LosPoulos93 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το ήξερα ότι κάποιες φορές σπάνε την παραγγελία σε κομμάτια..δηλαδή έκανε μια βδομάδα, οπότε κι η δική μου θα αργήσει. Την προηγούμενη φορά,έκανε 3 μέρες για Αθήνα κι άλλη 1 για Πάτρα. Κι εμενα , μου ξενισε λιγο , βεβαια πρωτη φορα παιρνω απο αυτο το site κι περιμενα οτι θα ερθουν πολυ πιο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 τα μεταφορικα ειναι αναλογα το βάρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magas6 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 μετα απο Βουδαπεστη ερχονται Ελλαδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 τα μεταφορικα ειναι αναλογα το βάρος? Έκανα 1 δοκιμή και διαπίστωσα ότι τα μεταφορικά για μέχρι 21 προιόντα, είναι 10 ευρώ. Από το 22 και μετά, γίνονται 15 ευρώ. Μπορείς να βάλεις πράγματα στο καλάθι σου και να τσεκάρεις τα μεταφορικά.Μετά, αφαιρείς τα πράγματα που σε χρειάζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έβαλα προχθές 8 είδη στο καλάθι και υπολόγισε γύρω στις 12,50 λίρες μεταφορικά, αν θυμάμαι καλά. Διέγραψα τα μισά και τα ξαναέβαλα και τα μεταφορικά έπεσαν στις 8,33 !!! Το σύστημα υπολογισμού των μεταφορικών θέλει ... αλγόριθμο. για να το καταάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ογκομετρικά είναι τα μεταφορικά. Δλδ βάση βάρους αλλά και όγκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τα ελάχιστα μεταφορικά ορίζονται για κάθε χώρα (για την Ελλάδα είναι 8,33 λίρες) και αυξάνονται ανάλογα με το βάρος και την αξία των ειδών που αγοράζουμε. Worldwide Delivery CostsBelow is the list of countries Etail currently deliver to and the current minimum delivery charges. These amounts are provided as estimates only and additional charges may be incurred dependent upon the size weight and value of the goods. The actual delivery charges will be calculated for you on the checkout pages prior to acceptance of your order. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 παραγγελία την προηγ.παρασκευή. leeds gatwick βρυξελλες βουδαπεστη (την πεμπτη έφυγαν από εκεί) και η τύχη τους ακόμα αγνοείται! Φαντάζομαι ότι θα΄ερθουν δευτερα - τρίτη βέβαια, αλλά παρολαυτα, θα έχουμε συμπληρωσει 10 ημέρες... ΥΓ: Btw, και μια άλλη παραγγελία από αγγλία που περιμένω (τροφοδοτικά), 25/02 μου έδωσε ημερ/νια, ενώ και μία άλλη, από Printerprix, εχει ήδη αργήσει 3 ημέρες πάνω από τις 3 που μου είπαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων μια καθυστέρηση είναι λογική. Εγώ έκανα παραγγελία τη Δευτέρα 10/2 στις 10:30 το βράδυ, στις 13/2 είχα tracking number απο εχθές 14/2 λεει: Friday, February 14, 2014 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 18:09 Θεωρώ ότι δευτέρα θα τα έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πληρωμή μέσω paypal έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έβαλα προ-πληρωμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2koykoy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για καθυστερήσεις, εγώ επέστρεψα πράγματά με ΕΛΤΑ Παρασκευή 07/02 στο lilywhite τα παρέλαβαν κάνανε τις αλλαγές και Πέμπτη πρωί 13/02 με dhl ήρθαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Διαβάζω τα σχόλια για τις καθυστερήσεις και αναρωτιέμαι αν αυτοί που έχουν αγχωθεί για την παραλαβή του δέματος με τα ρούχα που παράγγειλαν, έχουν διαβάσει ή έχουν δει στην τηλεόραση τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί, εκτός από τους θανάτους. Λίγη υπομονή και όλα τα δέματα θα φτάσουν κάποια στιγμή στην πόρτα σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 παραγγελία την προηγ.παρασκευή. leeds gatwick βρυξελλες βουδαπεστη (την πεμπτη έφυγαν από εκεί) και η τύχη τους ακόμα αγνοείται! Φαντάζομαι ότι θα΄ερθουν δευτερα - τρίτη βέβαια, αλλά παρολαυτα, θα έχουμε συμπληρωσει 10 ημέρες... ΥΓ: Btw, και μια άλλη παραγγελία από αγγλία που περιμένω (τροφοδοτικά), 25/02 μου έδωσε ημερ/νια, ενώ και μία άλλη, από Printerprix, εχει ήδη αργήσει 3 ημέρες πάνω από τις 3 που μου είπαν... Εμένα βρίσκονται ακόμα στο Gatwick (από Παρασκευή πρωί). Νομίζω κι εγώ ότι αύριο - μεθαύριο θα τα έχεις. Είναι αυτή η τρομερή κακοκαιρία βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Διαβάζω τα σχόλια για τις καθυστερήσεις και αναρωτιέμαι αν αυτοί που έχουν αγχωθεί για την παραλαβή του δέματος με τα ρούχα που παράγγειλαν, έχουν διαβάσει ή έχουν δει στην τηλεόραση τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί, εκτός από τους θανάτους. Λίγη υπομονή και όλα τα δέματα θα φτάσουν κάποια στιγμή στην πόρτα σας. προσωπικά,δε βρίσκω λόγο να αγχωθω, περισσότερο ενημερωτικά το λέω, και μου έχει κάνει εντύπωση, που έχει γυρίσει τη μισή ευρώπη. μόνο αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα