Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά,δε βρίσκω λόγο να αγχωθω, περισσότερο ενημερωτικά το λέω, και μου έχει κάνει εντύπωση, που έχει γυρίσει τη μισή ευρώπη. μόνο αυτό...

Αυτό ακριβώς, δεν είναι και κανένα είδος πρώτης ανάγκης, ρούχα είναι....απλά στις μέχρι τώρα αγορές μου, έρχονταν απευθείας απο τη χώρα όπου γίνονταν η παραγγελία.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, δεν είναι και κανένα είδος πρώτης ανάγκης, ρούχα είναι....απλά στις μέχρι τώρα αγορές μου, έρχονταν απευθείας απο τη χώρα όπου γίνονταν η παραγγελία.

Συμφωνώ - δε νομίζω ότι θα το βάλουμε κι άγχος, απλά παραξενεύτηκα κι εγώ και το ανέφερα για να συγκρίνω με τις παραγγελίες των υπολοίπων παιδιών εδώ. (η παραγγελία μου είναι ακόμα στο Gatwick.)

Δημοσ.

όντως και η δικιά μου παραγγελία, από την προηγούμενη Τρίτη, έχει σπάσει σε δυο παραγγελίες.

η μια  δεν έχει φύγει από Αγγλία και η άλλη είναι Βουδαπέστη

λόγω πολλών πραγμάτων, πάντα "έσπαγε" σε δυο σακούλες, απλά έρχονταν μαζί, ενώ τώρα τράβηξε η κάθε μια τον δικό της δρόμο  :-D

Δημοσ.

Η δική μου, σήμερα το πρωί έφτασε στη Βουδαπέστη. Δε ξέρω σε ποιες άλλες χώρες θα κάνει τουρνέ :P  Είχατε αναφέρει και το Βέλγιο αλλά δεν πέρασε από εκεί (ακόμα)..Είναι η έκτη μέρα από την Τρίτη (στις 8 το πρωί ) που έκανα την παραγγελία.

Δημοσ.

εμένα ήρθε, μετά από leeds, βρυξέλλες, βουδαπέστη.

Τα μπλουζάκια slaz, για τα λεφτά τους, είναι μια χαρά. Είμαι ανάμεσα σε 2 μεγέθη βέβαια (xxl, xxxl), αλλά δε φταίνε τα μπλουζάκια σε αυτό.

Μην περιμένετε κάτι ποιοτικό βέβαια για 1,5 ευρω....

Τα pierre cardin μπλουζάκια, είναι καλύτερα ποιοτικά, και το μέγεθός τους επι΄σης ικανοποιητικό, ενώ τα πουκάμισα pierre cardin,δε μου άρεσαν τόσο πολύ.

Οι παντόφλες τέλος, εχουν πολύ ικανοποιητικό πάχος, είναι πολύ μικρές σε μεγεθος(τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο ήθελα, αλλά το είχα διαβάσει στα σχόλια), και από αντοχή, θα δείξει.

μου έστειλαν και μια (ελαφρως κακόγουστη) τεραστίων διαστάσεων κούπα...

ΥΓ: Εκανα και καινούργια, πιο μεγάλη, 130 ευρώ. Αυτή ήταν η 1η, δοκιμαστική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα ήρθε, μετά από leeds, βρυξέλλες, βουδαπέστη.

Τα μπλουζάκια slaz, για τα λεφτά τους, είναι μια χαρά. Είμαι ανάμεσα σε 2 μεγέθη βέβαια (xxl, xxxl), αλλά δε φταίνε τα μπλουζάκια σε αυτό.

Μην περιμένετε κάτι ποιοτικό βέβαια για 1,5 ευρω....

Τα pierre cardin μπλουζάκια, είναι καλύτερα ποιοτικά, και το μέγεθός τους επι΄σης ικανοποιητικό, ενώ τα πουκάμισα pierre cardin,δε μου άρεσαν τόσο πολύ.

Οι παντόφλες τέλος, εχουν πολύ ικανοποιητικό πάχος, είναι πολύ μικρές σε μεγεθος(τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο ήθελα, αλλά το είχα διαβάσει στα σχόλια), και από αντοχή, θα δείξει.

μου έστειλαν και μια (ελαφρως κακόγουστη) τεραστίων διαστάσεων κούπα...

ΥΓ: Εκανα και καινούργια, πιο μεγάλη, 130 ευρώ. Αυτή ήταν η 1η, δοκιμαστική.

Καλημέρα και καλώς τα δέχτηκες λοιπόν!!

Νομίζω ότι η κούπα μαζί με το περιοδικό μπαίνει  αυτόματα στο καλάθι σου και τα χρεώνουν 1.20. Και τις 2 φορές την έχω αφαιρέσει αλλά στην επόμενη παραγγελία,μάλλον θα την αφήσω  :D

Παρήγγειλα κι εγώ 2 μπλουζάκια Slazenger - όπως είπες, με τέτοια τιμή, δεν περιμένεις και καμμιά φοβερή ποιότητα. Για πρόχειρα,θα την κάνουν τη δουλειά τους.

Με τις παντόφλες σου είπαμε τί γίνεται..

Όσον  αφορά τα πουκάμισα Pierre Cardin, έλεγα να πάρω αλλά λες ότι δεν είναι πολύ ποιοτικά? Τί δε σε ικανοποίησε ακριβώς? Μπλουζάκια πήρα κι εγώ- να δούμε..

Ηδική μου παραγγελία βρίσκεται ακόμα στη Βουδαπέστη - ας ελπίσουμε ότι - όπως κι η δική σου, δε θα έχει άλλη στάση μετά..

Επεξ/σία από Vasilenia
Δημοσ.

Βασιλένια, δε μου άρεσε η υφή, το ύφασμα, φαινεται φτηνό. (για τα πουκαμισα P C).

την κουπα κ το περιοδικό τα είχα βγάλει, και μου ήρθε μόνο η κούπα, χωρίς χρέωση!

όπως κ στην καινούργια μου παραγγελία, δεν τα έχω μέσα....

Δημοσ.

Για 1.5 ευρω ειναι μια χαρα η ποιοτητα στα μπλουζακια

Πηρα 8 για το γυμναστηριο. Τι περιμενετε δηλαδη με 1.5 ευρω κασμιρι;  :devil:

Απο οσα έχω παρει κατα καιρους (εκτος απο αθλητικα παπουτσια τρεξιματος κτλ) αυτα που μου εκαναν θετικη εντυπωση ειναι τα γυναικια φλις "LA gear" καθως ηταν πολυ καλα ποιοτικα.

• Like 3
Δημοσ.

Τα πουκαμισα Pierre cardin δεν θα ελεγα οτι φαινονται φθηνα. Απλα δεν ειναι η ποιοτητα που περιμενει καποιος για αυτη την μαρκα.

Δημοσ.

Έχει βγάλει σε προσφορά παντελόνι φόρμας Slazenger με 3 ευρώ. Εντάξει, φανταζόμαστε πώς θα είναι η ποιότητα αλλά ίσως πάρω 1-2 για πρόχειρα (μαστορέματα,κήπος..) : http://www.sportsdirect.com/av/av49?utm_source=Amazing-Deals-Event&utm_medium=Event-Page&utm_campaign=Amazing-Deals

Στην επόμενη παραγγελία μου θα βάλω και κανένα μποξεράκι : http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-pack-trunk-mens-422197?colcode=42219747

Διάβασα πολύ θετικές κριτικές, είναι όμορφα και πάμφθηνα. (Εν τω μεταξύ, η παραγγελία μου έφυγε από Βουδαπέστη κι οδεύει προς άγνωστη κατεύθυνση :P  )

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτές οι προσφορές δεν περιλαμβάνονται στο newsletter.

Πως τις βρίσκει κανείς;

Εγώ προσωπικά τις βλέπω στη σελίδα του στο Facebook.

Δημοσ.

εβαλα και εγω ενα πακετάκι μποξεράκια londsale, kai 2 πακετα P C, που τα έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι μου κάνουν. Πραγματικά χώμα τιμή.

(Ξέρετε αν υπάρχει ποσοτικός περιορισμός? δηλαδή, αν πάω να βάλω πχ 80 μπλούζες, αν θα με αφήσει?)

Δημοσ.

Ναι, αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν σχέση με το φατσοβιβλίο ...

Το ξέρω κι έχεις δίκιο..βγάζει συχνά προσφορές ..σου παραθέτω λίγες ακόμα μήπως σε ενδιαφέρουν :

http://www.sportsdirect.com/pages/swimming?utm_source=Facebook&utm_medium=SEO&utm_campaign=Swimming

http://www.sportsdirect.com/pages/running?utm_source=Facebook&utm_medium=SEO&utm_campaign=Running%20Jackets%20L

http://www.sportsdirect.com/football?utm_source=Facebook&utm_medium=SEO&utm_campaign=GIAG%20Football

Μέσα στις επόμενες ημέρες (να φτάσει πρώτα η τρέχουσα παραγγελία για να τσεκάρουμε τα πραγματάκια) θα κάνουμε την τρίτη μας παραγγελία η οποία θα περιλαμβάνει ως επί το πλείστον εσώρουχα , κάλτσες και ισοθερμικά. (για τις κυρίες του φόρουμ, έχει ωραία εσωρουχάκια , 100% βαμβακερά με 3 ευρώ τα 5 !!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...