μπλε/ασπρο. http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-striped-long-sleeved-shirt-mens-558106?colcode=55810626#customerreviews XXL (Δε μου έκανε, στενή γραμμή. τα PC μπλουζάκια σε xxl, μου είναι μια χαρά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 @ mobile 32 τα lonsdale boxer τα εχω πάρει σε σχεδόν ολα τα σχέδια . Αξίζουν 1000% το εχω ξαναγράψει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 edit, άκυρο. έτσι κ αλλιώς, δεν έχει μεγάλα μεγέθη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 πάω κι εγώ για την πρώτη μου παραγγελία.Έχω βάλει καμιά 10αριά πράγματα Αυτό τι γραμμή έχει,στενή? Επίσης έχει πάρει κανείς κάνα καλό τζηνάκι με κλασσική γραμμή (χωρίς να στενεύει δηλαδή) που να το προτείνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 @ mobile 32 τα lonsdale boxer τα εχω πάρει σε σχεδόν ολα τα σχέδια . Αξίζουν 1000% το εχω ξαναγράψει. Ναι , έχεις δίκιο. Το ίδιο θα κάνω και εγώ (οφ τόπικ: Μη μας κάτσει και κανένα τυχερό,να έχουμε να αλλάζουμε να μη δείχνουμε και μονότονη :-D :-D ) πάω κι εγώ για την πρώτη μου παραγγελία.Έχω βάλει καμιά 10αριά πράγματα Αυτό τι γραμμή έχει,στενή? Επίσης έχει πάρει κανείς κάνα καλό τζηνάκι με κλασσική γραμμή (χωρίς να στενεύει δηλαδή) που να το προτείνει? Την ίδια αγόρασα και εγώ αλλά σε ζακέτα με φερμουάρ (είχα κάνει λάθος παραπάνω στην ανάρτηση μου και το διόρθωσα). Απο μέσα έχει επένδυση σαν ενα λεπτό fleece. Εγώ πήρα το Medium και μου είναι οκ (ίσως κάπως άνετο αλλά σε καμία περίπτωση εφαρμοστό, 1,85 78kg). Πιστεύω να βοήθησα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 αυτό, μπλε/ασπρο. http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-striped-long-sleeved-shirt-mens-558106?colcode=55810626#customerreviews XXL (Δε μου έκανε, στενή γραμμή. τα PC μπλουζάκια σε xxl, μου είναι μια χαρά) Ευχαριστω, γενικα εισαι σε XXL σε πουκαμισα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω, γενικα εισαι σε XXL σε πουκαμισα? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 leeds gatwick linz (είναι τώρα) ξέρετε αν θα προλάβει να έρθει αυτήν την εβδομάδα? (αθήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ήρθε η παραγγελία μου σήμερα το μεσημέρι (είχα βάλει και alert sms απο το site της dhl και μου ήρθαν και οι ειδοποιήσεις για το που είναι το δέμα). Να πώ οτι ήρθαν όλα μια χαρά, σε μια μεγάλη ανθεκτικη πλαστικη σακούλα - σάκος (αν και απο τις τόσες διαδρομές είχε κάποια σχησίματα μικρά, αλλά οκ ήταν όλα μέσα). Η lonsdale Ζακέτα με κουκούλα ειναι γ@@@τη! Πολύ καλή και σαν ποιότητα, σχέδιο, υφή και χοντρή πλέξη. Εδώ θα είχε γύρω στην 70€. Για 1,5€ και 100% cotton όπως λέει μια χαρά θα είναι (ειδικά για gym, θάλασσα κτλ). Σήμερα παρέλαβα τα boxer londsale, πολύ καλή πιότητα και αν αναλογιστής και τη τιμή (2,14€/ τα 2) είναι super :-D , εγω προσωπικά θα πάρω σχεδόν όλα τα χρώματα.... Απο Βουδαπέστη εμένα ήρθε κατευθείαν Αθήνα. Υ.Γ.: Τι κούπα "γκουμούτσα" δώρο στείλανε :P , πρωϊνό για γίγαντες χωράει εκεί μέσα, χαμένη δεν θα πάει, αν δεν χρησιμοποιηθεί για πρωϊνό με δημητριακά τότε θα βρεί κάποια άλλη χρήση, χαμένη δεν θα πάει.... Καλώς τα δέχτηκες κι εσύ!!! Χαίρομαι που οι αγορές σου ήταν επιτυχείς!!! Εμένα λογικά θα έρθει την Παρασκευή - αν όχι, τη Δευτέρα θα το περιμένω. Έχει φύγει από Βουδαπέστη από χτες το πρωί. Ελπίζω να μην του θυμηθεί να σταμτήσει και πουθενά αλλού Μετάνιωσα που ενώ κοιτούσα τα μποξεράκια Londsale, δεν τα παρήγγειλα..Δεν πειράζει όμως - ποτέ δεν είναι αργά! Ήδη ετοιμάζουμε την τρίτη παραγγελία κι έχω βάλει μέσα μπόλικα σε διάφορα χρώματα! Το νούμερο μόνο πες μου πώς το είδες..Για 1.75 και 70 κιλά το S ή το M άραγε? Αν και νομίζω ότι μικρή διαφορά πρέπει να έχουν τα μεγέθη αυτά σε μποξεράκια.. Για να δούμε, η κούπα θ αμου έρθει? Διαβάζω ότι έρχεται σχεδόν σε όλους σας και ζουλεύωωω - μόνο σε μένα (και τον ξαδερφό μου που έχει παραγγείλει επίσης 2 φορές) δεν έχει έρθει??? Εν τω μεταξύ, μεγάλος μπελάς τελικά το sportsdirect...έρχεται η παραγγελία σου κι ήδη έχεις ετοιμάσει την επόμενη..κολλάς..αν είχε ακόμα χαμηλότερα μεταφορικά, ανά δεύτερη μέρα θα παραγγέλναμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 vasilenia, αν θέλεις την κούπα, και είσαι καπου κοντά Λυκόβρυση, έλα να την παρεις. Δε μου χρησιμεύει, δε νομίζω ότι θα την χρησιμοποιήσω ποτέ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 vasilenia, αν θέλεις την κούπα, και είσαι καπου κοντά Λυκόβρυση, έλα να την παρεις. Δε μου χρησιμεύει, δε νομίζω ότι θα την χρησιμοποιήσω ποτέ.... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Κράτησέ την όμως - δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί ! Κι εγώ πρωινό δεν τρώω- σε 1 φίλη μου ήθελα να τη χαρίσω - για να γελάσουμε! Ίσως και να μου τη στείλουν αυτή τη φορά. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα