fotodv7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ρε μάγκες τελικά τι άλλαξε; Δεν έρχονται πλέον αεροπορικώς;
p_under Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 και εμένα πάνε βόλτα από Ουγγαρία βέλγιο κτλπ. παλιά αγγλία γερμανία ελλάδα! WTF .
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε θα σου πω τι έκανα εγώ προχθές μιας και γω πρωτάρης την πάτησα με τα νουμερα και κανείς εδω χμμ!!! δεν απάντησε τι γίνετε . Πρώτα κοίτα αν μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον δικό σου γιατί τα μεταφορικά είναι άστα να πάνε.Έστειλα πίσω μόνο ρούχα και όχι παπούτσια με ΕΛΤΑ σαν ακανόνιστη επιστολή, και ήταν πιο οικονομικό να κάνω δυο αποστολές απο τι μια σαν δέμα.Προσοχή στο βάρος γιατί επιστολή μπορείς να στείλεις μέχρι δυο κιλά,επίσης προσοχή θέλει και στις διαστάσεις για πληροφορίες δες στο http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx .Όταν έφτιαξα τους φακέλους έβαλα μέσα το χαρτί που λέει για τις επιστροφές( έγραψα την περιγραφή με τον κωδικό του προϊόντος που έστελνα και μετά είχε μια στήλη με γράμματά Α , Β , C ,D που τους λέει αν είναι αλλαγή,επιστροφή,κ.α .βάλε τι θέλεις να κάνεις και μετά γράψε τους τον λόγο.) και αντίγραφο του τιμολογίου. Μέτα έστειλα και email που τους λέω οτι στέλνω πίσω κάποια πράγματα μαζί με μια φωτοτυπία των εξόδων από ΕΛΤΑ και είμαι στην αναμονή να τα παραλάβουν και να μου πούνε για το τι θα γίνει.Ελπίζω να βοήθησα . Ευχαριστώ πολυ για βοήθεια φίλε μου
Vasilenia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μου ήρθε πρωί πρωί 1 mail που έγραφε ότι "η παραγγελία σας ακυρώθηκε γιατί δε μπορεί να προχωρήσει..." Έτσι νυσταγμένη που το διάβασα, τρόμαξα αλλά όταν διάβασα τη συνέχεια, ησύχασα γιατί διαπίστωσα ότι απλά βγήκε out of stock 1 lip balm που είχα παραγγείλει και δε θα το στείλουν. Στο order history γράφει από το πρωί "Awaiting Courier Pickup" ενώ στο site της DHL γράφει Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Αυτό που γράψατε ότι γυρίζει περισσότερες χώρες τώρα, με ανησύχησε..να άλλαξαν κάτι? θα σας ενημερώσω και για την πορεία της δικής μου (δεύτερης) παραγγελίας). Εν τω μεταξύ, έκανα κάτι δοκιμές για να δω πότε τα μεταφορικά πάνε από 10 σε 15 ευρώ και διαπίστωσα ότι αυτό γίνεται μόλις προσθέσεις το υπ'αριθμόν 22 προιόν. Δε ξέρω αν έτυχε ή έτσι γίνεται πάντα.
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 περισσότερο σε μορφή gossip, αφού μικρή σημασία έχει, αυτή τη στιγμή, έχει φύγει από leeds - gatwick αεροδρόμιο - βρυξέλλες , βρυξέλλες, ερχονται οι βαζέλες, και εχει αναχωρήσει απο΄βρυξέλλες χθες βραδυ στις 12 παρά, αλλά...δεν έχει προσγειωθεί ακόμα
mobile_32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έκανα παραγγελία στισ 10/2 αργά το βράδυ και σήμερα 12/2 στο order status αναφέρει: Awaiting Courier Pickup
Vasilenia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έκανα παραγγελία στισ 10/2 αργά το βράδυ και σήμερα 12/2 στο order status αναφέρει: Awaiting Courier Pickup Και σε μένα το ίδιο γράφει - έκανα την παραγγελία χτες νωρίς το πρωί- λογικά, οι παραγγελίες μας θα έχουν την ίδια πορεία. 1
mobile_32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Και σε μένα το ίδιο γράφει - έκανα την παραγγελία χτες νωρίς το πρωί- λογικά, οι παραγγελίες μας θα έχουν την ίδια πορεία. θα ανταλλάσουμε order status :P
magas6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Και εμενα το ιδιο με τα παιδια παραπανω εκανα παραγγελία την δευτερα και μου γραφει και εμενα Awaiting Courier Pickup
Vasilenia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 θα ανταλλάσουμε order status :P Nαι!!! Εμένα μόνο θα καθυστερήσει να έρθει στο σπίτι γιατί δε μένω στην Αθήνα!
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 παίζουν και εκπτωτικά κουπόνια? για μεταφορικό ή γενικά? που ψάχνουμε ?
christos_0b Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αν γραφτειτε στο newsletter θα σας στελνουν κατα καιρους τα οποια κουπονια παιζουν . Οσο για την μεταφορα , αμα σε ~3 μερες ειναι αθηνα , τι σας ενδιαφερει η διαδρομη ? ειναι πολυ γρηγοροι και παλι , επισης παιζει ρολο και ο ογκος και το βαρος για τον τροπο/ταχυτητα της μεταφορας. Οσο για νουμερα και επιστροφες το εχουμε τονισει δεκαδες φορες , υπολογιστε σωστα και διαβαστε και τα σχολια , ειδικα αν ειναι κατι ακριβουτσικο η και βαρυ καλυτερα να μην το παρεις αν δεν εισαι σιγουρος , αλλιως θα πληρωσεις για να το στηλεις πισω, οχι ομως και για την επιστροφη.
fotodv7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Όταν λέει Order Status : With Courier τι εννοεί; Τώρα θα μου πείτε "τι θες να εννοεί".... Ρωτάω γιατί τόσο καιρό η παραγγελία ταξίδευε και έλεγε Awaiting Courier Pickup.
magas6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εμενα μου λεει απο σημερα το πρωι Wednesday, February 12, 2014 Departed Facility in GATWICK - UΚ Location GATWICK - UK Time 06:12 ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω
guardianx71 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ρε μάγκες τελικά τι άλλαξε; Δεν έρχονται πλέον αεροπορικώς; και εμένα πάνε βόλτα από Ουγγαρία βέλγιο κτλπ. παλιά αγγλία γερμανία ελλάδα! WTF . Μήπως λόγω των καιρικών συνθηκών? Απότι ακούω , πνίγονται εκεί. Αν έχουν κλείσει αεροδρόμια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα